- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
- Konu Sahibi Seviyorum1993
-
Sadece canimi yakıyor insanlarin hadi ordan diye dusunup inanmadigi seylere benim katlanmak zorunda olmam
İnsanları boş yere üzerek hayat dersimi vermeye çalışiyorsun?
Şey olmuştur o dönem bir bebek doğup ölmüştür onun yerine arkadaşı yazdirmislardir nüfusa.
Buda bi dönem popülerdi çünkü ekranlarda.
Canim ben senin yasadigini yasamadim belki ama kendimce bende yasadim bitakim seyler simdi konunla ilgili yardima gelirseYani konuyu silmem ya da silecek olmami dusunmeniz sizi neden rahatsiz etti hadi ben bunlari yasadim ruh halim alt ust oldu siz ne yasadiniz da hic tanimadiginiz insana karsi bu kadar kinci olabiliyorsunuz sosyal medyada mi hirsinizi aliyorsunuz insanlardan
Yorumunuz icin tesekkur ediyorum yardimci olmaya calistiginiz icin
Canim ben senin yasadigini yasamadim belki ama kendimce bende yasadim bitakim seyler simdi konunla ilgili yardima gelirse
Isin acigi su inanmasi guc bir konu yani sadece filmlerde olur dedigimiz cinsten
Hi fake olmasi mi yoksa gercek olmasimi daha sevindirici onu cozemedim
Gercek oldugunu varsayarsam yorumum su :
chiLL . Arkadasimizin dedigi gibi hangi akla hizmet hemen kadina inandin ve bu kadin senin psikolojini hic dusunmeden nasil kosa kosa gelip ben senin annenim dedi.
Baban once anneni birakmis kacmis, sonra geri donup seni nufusa kaydettirmis sonra ananen seni evlatlik mi vermis?? Ee baban ne demis bu ise?Rica ederim hemen görüşme iyice kafanı topla kendini hazır hissettiğin de görüş. Kimlik olayına gelince ben doğduğum da babam yurt dışında çalışıyormuş doğal olarak Babam TR gelince kimliğim çıkmış evde doğum yapmış annem ayrıca baba eve döndüğünde 6 aylık idim. Kimlikte ise 3 ay küçük kaydedilmişim. Kimlik meselesi en basit şey aslında.
Ben buna açıklama yapmadim. Çünkü onun kadar kolay bir konu olamaz sanki her sey kanunlu Nizamli gibi kimlik peşine dusuyorlar. 23 sene oncesinin azerbaycanindan bahsediyorum anlamiyorlarRica ederim hemen görüşme iyice kafanı topla kendini hazır hissettiğin de görüş. Kimlik olayına gelince ben doğduğum da babam yurt dışında çalışıyormuş doğal olarak Babam TR gelince kimliğim çıkmış evde doğum yapmış annem ayrıca baba eve döndüğünde 6 aylık idim. Kimlikte ise 3 ay küçük kaydedilmişim. Kimlik meselesi en basit şey aslında.
Defteri ne yaptığım mesajlarimda yaziyor
Hayir babamin benden haberi hic yok. Nufusa da kayıt ettirmemislerBaban once anneni birakmis kacmis, sonra geri donup seni nufusa kaydettirmis sonra ananen seni evlatlik mi vermis?? Ee baban ne demis bu ise?
Geri donup seni nufusa alan adam, evlatlik verilmene goz mu yummus?
Baban once anneni birakmis kacmis, sonra geri donup seni nufusa kaydettirmis sonra ananen seni evlatlik mi vermis?? Ee baban ne demis bu ise?
Geri donup seni nufusa alan adam, evlatlik verilmene goz mu yummus?
Yani ben defteri ogretmenin odasına koydugumda sonucta defteri ogretmene vermis ya da birakmis olmuyor muyum kucuk ve gereksiz bu soyledigin o yüzden cevap vermeyeceğim gerçektenEvet cnm yazıyor ama hangisini baz alalım
öğretmene verdiğini mi ?
O yokken öğretmenin odasına bıraktığını mi ?
Ben buna açıklama yapmadim. Çünkü onun kadar kolay bir konu olamaz sanki her sey kanunlu Nizamli gibi kimlik peşine dusuyorlar. 23 sene oncesinin azerbaycanindan bahsediyorum anlamiyorlar
O zaman yapacaginiz en mantikli sey yarin ilk is solugu psikayristte almak olucak en dogru yolu o size gosterirKendi ailemle yaşadığım tartismalar da var ben cogu seyi buraya yazmadim hepsini yazmak sayfalar alirdi çünkü. O benim annem kesinlikle bundan eminim kendi ailem de kabul etti. Ben de onlarla gorusmuyorum su anda.
Hayatta böyle seyler olabilecegini size gostersin ama sizin üzerinizde degil dedim tanik olun anlamındaBen yine de görmeden gerçek mi değil mi bilemem. Gerçek olduğunu varsayıp, inanarak sana yardımcı olmaya çalıştım. Ama sonra tutarsızlıkların bir dolu olunca ve yorumların bazıları fevri olunca gerçek değil gibi algılanıyor. "Allah size de göstersin" demek bedduadır. Burada çoğu insan vaktini harcayıp 20 sayfa yorum olmuş. Yardımcı olanda epey çok. Ama "Allah size de göstersin" deme. Dememelisin. Bizim için dememişsin ama,yakınlarımızın yaşaması da hiç hoş olmaz değil mi? Bunca insan gerçek değil gözüyle bakıyorsa kendini çok daha iyi ifade etmelisin. Burası herkesin yorumuna açık, her görüş ayrı. Bunu bilerek konular açılıyor. Değil mi? Gerçekse Allah yardımcın olsun. Allah gün yüzüne çıkarsın. Her şeyi Allah görüyor ve biliyor zaten, çok şükür
Peki onlarin benim yaşadıklarimla dalga gecmeleri dogru mu ilk basta anlayış gösterdim ama ileri gittikleri icin fevri davranmis olabilirim herkese tekrar tesekkurlerO zaman yapacaginiz en mantikli sey yarin ilk is solugu psikayristte almak olucak en dogru yolu o size gosterir
Size nacizane tavsiyemde insanlara karsi boyle hircin olmayin 23 yasindaki bir genc kiza hic ama hic yasimiyor. Konunuzu soyle bir bastan okuyun eminim sizede inandirici gelmicek. Baskasi acsa konuyu sizde fake dicektiniz. Belki gercekten fake konu bilemiyoruz sanirim bilmemizde biraz zor. Kendinize dikkat ettin bundan sonraki surec icin Allah kolaylik versin. Iyi geceler
Yanlis alintilamisim kuzum, konu sahibinin alintisi sandimPardon anlamadım bağlantıyı şuan kuramıyorum ?
Yanlis alintilamisim kuzum, konu sahibinin alintisi sandim
Mesajimi editledim.
Kusura bakma kuzum tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?