Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bu kurgu, bunu yazanda liseli bir ergen erkek
Gitmistir ayy ilk karsilasmalari nasil olacak acaba malum ortada cok buyuk bi ask varKaçmadı okula gitti aşkısıyla derstedir şimdi
derslerıne gırdıgım ilk gunden berı bana karsı bir ilgisi oldugunu sezınledım.. tabıı kı bu durumda yapılması gerekenler bellı..
başlarda emın olamadım aslında, bir tepkı vermek de istemedım..fakat ıkıncı hafta okul çıkışında karşılaştık ve evımın bulundugu caddeye kadar benımle yurudu, konuştuk filan.. o gun emın oldum diyebilirim bir ilgisi olduguna.. gülüşü, bakışları, sözleri falan hep tepkimi ölçer gibiydi, çekinerek de olsa samimi konuşuyordu. yaş farkımızın az oldugunu biliyordu, zaten gizleyebileceğim birşey değildi büyük göstermiyorum çünkü.. hatta normal spor giyinsem yaşıt bile sanarlar minyon tipli oldugum için..
o gun ilgisini iyice fark ettıkten sonra ne yapacağımı bilemez halde gezındım.. eve gıttım. eski kitaplarımı çıkardım. okudum. salak gibi internette araştırmalar yaptım.. gece neredeyse uyumadım..fakat o gece kendımde bir sıkıntı keşfettim.. ki asıl sorunda buydu zaten.. ona nasıl tepki vereceğim sorun değildi. sorun benim tepki veremememdi..
Cocuk kac yasinda olursa olsun duyuldugu anda meslekten men edilirçocuk bir dönem önce mezun olsa bir problem yok
neden bu kadar tepki aldı anlamadım
o değil de sınıfta hoşlandığım biri olacak ben hayatta ders anlatamam
en kısa zamanda ayrılacağım buradan.. doğru olan bu.
Üstelikte fake boşuna sinirlendinizEski konuymus neyse ki sinirim bozuldu akşam aksam