Öğretmenim ve kurumda azarlanıyorum.

Bu ayri burada haklisiniz

Çok iş var ama işe alım süresi çok yıpratıcı. O yollardan bir daha geçmek o kadar gözümde büyüyor ki... Çok denedim, her gün kendime bir iş buldum devam etmeliyim dedim, ama olmuyor, azarlanmak, saygısızlık bilemiyorum yani.

Agziniza saglik

Aynı ada sahip çocukları karıştırmışım diye okumuşum ben. Demek ki kırılabilecek sabunluk koymamalari gerekiyor. Cocuk elini de kesebilirdi o zaman veliyle uğraşırdınız. Çocuklarla çalışırken çok dikkatli olmak gerekiyor. Büyük ihtimalle diğer öğretmenler eski olduğu için çocukları da çözdüğü için düzenini kurmuşlardır. Size de zamam tanımaları gerek. Bence siz de karşılığını verin

Çook teşekkür ederim. Filoloğum, Batı Dili Edebiyatını bitirdim, İngilizce öğretmenliği yapabiliyorum, Formasyonum da var.

Hanımefendi, ben çocuğun ayakkabısını yanlış giydirmedim ki, bunu nereden çıkarttınız?

Önceki konunuzu hatırlıyorum. Eşyayı çocuk kırdıysa niye size ödetiyorlar? Hem o mesaj nedir öyle. Çok çirkin bir üslup. Yorumlarda karşı tarafa hak verene de pes diyorum. Özel okul müdürü galiba. Daha iş yerinde nasıl sağlıklı iletişim kurulacağını bilmeyen insanlar güyya çocuklara eğitim veriyorlar. Kendinizi ezdirmeyin ağızlarının payını verip istifa edin buradan çok daha mutlu olacağınız bir iş bulacağınıza eminim.

4 sınıfa mı ders veriyorsunuz ve hepsinin toplamı 16 kişi mi doğru mu anladım yoksa her bir sınıfta 16 çocuk mu var?

Düşüncem şu, ilk işe girdiğim ay şimdikinden daha çok sorun yaşadım hatta duygularıma hakim olmadığım için direkt damgayı yemiş olabilirim. Bu yüzden de üstüme geliyor olabilirler, duygularımı saklayamadım ne yazık ki üzülünce. Dik duramadım, işime dört elle sarılan biriyim zaten yeni mezunum idealistim, fakat yaptığım etkinlikler bile yarıda kesiliyor bazen, ya da fotoğrafı çekilmediği oluyor. Çocuklara çok güzel statik elektrik deneyi öğretecektim İngilizce olarak, kaldı gitti, çok üzüldüm yine.

Burada yazmissiniz ayakkabisi kiyafetini bilmek diye.

Cocuklara degil ya hu auakkabilari icin.siz cocuklarimi karistiriyorsunuz ben ayakkabi kiyafetlerini anladim

O mesajı yazan üye benim.
Konu sahibi aslında İngilizce öğretmeni olup İhtiyactan okul öncesi kurumda calıştıgını yazmıştı. Aslında cok da kavrayamadı ve benimseyeöedi gibi. İmkan bulsa dakika durmayacagı bir yerde imkan bulamadığı için kalması zorlama değil mi sizce de. Zorlama iş de bu kadar oluyor.
Kurumda da aksaklıklar var tabi.

Burada yazmissiniz ayakkabisi kiyafetini bilmek diye.

Ayakkabı ve kıyafetin kime ait olduğunu ilk zamanlar karıştırdığım için deneyimli sınıf öğretmenlerine sorarak giydiriyordum. Ayakkabılarının da etiketleri var zaten, okul içindeki ve dışındaki ayakkabılarını ve yerlerini öğrenmem uzun zaman aldı. Hele ki çoğu öğrenci bazen yeni ayakkabı alınca ortalık toz duman oluyor. Bildiğin şey de karışıyor. Şu ana kadar kimseyi yanlış ayakkabıyla ya da kıyafetle göndermedim.

Konu sahibesi anasinifinda yegenime surekli baska mont ayakkabi giydirip gonderiyorlardi oyle dusundum kusura bakmayin o halde.bence pes etmeyin.benimle bu sekilde konusmaniz peeformansimi dusuruyor diye konusun guzelce.duzene girer zamanla

o iş için lise mezunu bir eleman tutabilirler.tamamen 3 kişinin işini 1 kişiye yaptırma politikası.siz öğretmensiniz bakıcı değil

Üniversiteden beri hep anaokulunda çalışmayı hedeflemiş biri olarak bu söylediğinize asla katılmıyorum. Bir kere hatasız insan yoktur, öğretmen olmak herşeyi kusursuz yapabilmek değildir, ki benim kendi branşımla ilgili aldığım bir şikayet de yok, İngilizcemden ötürü bir sorun da yok, mevzu kapıdaki etkinliğin alınmaması... Bunun benim branşımla, kurumun itibarıyla ne gibi bir ilişkisi var anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…