Öğretmenime aşığım

Yeni nesillere ne oluyor böyle ya
Verdiği örneğe bak..
Henüz lise çağındaki ergenlere dokunan şerefsiz erkek cinsi için ise bişey söylemicem..

bu kızlar evli erkeklerle oluyor bunu da marifet sanıyorlar ya peki bu küçük kızlarla olan o koskaca pislikler ne yaptıklarını sanıyorlar...

sözde aklı başında evli barklı belki kendi kızları var lise çagında o kızlarla yaş

evet bunu yapan yeni nesilde bunlarla olanların nesli ne ?

Evlilerle çıkmayı marifet sanan biri var karşımda. Utanacak kişi ben değilim yani.
Ben marifet sanmıyorum ki.
Birisi "öğretmeninden hoşlandığın duyulursa dalga geçerler" dedi. Ben de "o dalga geçecekler kendilerine baksın, aralarında evli adamlara aşık olan, hatta çıkan bile var" dedim.
Çok değil, biraz okuduğunuzu anlasanız problem çıkmayacak.

Reddedilmek beni de korkutuyor. Ama sanki harekete geçmezsem aramız bozulacakmış ve hevesim kursağımda kalacakmış gibi geliyor.
Sanki ben ders çalışmaya, daha çok derslere katılmaya başlayınca ilk dönem yakın olduğu öğrenciler gibi beni de bırakıp başkalarıyla ilgilenecekmiş gibi geliyor.

Bu kaçıncı öğretmenine aşık kız. Hepsi de ilgisinden emin. Yemin ederim sevgilimin mesleğine duyduğum hayranlık ve takdir yerini artık endişeye bırakacak.
Benim dilimde tüy bitti artık öğretmen öğrenci aşkının etik olmadığını söylemekten.
Yaş farkınız az dahi olsa siz lisede okuyan, önünde dört sene üniversite hayatı olacak, daha yeni hayata adım atmaya çalışan birisiniz. Hayranlığı aşkla karıştırmayın lütfen.
Ciddi diyorum bunu bu adam size ilgi duyarsa mesleki ahlaka sahip değildir!! (KPSS kursu ve diğer yaşların yakın olduğu ve eşit statülerin olduğu durumları hariç tutuyorum. Yani öğrenci de mesleğini ele almışsa o başka ama 18 yaşındaki bir insansa öğrenci ahlaki değil)
Ve mesleki ahlaka sahip değilse evlenseniz bile on sene sonra yeni gelen öğrencilerine de başka başka gözlerle bakabilir, siz psikopata bağlarsınız.
Bu kadar da netim.

Ben sağlık meslek lisesine gidiyorum. Öyle uzun uzun üniversite okumak gibi bir planım yok. Orta öğretim ya da en fazla ön lisans kpss'i ile kamu düşünüyorum. Her gece kurduğum bir hayali gerçeğe dönüştürmek istiyorum sadece. Elimde de az da olsa fırsatın olduğunu düşünüyorum.

Belki dediğiniz gibi bana sadece öğrencisi olarak ilgi gösteriyordur, ben kendi kendime gelin güvey oluyorumdur, belki ona dygularımı öğrenince bir daha benle muhattap olmayacak. Ama riske değer diye düşünüyorum. Çünkü alternatifi bana bir şey kazandırmayacak. Kendi kendine platonik takıl, sonra da yavaş yavaş unut...
Bana göre değil açıkçası.

96lılar ünide okuyor ve 22 yaşında direk mezun olur olmaz atanan hocada ilginçmiş

Anlaşılan bu senede sınıfta kalıcaksın, bu sefer başka bir öğretmene tutulucaksın
Senin anlattığın şeyin sonu yok gibi, çok tezat ve abartılı geldi bana
Belli ki amaç okumak değil!

ogrencilerime kardes gibi bakip yaklasimima da yansittigim vakitlerde boyle mi anlasildim acaba
'bak bugunler gececek tatlim, herkes ogretmeine asik olmustur' diyerek su an tesir etmeyecek bi cumle kurmayacagim..

