Öğretmenime aşığım

22 yaşında okulu bitirmiş ve atanmış hem de balıkesire. Hadi ordan yeme bizi. Şu an öğretmen olması için en geç 21 inde mezun olması lazım. 21'inde mezun olması için 17sinde üniversiteye başlaması lazım. Üstelik kpss'ye girip hayli sağlam bir puan almış olması lazım ki balıkesire atansın. Çok zor ihtimaller sanki.

Lisede hepimiz öğretmenlerimize aşık olmuşuzdur, ya okulda ya dershanede. Geçiyor canım merak etme, hayatına senden hoşlanan, yaşıtın bir erkek dahil olunca unutuveriyorsun. Sen yalnızlıktan hocaya sarmışsın.

sen benim dediklerime kulak ver. yanılmazsın.

sephora imkansız değil ya :)
okula erken başlamış ve sene kaybetmediyse olabilir.
yalnız balıkesir merkezde miymiş bu hoca acaba?

Bizim okula atanan diğer hoca da 92 doğumlu. zaten o yaştakiler atanmıyor mu bu yıl?
ki ben de 96'lıyım.

atanma değildir de ücretli öğretmen olabilir ama sen sınıfta kaldın galiba yaş 19 lise son yada geç başladın okula.

kızlar yaş konusuna takılmayın ilkokula 5 yaşında başlamıştım ve 20 yaşında da atanmıştım yani bu kısım çok çelişkili değil bence,olabilir.kendimden biliyorum

ama şu kızlar wc sine girme olayı garip

kızlar vc'si değil. alt kattaki bayan öğretmen wc'si.
nesi bu kadar ilginç geldi anlamıyorum. Baş dönmesinden ayakta sabit duramıyordum bile.

sephora imkansız değil ya :)
okula erken başlamış ve sene kaybetmediyse olabilir.
yalnız balıkesir merkezde miymiş bu hoca acaba?
Valla ben liseyi bitirdiğimde 18dim. O yüzden tuhaf geldi.
Bizim okula atanan diğer hoca da 92 doğumlu. zaten o yaştakiler atanmıyor mu bu yıl?
ki ben de 96'lıyım.
Sen de biraz geç kalmışsın sanki okulu bitirmekte.
Kpss'de 92'liler atandı 95'liler atanacak gibi bir durum yok. Yıllarca hazırlananlar var. Benim 92'li yeğenim daha 3. Sınıfta ki ilk girişinde kazandı. Liseler 4 yıl değil mi artık ya?

Yavrucum okulda hanım öğretmen mi yok. ne işi var adamın kızlar wc.sinde. bizim zamanımızda fenalaşan kızlar oldu mu erkek hocalar hemen hanım meslektaşlarına haber verirlerdi.

Düzenleme: Ben yazana kadar sen açıklama yapmışsın.

konu gerçek umuduyla yazıyorum öğretmenin yeni atandığı için biraz tecrübesiz nerede nasıl davranması gerektiğini kestiremiyor sanırım ama hislerini içinde tut bence ve başka düşüncelere kapılma.

adam sana test kitabını vermiş bundan bişeyler çözde aklın basına gelsin oku demiş. okuda faydalı bir birey ol diye. ama sen okula sırf onu görmek için gidiyosun maşallah. aferin kızımıza

22 yaş atanmış öğretmen ve 19 yaş lise öğrencisi....enterasan valla...

ha bende oraya takıldım işte,normalde erkek öğretmen kızlar tuvaletine girse adı sapığıa çıkar
o bizim zamanımızdaydı. simdi sapık olarak görülmüyor baksana.. kızımız aşık

öğretmen daha mesafeyi ayarlayamamış.
yaş farkı ne olursa olsun öğrencisine yan gözle bakan öğretmenleri sapık gibi görüyorum.
böyle bi tanıdığımız vardı.
30 yaşında öğretmen, lise öğrencilerinin zaaflarından yararlanıp eve atıyormuş. kızlar da kimseye söyleyemiyormuş. artık nasıl kandırıyorsa. sonra kızlardan biri hamile kaldı. evlenmek zorunda kaldılar, tam bir rezaletti. tayin isteyip gitti.
öğrencinin hayranlığını kötüye kullanmamak lazım!

yavrum sen böyle şeylere kafayı taktığın için mi bu yaşında hala lisedesin?

senin yaşında ben üniversite 3'teydim. hemi de en kallavi bölümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…