Ögretmenim annemmiş...

Ben eve girdiğimde hemen ardimdan geldi zil caldi. Aradaki zaman boslugunda mutlaka öğrenmistir ama siz yazana kadar ben bunlari hiç merak etmedim sanırım sira gelmedi bunlara. Zaman gectikce sorabilecegim seyler bunlar ona

Ben alinti yapayimda konu icerigi surda dursun zira her konunuzu sonra silmeye calisiyirsunuz anladigim kadariyla
Actigim konu sayisi 3 4 tane bile yoktur yeterince yardim alamadigim icin konularimi silmistim ama sizin bu pis imalariniz beni cok rahatsiz ediyor rica ediyorum yardimci olmayacak olan dizi izlermis gibi soru sormasin

Actigim konu sayisi 3 4 tane bile yoktur yeterince yardim alamadigim icin konularimi silmistim ama sizin bu pis imalariniz beni cok rahatsiz ediyor rica ediyorum yardimci olmayacak olan dizi izlermis gibi soru sormasin
Yani konuyu silmem ya da silecek olmami dusunmeniz sizi neden rahatsiz etti hadi ben bunlari yasadim ruh halim alt ust oldu siz ne yasadiniz da hic tanimadiginiz insana karsi bu kadar kinci olabiliyorsunuz sosyal medyada mi hirsinizi aliyorsunuz insanlardan

chiLL Uyuşmayan o kadar çok nokta var ki. Bu konuyu hiç inandırıcı bulmadım soru işaretleriyle dolu. Sorduğumuzda da hemen dedektiflik oluyor !

Aynı soru 4 kere soruldu benim gördüğüm. Ki tüm sayfayi okumadım eminim benden baskalarida sormuştur. Ama cevap vermedi çünkü henüz o kısmı işlememiş öğretmen!

hadi canim... yemezler... cok fake konu okudum da bukadari fazla... ayy cok guldum aksam aksam... biraz daha acitasyin koyarsan dizi olur... :)))

20 sayfa yorum aldın.
yeterli değil mi?
Daha ne yardımı bekliyorsun ki?
Yardımcı olmayacak soru sormasın demişsin.

Ben eve girdiğimde hemen ardimdan geldi zil caldi. Aradaki zaman boslugunda mutlaka öğrenmistir ama siz yazana kadar ben bunlari hiç merak etmedim sanırım sira gelmedi bunlara. Zaman gectikce sorabilecegim seyler bunlar ona

açıkçası başından beri konunuza inanmıyorum..zira aklım almıyor çok boşluklar var.. konunun başında da bir kaç soru sormuştum onlara da bilmiyorum dediniz..
böyle bir olayı ben yaşasam şimdiye ne olup bitti nasıl olup bitti herşeyi öğrenmiştim.. sizin bu hiçbir şeyi merak etmemiş olan tavrınız diğer arkadaşlarında inanmamalarına sebep ..
bu kadar soru işaretiyle 2 haftadır nasıl yaşadığınızda ayrı bir muamma..

Ama yok ben anladim... Bu kadar kisi yardimci oldu diye bazi insanlar rahatsiz olmus.. ben sürekli kullanici değilim boyle bir derdim yok boyle bir amacim yok merak etmeyin

Aynı soru 4 kere soruldu benim gördüğüm. Ki tüm sayfayi okumadım eminim benden baskalarida sormuştur. Ama cevap vermedi çünkü henüz o kısmı işlememiş öğretmen!

Yanıtlamıyor çünkü çelişiyor konu. Kimliksiz bir bebek ve alan aile hemen kimlikte çıkarabiliyor fazla soru işaretleri var.

Ben yorumların hepsini okudum sadece tutarsızlık olduğunu söyledim tabiki yaniladabilirim amacım dedektiflik değil kırdıysam özür dilerim

Yardim edin demiyorum bana. Yardimci olmayacaksaniz daha da moralimi bozmayin anlaminda söyledim beni tanimiyorsunuz bile bu ofke niye

Şurada sana yardımcı olacak yorumlar yaptım.
Bence senin öfken fazla.. Kendini yeteri kadar ifade edememe problemin var. inan. Bu kadar boşluklarla anlatman garip. Konuyu kapattır bence artık.

İnsanları boş yere üzerek hayat dersimi vermeye çalışiyorsun?

Yanıtlamıyor çünkü çelişiyor konu. Kimliksiz bir bebek ve alan aile hemen kimlikte çıkarabiliyor fazla soru işaretleri var.

Şey olmuştur o dönem bir bebek doğup ölmüştür onun yerine arkadaşı yazdirmislardir nüfusa.

Buda bi dönem popülerdi çünkü ekranlarda.

Ama yok ben anladim... Bu kadar kisi yardimci oldu diye bazi insanlar rahatsiz olmus.. ben sürekli kullanici değilim boyle bir derdim yok boyle bir amacim yok merak etmeyin

Bakin burasi cok sesli bir platform. Bu kadar insan yardimci olmus inanmis iste bu size neden yetmiyor?

Hala inanmayanlara laf yetistirmeniz bile konunun inandiriciligini kaybetmesine yetiyor.

Bakin burasi cok sesli bir platform. Bu kadar insan yardimci olmus inanmis iste bu size neden yetmiyor?

Hala inanmayanlara laf yetistirmeniz bile konunun inandiriciligini kaybetmesine yetiyor.
Sadece canimi yakıyor insanlarin hadi ordan diye dusunup inanmadigi seylere benim katlanmak zorunda olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…