- 17 Haziran 2016
- 82
- 115
- 8
- Konu Sahibi Seviyorum1993
-
Hayatta böyle seyler olabilecegini size gostersin ama sizin üzerinizde degil dedim tanik olun anlamında
Defteri vermeden önce dedim ki bu defter benim icin onemli anneminmis yardimci olur musunuz. Tabii dedi biraktim defteri b
Yani ben defteri ogretmenin odasına koydugumda sonucta defteri ogretmene vermis ya da birakmis olmuyor muyum kucuk ve gereksiz bu soyledigin o yüzden cevap vermeyeceğim gerçekten
Yorumlariniz icin tesekkurler yine de. Anlatirken once veya sonra söylemem bir şey değiştirmez benim icin. Ilk mesajda dogmusum yazmışım ama sonra dogmadan önceki bir seyi anlatmisim unuttugum için. Eger ben mesajima disardan bir gözle baksaydim binlerce sey bulurdum hem de sizinkiler gibi ufak seyler de degil. Ama sizin sorduğunuz cogu soru benim aklima daha gelmedi çünkü bu olayı ben yasiyorum kimligim nerdeymis vs bunlari merak etmiyorum su anda hala inanmakta zorlanıyorum. Empati kurarak yorumlarsak birbirimizi anlayabiliriz. Pardon Empati yapmak yazmıştım önceki yorumlarda galiba ben yalanciyim, tutarsızım degil mi...O tabi diyince defteri birakiyorsun dikkatini çekerim.
Ve vermeden önce demişsin bırakmadan önce değil.
Sende farkindasin açık verdiğinin bu yuzden cevap vermedin. Hem dedektifcilik oynuyormuşum ya ben , böyle cozuyorlar olayları işte anlatimdaki kusurlarla.
Daha başka kusurlar da var bilmek ister misin?
Mesela ben seyi cok merak ettim. Azerbaycandan ananem aramis, apar topar gittim diyor 2 arkla birlikte.O tabi diyince defteri birakiyorsun dikkatini çekerim.
Ve vermeden önce demişsin bırakmadan önce değil.
Sende farkindasin açık verdiğinin bu yuzden cevap vermedin. Hem dedektifcilik oynuyormuşum ya ben , böyle cozuyorlar olayları işte anlatimdaki kusurlarla.
Daha başka kusurlar da var bilmek ister misin?
Zaten rusça bilen kaç kişi var ki, ya annendir yada herhangi bir kişidir :)
ya da bi fotoğrafı bile mi yok o evde, kalkıp oraya gidiyosun, hiç mi sormazsın annemin resmini gösterin diyeMesela ben seyi cok merak ettim. Azerbaycandan ananem aramis, apar topar gittim diyor 2 arkla birlikte.
Anane 23 sene once aldigi numarayi ariyor vay be, ya da nerden buluyor o numarayi?
Konu sahibi tanimiyor, ama ana baba gorusuyor ananeyle oyle mi?
Weird.
Edit: bi de azerbaycana mi gidiyor acaba konu sahibi, gidiyor ama bak senin ananin adi bu demiyor mu anane yaa?
Mesela ben seyi cok merak ettim. Azerbaycandan ananem aramis, apar topar gittim diyor 2 arkla birlikte.
Anane 23 sene once aldigi numarayi ariyor vay be, ya da nerden buluyor o numarayi?
Konu sahibi tanimiyor, ama ana baba gorusuyor ananeyle oyle mi?
Weird.
Edit: bi de azerbaycana mi gidiyor acaba konu sahibi, gidiyor ama bak senin ananin adi bu demiyor mu anane yaa?
Bunun yarısı kadındır o yuzden Son 5 yılda 5 bın 355 kişi :)Son 5 yılda 10 bin 710 kişi
Vardi kardesleriyle bir fotografi vardi. Ama birinin seneler onceki halini nasil taniyabilirimya da bi fotoğrafı bile mi yok o evde, kalkıp oraya gidiyosun, hiç mi sormazsın annemin resmini gösterin diye
aileme kizdigim konu bu 16 sene ondan ayrıydim ve 7 sene daha çaldılar bizden. Dogruyu söylemediler. Bundan sonra annem eger gerçekten beni istemeyerek biraktiysa onun tum uzuntulerini silmeye calisacagimKeşke gerçek olmasaymış ama gerçek olduğuna inanarak diyorum ki, rest çektiğin ailenin elini öp. Sevmek varken, affedip düşüncelerimizdeki yüklerden kurtulmak varken, kırgınlığı seçme. Sanırım 23 yaşındasın, bir şey anladın mı 23 senede? Ne çabuk geçti değil mi? Bundan sonra daha da hızlı geçecek yıllar. Elinden geldiğince sev, sevil, hayatı kendin ve sevdiklerin için anlamlı kıl. Ben sana bakan ailen de suç görmüyorum, belli ki seni incitmek istememişler. Eğer niyetleri bu olsa yıllar önce canını yakmış olurlardı, evlat yetiştirmek, sorumluluk almak öyle kolay değil. Yıllardır bu cesareti göstermiş bir aile var.
çok haklısın evladının hepi topu tek fotosu varmışVardi kardesleriyle bir fotografi vardi. Ama birinin seneler onceki halini nasil taniyabilirim
Bulunduğum sehirde göçmen cok. Azeriler de cok. Birbirinin tanidiklari oldugu icin genelde bu sehri tercih ettiklerini tahmin ediyorum. Rusca egitim verilmiyor annem rusca biliyorbana garip gelen annen azerbeycandan kakıp türkiyeye geliyor, o da senin olduğun şehire, ilçeye, köye, neyse işte neredeysen oraya geliyo ve öğretmenin oluyo, rusça ders verildiğini bilmiyodum, belki arada açıklamışsındır bunları bilemiyorum tabii
yuz fotoğraf bile olsa tanimam mumkun degilçok haklısın evladının hepi topu tek fotosu varmış
insanın seneler önce ki saçı başı değişse de ifade 50 sene geçmediyse çok değişmez, tanınmayacak kadar büyük farkı arada 40 50 sene geçmişse anca tanıması çok zordur gibi geliyo bana
bilemiyorum, çok uçuk hikaye
bu kadar tesadüfü yeşilçam bile görmedi
Babam da azeri demiştim.. yani babam bildiğim kisi.ananen şimdiki aileni nasl bulup vermiş seni oradan buraya ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?