Öğretmenime aşığım

okuyunca aşık olasım geldi daha taze yeni öğretmen :) olabilitesi var.

İhale mi? öğrencinizin başına bir şey gelse insanlık namına tek yardım edecek kişiliğiniz yokmuş üzüldüm.

İhale mi? öğrencinizin başına bir şey gelse insanlık namına tek yardım edecek kişiliğiniz yokmuş üzüldüm.
O anlamda demedim cnm. Elbette yardım eder insan ama yanınızda destek olacak,yardım ettiğinizi gören birileri olsun manasında. Büyük sorumluluk sonuçta.

O anlamda demedim cnm. Elbette yardım eder insan ama yanınızda destek olacak,yardım ettiğinizi gören birileri olsun manasında. Büyük sorumluluk sonuçta.
Tamam bu konuda haklısın :)

Diğer üyelerde kızın üstüne çok gitmiş ya olabilecek bişey bu üniversitede bile hocalar öğrencileriyle sevgili olabiliyor,evlenenler var.arkadaş okula geç başlamış kalmış daha yeni mezun olacak birisi olabilir gayet normal.Hocasıda belki sözleşmelidir gerçek bir konu olması da %50 ben inandım

Yanii oladabilir tabi de biz kendini fazla kaptırmaması için söylüyoruz. :) Bizim de lisedeki hocamızla sınıftan bir arkadaşımız evlendiydi daha sonra. Biz şokkk. Hiç de çaktırmamıştı çakallar

Okulun bitmesini beklemen lazim... Okul bitmeden soylersen ve hocan sana aşk olsun Shy nasil boyle seyler dusunursun vs dese bir daha donem sonuna kadar utançtan yuzune bakamazsin. Ayrica daha cooook kucuksun be guzelim, ogretmenin her tavri hoslanma diye algilanmaz. Biz lisede hocalarla arkadas gibiydik. Resim ogretmenim okulda benim icin fazladan kalip ders verirdi vs. Yani ogretmenler genelde ogretmen ogrenci iliskisi cercevesinde bakar olaya. Senin yasindan dolayi boyle hislerin olmasi normal. Ama yeter ki dillendirme, rezil olabilirsin sonra...

benimde komşum vardı.17 yaşındaydı kız mahalleye gelen bi öğretmene aşık oldu ben bununla evlenicem dedi ve evlendiler suan 2 cocukları var

benimde komşum vardı.17 yaşındaydı kız mahalleye gelen bi öğretmene aşık oldu ben bununla evlenicem dedi ve evlendiler suan 2 cocukları var
Olabiliyor arada tabi. :)
Yalnız konu doğru ise öğretmen arkadaş çok toymuş. Genç bir kızla yalnız tuvalete gir. Ne olur ne olmaz diye yardım çağırmaz mı insan.

[QUOTEenen, post: 40107902, member: 314790"]benimde komşum vardı.17 yaşındaydı kız mahalleye gelen bi öğretmene aşık oldu ben bununla evlenicem dedi ve evlendiler suan 2 cocukları var[/QUOTE]
İşi de var mı komşunun? Teşvik edici örnekler vermeye gerek yok bence zaten konu sahibi de böyle şeyler duymak için açmıştır

Bak ne diyorsun, daha dun cocuklugunuzu hatirliyorsa ablalarin, bu aradaki yillar hep hayat tecrubesi anlamina geliyor. Biz de gectik o yollardan, simdi senin olaylari yasarken bakamayacagin açılardan gorebiliyoruz olaylari yaş konusunda da burada açilan sahte konular sahte uyeliklerden dolayi artik ince eleyip sık dokuyoruz. Konuda yazilan her seyi degerlendiriyoruz, direk seninle baglantili degil, tamam mi ablacim

Geçerlerse geçsinler. Evli erkeklerle bile aşık, hatta çıkan sınıf arkadaşlarım var. Ben öğretmenimden hoşlanıyormuşum, çok mu?
İyi şeylere özen sen de o zaman
Allahim ya liseye giden cocuklarin actigi konulara gel! Evli adamla cikanlar varmis, aferin yavrum, boyle devam edin. Kullandirin kendinizi...

[QUOTEenen, post: 40107902, member: 314790"]benimde komşum vardı.17 yaşındaydı kız mahalleye gelen bi öğretmene aşık oldu ben bununla evlenicem dedi ve evlendiler suan 2 cocukları var
İşi de var mı komşunun? Teşvik edici örnekler vermeye gerek yok bence zaten konu sahibi de böyle şeyler duymak için açmıştır[/QUOTE]
işi yok.Bazı şeylerin olacağı vardır ve olur

Görgü şahidi olsun diyorsunuz yani. Bu çok ben merkezli bir bakış.
Bakın bu eleştriyi bir ergen yapıyor size, ben olsam utanırdım.

.arkadaş okula geç başlamış kalmış daha yeni mezun olacak birisi olabilir gayet normal.Hocasıda belki sözleşmelidir gerçek bir konu olması da %50 ben inandım
Şurada yazmıştım zaten;

Görgü şahidi olsun diyorsunuz yani. Bu çok ben merkezli bir bakış.
Bakın bu eleştriyi bir ergen yapıyor size, ben olsam utanırdım.

Şurada yazmıştım zaten;
Evlilerle çıkmayı marifet sanan biri var karşımda. Utanacak kişi ben değilim yani.

bu minik kızlar evlilerle çıkıyormuş ya evde anne ve babaları var onlarda evli yani babaları dimi...

bu akılları bir karış tepelerinde dolaşanlar acaba sizin babalarınız kimlerle çıkıyor.

evli adamlar bu ergen arkadaşlarla dalga geçiyor, onlar da "bini siviyir" diye avunup duruyor.. sorsan hepsi çok uyanık ama içerik boş.. daha devam edin, o pislikler de fırsat bulsun..

Kızım oğlum olayina girmiyorum genç bir öğretmen olarak aramızda 10 yaş fark bulunan öğrencilerime kızım oğlum derken buluyorum kendimi. Yeni atanmış ve hevesli bir öğrencim bana mektup yazmıştı hiç bebeğinin olmadigindan bahsetmişti gittim bebek aldım en guzelinden sana test kitabı alması ilgilenmeye başlaması sizi öğrenci olarak kazanmak isteyen İdealist bir öğretmen oldugundandir. Bence bunları benden hoşlanıyor olayina yorma bırak temiz platonik kalsın canım emin ol ilişkiniz bozulur diğer türlü öğretmenin sana zarar verdiğini düşünerek senle iletişimini asgari düzeye çekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…