Öğretmenime aşığım

Öğrencisi, öğretmene aşık oldu diye memuriyeti mi yanar?

Daha bir ay evvel haberlerde vardı, adam okul müdürü, öğrencileriyle ilişkiye girmiş, sadece müdürlükten alıp tayin etmişler.
İyi ozaman sende bütün okula söyle haberlere çıkın

Bizim lisede en geç öğretmen en az 35 yasindaydi ona bile asik olan vardi

Öğrencisi, öğretmene aşık oldu diye memuriyeti mi yanar?

öğrenci öğretmene aşık oldu diye değil de öğretmenin öğrencisiyle gönül ilişkisi yaşadığı okulda duyulursa memuriyeti yanar evet.

aranızdaki şey her neyse bence bu seviyenin ötesine geçmeyin şimdilik. mezun olmana ne kaldı zaten şurda. okul bittikten sonra hala görüşüyor olursanız açılırsın.

bende buraya lisede öğretmenine aşık olmayan kız var mıdır ki geyiği yapmaya girmiştim ama sizin yaş farkınız uygunmuş bakarsın o da aşıktır :)

benim hoşlandığım öğretmenim evliydi 2 .ocuğu vardı birde çok yakın arkadaş olmuştuk ama benimki aşk değildi hayranlıktı sürekli muhabbet etmeye yanına giderdim

şimdi onun planlarında çalışan en az öğretmen olan bir hatun vardır ki hayat yükü paylaşılsın ayrıca sevgilisi vardır nerden bliyorsun

19 yaşında hala lisede okuyorsun. örnek olarak aşk yaşayan müdür öğrenci ilişkisini mi gösteriyorsun. Başka şeyleri takip etsen kendini geliştirsen. Kusura bakma ama o sana öğrencisi olarak yaklaşıyordur. Zaten doğru olanda bu. Sen bu olaya boşa ümit bağlama. Adam acemi olduğu için o dengeyi kuramamış sadece sorun bu. Tabii gerçekse. Bazı şeyleri abartmışsın gibi geliyor çünkü.

Önceden bana çok mesafeli, başkalarıyla yakındı. Şimdi tam tersi.

Griptim, Derste gözüm kararıp başım dönmeye başladı, o gürültüde panik atak geçirir gibi oldum. tenefüste öğretmenler odasına hocamın yanına gidip anlattım, şekerle su verip yüzünü yıka dedi. ayağa kalkınca bi sendeleyip geri oturdum. kolumdan tutup, hemen oradaki kadın öğretmen wc'sine götürdü, yüzümü yıkayıp babamı aradı. Babam gelene kadar Bir saat oturduk.

bu anlattıklarında sana farklı duygular beslediğini ilgisi olduğunu gösteren bir durum yok. özellikle sınıf rehber öğretmeni olduğu için öğrencisinin sağlık durumu konusunda hassas davranmış. çünkü rehber öğretmeni olduğumuz sınıftaki öğrencilerin okul saatleri içerisindeki her türlü probleminden biz mesulüz. mesela benim de sınıf rehber öğretmeni olduğum sınıftaki bir erkek öğrencimin kalp rahatsızlığı var. çocuğun kalbinin sıkıştığını ve bayıldığını duyunca yanına nasıl gittiğimi bilmiyorum. gücüm elverse çocuğu kucaklayıp taşıyacaktım o derece. ben de ambulans gelene kadar elini bırakmadım, nabzını sürekli kontrol ettim. kriz anlarını sorunsuz halletmeye çalışmaktır bu. insaniyettir. hocanın hareketlerini yanlıi yorumlamak hem seni üzer hem onu sıkıntıya sokar.

hiç inandırı değil

Buna benzer bisey ben yasadim :) lise ogretmenimi cok seviyodum ama bi hayranlik gibi sonra okula resim ogretmeni olarak gelen canan diye bi hoca ondan sogumama sebep oldu :)) kadinla dipdibeydi..
Ama benimle de ders icinde cok ilgiliydi,ozel olarak sorardi :)
Bu canan sayesinde umursamamaya basladim ve suan esim olan insanla tanistim,gorusmeye basladik ki,bigun telefonum caldi ve canan ogretmendi,sinif yoneticisinden numarami almis,bana senle biri konusmak istiyor dedi,tabii okul bitmis yaz tatiliydi,neyse telefondaki hakan hocaydi :)) megersem bu bnm okulumun bitmesini bekliyormus dedigin gibi aramizda yas farki sizinki gibiydi :) ve bana acildi,ancak ben biriyle gorustugumu ve onu cok sevdigimi soyledim :))
Komik bi o kadar guzel bi duyguydu,gecer canim.Hayranliktir,aşk degil bence.
Hic açılma derim en azindan simdilik acilma.

Bilmiyorum...

Çok güzel bir duygu olsa da arada kıskançlık krizleri yapıyor bende. sanki boş bırakırsam tekrar eski soğuk hale gelecek gibi geliyor. bir kere de derste oturuşumu düzeltmemi söyledi biraz soğukça, serviste eve kadar ağladım.

Hocamı ve başka bir öğretmenimi daha eve yemeğe davet edicez, bakalım kabul edecek mi.

Adamı mesleğinden edeceksiniz sağda solda, hele ki ergen arkadaşlarınızın arasında anlatmayın bunları.

sana kızım demesinin sebebi ne olabilir sence :) canım masumca farkında olmadan duygularını belli etmişsin öğretmenin de sana bir büyüğü olarak yaklaşmak için kızım diye hitap etmiş. ikincisi de üzgün sessiz içine kapanık gibi durduysan senin psikolojini düzeltmek yol göstermek adına ilgileniyordur :) hayal kurup kendini üzme

arkadaşlara katılıyorum. eskiden olsa lisedeki kızlarla öğretmenleri evlenebilirdi. kimse seslenmezdi. şimdi öğretmenin sapık damgası yer. aman hiç bir şey yapma. mezun ol. 18 yaşını geç sonra sevgili olun. adamın başını yakarsın...

Ya bir olay vardı hani öğretmen öğrencisini kaçırıp gidiyordu günlerce arıyorlardı sonra noldu bilmiyorum. Tabii orda öğretmen baya büyük çocuk da ortaokul öğrencisi idi tövbe tövbe. Ben size karşı bir şeyi olduğunu zannetmiyorum. Eğer varsa bu daha da kötü insani duyguları yeterince gelişmemiş demektir çok çok uzak durmakta fayda var. Adını uzun süre öğrenmemesi sınıftaki erkeklere bu kızın problemi ne diye sorması da öğretmenlikte yeterince tecrübesiz olduğunu gösteriyor bence sizin iyi olmanız için bu tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir yol seçmiş iyi niyeti suistimal etmeye adamın başını yakmaya gerek olmadığını akıla ise çok fazla ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Lütfen biraz sağduyu her sizle konuşup gülenin sandığınız gibi size ilgisi yok hele bu bir öğretmense

Hadi cnm yeme bizi hiçbir aklı başında insan ki öğretmen bir öğrencinin sorunluluğunu öyle tek başına üstlenmez. Yok tuvalete girmiş de elini yüzünü yıkamışmış. Adam lan başıma bir şey gelmesin bu ne samimiyet der yanına birilerini çağırır.
Ben de öğretmenim çocuklara bir şey olduğunda ilk iş müdür yardımcılarına haber veriyorum ihale yalnız bana kalmasın diye :)

"ihale yalnız bana kalmasın" diyerek, zaten size lazım olan cevabı kendiniz vermişssiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…