- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.330
- Konu Sahibi MutluBulut_
Her öğrencime kendi çocuğum o sırada oturuyormuş dersi o dinliyormuş gibi bakıyorum, söylediğim her sözü ince eleyip sık dokuyarak seçiyorum ki arkadaşları önünde rencide olmasın okuldan soğumasın diye, birbirlerine ders esnasında gülecek dalga geçecek olsunlar hemen engelliyorum suratı düşen çocuğuma daha çok söz hakkı verip yanından geçerken sırtını sıvazlıyorum, yüreğim eriyor her birisine. Hele o birler yok mu Allah'ım minnacıklar el ele tutuşup koridorda gezip suratına sıcacık bakmıyorlar mı böyle kocaman sarılıp içime alasım geliyor hepsini. Bir öğretmen nasıl bu kadar katı nasıl bu kadar vicdansız olur aklım almıyor benim, öğrencilerin her birisi anne babasının gözbebeği yaa o yaşa kimbilir nasıl getirdiler sorsak da anlatsalar. Ne demek tokat atmak, ne demek tuvalete sık gidiyor diye şikayetlenmek. Öğretmeni de müdürü de kaale alıp muhatap olmayın direk cimere yazın şikayetçi olun. O çocuğun ilk okul zamanlarını soluk geçirmesine hakkı var mı ki o kişinin. Şikayetçi olun soruşturma başlatılır en kısa zamanda zaten