- 1 Şubat 2015
- 289
- 221
- 39
Katiliyorum arkadasim banada abartilmis gibi geldi bu adamin hic dersi yok mu tek sizin sinifa mi ders veriyorO nasıl bir öğretmenmiş öyle... Bize de bu kadar "düşüncelisi" denk gelmedi. Kusura bakmayın ama bana çok tuhaf geldi anlattığınız. Ya da siz hoşlandığınız için her şeyi böyle abartılı görüyorsunuz. Yazıyı okurken de sanki öğretmen değil de, normal bir arkadaşınızdan hoşlanıyormuşsunuz, ondan bahsediyormuşsunuz gibi hissettim. Geçer diyelim artık.
adam sana test kitabını vermiş bundan bişeyler çözde aklın basına gelsin oku demiş. okuda faydalı bir birey ol diye. ama sen okula sırf onu görmek için gidiyosun maşallah. aferin kızımıza
yaptıgın şeyin yanlış oldugunun farkındasın ama degilmişsin gibi davranıyosun. burdaki herkez sana aferin süper devam et mi dicek sandın.Ben derdimi anlatmaya çalışıyorum, sizin yazdıklarınıza bakın.
lise sondasın okul bitince kim bilir nereye gidiceksin boşa umutlanma ben de lisede edebiyat öğretmenime aşıktım , bunlar olağan şeyler , geçici, sakın bu duygularından arkadaşlarına falan bahsetme öğretmenini de zor duruma düşürme , gerçi şimdiden alışsın oda daha çok aşık olan olur hatta isimsiz aşk mektupları alır yazık şimdiden üzüldüm öğretmeneşonuç olarak öğretmen senle ilgili bişey düşünmez yavrucum o şimdi bakar yeni atanan genç kız öğretmenlerin yolunu gözler anlatabiliyor muyum ? çoluk çocukla uğraşmaz :)
dedikodun yayılır dalga geçerler.Aslında bi kaç arkadaşım biliyor duygularımı. Cidden problem çıkar mı?
Geçerlerse geçsinler. Evli erkeklerle bile aşık, hatta çıkan sınıf arkadaşlarım var. Ben öğretmenimden hoşlanıyormuşum, çok mu?dedikodun yayılır dalga geçerler.
Çocuğu işinden edeceksin. İşini tehlikeye atıp böyle bir şeye kim başlar sence? Aklını başına topla, derslerine odaklan. Önünde çok zor bir sınav var.Aslında bi kaç arkadaşım biliyor duygularımı. Cidden problem çıkar mı?
Yaptığım yanlış neymiş anlamadım. Birinden hoşlanmak mı?yaptıgın şeyin yanlış oldugunun farkındasın ama degilmişsin gibi davranıyosun. burdaki herkez sana aferin süper devam et mi dicek sandın.
96 doğumluyum, kasımda doğduğumdan bir sene geç yollamış babam okula.atanma değildir de ücretli öğretmen olabilir ama sen sınıfta kaldın galiba yaş 19 lise son yada geç başladın okula.
biri degilki o ögretmenin...Yaptığım yanlış neymiş anlamadım. Birinden hoşlanmak mı?
okulun bitmesini beklemen şart.öğretmenin olarak sana o şekide yaklaşması etik olmaz sen,in açıklamana yaşara bakınca normal ama sosyal statünüzden dolayı yorum yaparken insan ne diyeceğini şaşırıyor an makulu senin öğrenciliğinin bitmiş olması.96 doğumluyum, kasımda doğduğumdan bir sene geç yollamış babam okula.
hocam ücretli değil.
Bize ders çalışma, test çözme, yazarak çalışma deneyimlerini anlatırken bahsetmişti, branşından 8. olmuş.
Zaten derslerime Hiç çalışmadığım kadar çalışıyorum. Başka konulardan da sohbet etmek istesem Hocanın yanına "bu gün nasılsınız?" diye gidilmiyor ki.Yaşlarda bi mantiksizlik yok arkadaşlar niye bu kadar takilmis anlamadim.
Konuya gelince ben lise öğretmeniyle evlenen birkac insan duymustum ama tabi ki de okuldan sonra yani canim bence sen de hocana filan bir sey soyleme zaten okullarin kapanmasina kac ay kaldi dersine calis okulunu kazan itiraf etmeyi sonra dusunursun cunku su an böyle bir konunun duyulmasi herkese zarar verir bir sure daha sabret ve derslerine calis
Bizim okulda vardı öğretmeniyle evlenenAdamın memuriyetini yakmada birine anlatıp direk kendine söyle
Zaten derslerime Hiç çalışmadığım kadar çalışıyorum. Başka konulardan da sohbet etmek istesem Hocanın yanına "bu gün nasılsınız?" diye gidilmiyor ki.
"Şunları çözemedim, şurayı anlamadım" diye gidebiliyorum.
itiraf etmek için beklemeyi ben de çok düşündüm. Ama yazın o nerede olur allah bilir. Bir daha düzenli görüşemeyebiliriz; tek kelime etmek için hiç fırsatım olmaz.
Bence yaş konusuna kompleks yüzünden taktı ablalar. Daha dün doğumlarını hatırladıkları çocukların, yetişkin insan olmaları garip geldi.