- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
Merhaba ablalarım.
Akıl danışmaktan çok, öyle derdimi anlatıp rahatlamak istiyorum.
Konu başlığı her şeyi anlatıyor aslında.
Lise son sınıf öğrencisiyim, bu eylülde yeni mezun bir öğretmen atandı okuluma, onu geldiği ilk günden beri seviyorum sanırım. öğretmenler odasında ya da derste olmadığı zamanlar eğer erkek öğrenciler olmazsa hep benim gıcık olduğum kızlarla vakit geçirir, test çözerdi. Aylarca ağladım, onu görünce yüzüm asılır, gözlerim yaşarırdı. sınıf öğretmenimiz olduğu halde birinci dönem sonlarına kadar adımı bile öğrenemedi, hep "kızım" dedi.
Sonra bizim sınıfdaki erkeklerden birine "bu kızın problemi ne?" demiş. Anlatmayınca geldi bi de bana sordu. "Anlatamam" dedim, "çok güzel yazıyorsun, yazarak ver madem" dedi. gene kabul etmedim ama akşam oturup üç sayfa yazdım. sadece "hep başkalarıyla vakit geçirmesi, adımı öğrenememesi, dışlanma hissi..." gibi şeylerden bahsettim.
Ertesi gün bi test kitabı hediye etti bana, düzenli olarak çözüp yapamadıklarımı ona götürecekmişim.
Bir aydır aramız hayal edemediğim kadar iyi, hiç yanından ayrılmıyorum, tenefüslerde bahçede oturup sohbet ediyoruz, derslerde bazem sadece benim anlayacağım espriler yapıyor. Geçen hafta okulda fenalaştım, götürüp lavaboda saçlarımı toplayıp elleriyle yüzümü yıkadıarabasıyla hastahaneye götürmeyi teklif etti, babam gelip beni alana kadar yanımda oturdu, beni bırakıp dersine gitmedi. ve böyle bir sürü şey.
Ona olan ilgimin farkındadır her halde. yani o kadar salak olamaz. "Hocam size bişi anlatmak istiyorum" diyip dört beş kez caydım. Anlatsam ne olur acaba? Yani o kadar yaş farkı yok aramızda, ben yakında 19 olacağım, o ise daha 22 yaşında. hem buralı, ailesini tanıyorum. hislerimi ortaya dökünce aramızdaki yakınlığı da kaybetmekten korkuyorum. Diğer yandan "artık bir şeyler olmalı" diyorum...
Çok kararsızım.
Aranızda 3 yaş var, sana kızım diyor, ilginç
Bence sana karşı boş değil, ama tabi öğretmenin olduğu için tavsiye veremiceğim. Açılmak için mezun olmayı bekle.
erkek öğretmen kızlar tuvaletine mi girdi?
genç meslektaşım daha aday öğretmen. henüz çok genç olduğu için gençlerle arasına olması gerektiği gibi mesafe koymakta bocalıyor belli ki. "kızım" diyerek abartılı bir şekilde hitap ederken götürüp karşı cinsten bir öğrencinin yüzünü yıkaması vs gibi tutarsız hareketleri senden hoşlanmasından değil, henüz öğrencilerle mesafelerini nasıl ayarlayacağını bilememesinden, mesleki toyluğundan kaynaklanıyor. lütfen adaylığını yakacak bir şey yapmasına sebep olma.
22 yaşında okulu bitirmiş ve atanmış hem de balıkesire. Hadi ordan yeme bizi. Şu an öğretmen olması için en geç 21 inde mezun olması lazım. 21'inde mezun olması için 17sinde üniversiteye başlaması lazım. Üstelik kpss'ye girip hayli sağlam bir puan almış olması lazım ki balıkesire atansın. Çok zor ihtimaller sanki.
Lisede hepimiz öğretmenlerimize aşık olmuşuzdur, ya okulda ya dershanede. Geçiyor canım merak etme, hayatına senden hoşlanan, yaşıtın bir erkek dahil olunca unutuveriyorsun. Sen yalnızlıktan hocaya sarmışsın.
22 yaşında okulu bitirmiş ve atanmış hem de balıkesire. Hadi ordan yeme bizi. Şu an öğretmen olması için en geç 21 inde mezun olması lazım. 21'inde mezun olması için 17sinde üniversiteye başlaması lazım. Üstelik kpss'ye girip hayli sağlam bir puan almış olması lazım ki balıkesire atansın. Çok zor ihtimaller sanki.
Lisede hepimiz öğretmenlerimize aşık olmuşuzdur, ya okulda ya dershanede. Geçiyor canım merak etme, hayatına senden hoşlanan, yaşıtın bir erkek dahil olunca unutuveriyorsun. Sen yalnızlıktan hocaya sarmışsın.
yok merkez değil ilçesindeyim.sephora imkansız değil ya :)
okula erken başlamış ve sene kaybetmediyse olabilir.
yalnız balıkesir merkezde miymiş bu hoca acaba?
kızlar vc'si değil. alt kattaki bayan öğretmen wc'si.kızlar yaş konusuna takılmayın ilkokula 5 yaşında başlamıştım ve 20 yaşında da atanmıştım yani bu kısım çok çelişkili değil bence,olabilir.kendimden biliyorum
ama şu kızlar wc sine girme olayı garip
Valla ben liseyi bitirdiğimde 18dim. O yüzden tuhaf geldi.sephora imkansız değil ya :)
okula erken başlamış ve sene kaybetmediyse olabilir.
yalnız balıkesir merkezde miymiş bu hoca acaba?
Sen de biraz geç kalmışsın sanki okulu bitirmekte.Bizim okula atanan diğer hoca da 92 doğumlu. zaten o yaştakiler atanmıyor mu bu yıl?
ki ben de 96'lıyım.
kızlar vc'si değil. alt kattaki bayan öğretmen wc'si.
nesi bu kadar ilginç geldi anlamıyorum. Baş dönmesinden ayakta sabit duramıyordum bile.
o bizim zamanımızdaydı. simdi sapık olarak görülmüyor baksana.. kızımız aşıkha bende oraya takıldım işte,normalde erkek öğretmen kızlar tuvaletine girse adı sapığıa çıkar
"bayan öğretmen" amaaa bu farklı bi tür sanırım ona göreBayan wcsi olunca değişiyor mu. Yani bayan ve kız ayrı şey mi