Aferin, ne kadar doğru(!) tespitleriniz var.
Mantığınıza hayran kaldım.
Burada konuşanlar o yaşlarda olmadılar ki ne bilecekler. Sizse 23, 33, 43 yaşın neler getireceğini kestirip planlamanızı yapmışsınız bile.
Lakin şu konuda meraktayım: Sizin kadar ileri görüşlü olmayan ergen arkadaşlarınızın diline düşerse bu mesele, henüz aday öğretmen olan aşkınız da disiplin soruşturması geçirip asil memur olamazsa ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Karşılıklı bir ilişki olmadıktan sonra ne problem çıkacak? öğrencisi buna aşık olmuş diye işden mi atacakalr?
fazla yakışıklı diye vatandaşlıktan çıkaran suudi arabistan mı burası?
Bilen benim platonik duygularımı bilir. En fazla Onun dedikodusu olur.
Ki hiç görülmeyen şey değil. Burası sağlık meslek lisesi.

Bu kaçıncı öğretmenine aşık kız. Hepsi de ilgisinden emin. Yemin ederim sevgilimin mesleğine duyduğum hayranlık ve takdir yerini artık endişeye bırakacak.

Sevgiline güveniyorsan sıkıntı yapma canım benim

Ohooo çok hızlısınız bayan Arkadaşımın kız kardeşi var 96'lı özellikle sordum oda üni 3. sınıftaymış, kız Mimar Sinan'da okuyor. :)

Konu sahibi 19 yaşında değil ki 18 yaşında profilinde yazıyor,Ocak Şubat Mart doğumlu olsaydı 19 yaşında olurdu,ve okula 1 yıl geç gittiğini söylüyor neden buna takılmış.Normal yaşında okula başlasaydı konu sahibi üniversite 1. Sınıf olurdu.

Dört yaş şu yaşınızda çok fark ediyor ama..
O üniversite hayatında gezer tozarken, çok farklı şeyleri deneyimlerken siz "uzun uzun okumamak ve birini yakalayıp evlenmek hayali" kurarak aranızdaki uçurum farkı göremiyorsunuz.
Benim sevgilim ve pek çok arkadaşım öğretmen ve öğrencisiyle ilişkisi olmasa bile dedikodusu çıkanı bile dışlıyorlar ve hiç hoş gözle bakmıyorlar. Sırf bu leke yüzünden böyle bir şeye yanaşmaz "ahlaki" değerlere sahip bir öğretmen. Öğretmenlik kutsak çok özel bir meslek ve bu değerlere sahip olmayan biriyse öğretmeniniz ancak o zaman sizle bir şey yazar. Burada flormar adlı üyenin konularını bir okuyun. Öğretmeni şimdi yeni gelen öğrencileriyle geziyor kız paranoyak olmuş neredeyse. Bir kere o ahlaki değere sahip olmayan adam sizi ileride yeni genç öğrencileriyle aldatır.
Bu ciddi derece de mesleğine ve saygınlığına leke sürer çünkü
Sevgilim her zaman der sen bile öğrencim olsaydın asla ama asla bir şey hissetmezdim der. Bu da onun mesleki saygınlığı ve ahlakını gösteriyor işte.

Söyleyeyim ne problem çıkacağını: ADAY öğretmen olduğu için stajyerliği kalkmayacak. Sıradan kadrolu bir öğretmenden bahsetmiyoruz ve bu sandığınız kadar basit bir mesele değil. Belli ki o da toy. Bu tip dedikodular kadrolu öğretmenler için bile ciddi sorundur. O kadrolu bile değil. Fakat görüyorum ki size bunu anlatmanın imkanı yok. Buraya fikir almaya değil cesaret almaya gelmişsiniz. Mesleği bir ergenin geçici hevesine kurban gitmek üzere olduğu için öğretmeninize acıdım, umarım rehber öğretmeni onu öğrenciyle ilişkileri konusunda uyarır.

Ozaman öğretmeninden karşılık almayacağını biliyorsun.Karşılıklı olmadıktan sonra ne problem olacak dediğine göre ?? Eeee ozaman neden açılacaksın ilişki olmayacaksa ? Sadece duygularını bilmesini mi istiyorsun ?

yok o konuda içim çok rahat çok şükür. Gelen bir kaç ergen oldu aynen kibarca red edildi. Çok şükür "gerçek bir öğretmenle" beraberim. Ahlaki değerleri var. Yani sen bile öğrencim olsan olmazdı der. Bu tip dedikodusu çıkanı bile çok kınar. Hassas olunması gerek bu meslek özel bir meslek çünkü.
Ha meslekler alındıktan belli bir yaşın üstündeki kurslar da yaşananlar hariç ama liseli öğrencisine bakabilen bir öğretmen gözümde ahlaksızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…