- 27 Nisan 2013
- 160
- 39
- 98
- Konu Sahibi Seviyorum1993
-
ben en çok şeyi merak ettim
bu okulda sert olan kimsenin pek sevmediği dolayısıyla ikili muhabbetinizin olmadığı hoca yani anneniz sizin evin adresini nereden bildi de kapı çaldı bir açtınız karşınızda belirdi..
Actigim konu sayisi 3 4 tane bile yoktur yeterince yardim alamadigim icin konularimi silmistim ama sizin bu pis imalariniz beni cok rahatsiz ediyor rica ediyorum yardimci olmayacak olan dizi izlermis gibi soru sormasinBen alinti yapayimda konu icerigi surda dursun zira her konunuzu sonra silmeye calisiyirsunuz anladigim kadariyla
Yani konuyu silmem ya da silecek olmami dusunmeniz sizi neden rahatsiz etti hadi ben bunlari yasadim ruh halim alt ust oldu siz ne yasadiniz da hic tanimadiginiz insana karsi bu kadar kinci olabiliyorsunuz sosyal medyada mi hirsinizi aliyorsunuz insanlardanActigim konu sayisi 3 4 tane bile yoktur yeterince yardim alamadigim icin konularimi silmistim ama sizin bu pis imalariniz beni cok rahatsiz ediyor rica ediyorum yardimci olmayacak olan dizi izlermis gibi soru sormasin
chiLL Uyuşmayan o kadar çok nokta var ki. Bu konuyu hiç inandırıcı bulmadım soru işaretleriyle dolu. Sorduğumuzda da hemen dedektiflik oluyor !
Ben eve girdiğimde hemen ardimdan geldi zil caldi. Aradaki zaman boslugunda mutlaka öğrenmistir ama siz yazana kadar ben bunlari hiç merak etmedim sanırım sira gelmedi bunlara. Zaman gectikce sorabilecegim seyler bunlar ona
Aynı soru 4 kere soruldu benim gördüğüm. Ki tüm sayfayi okumadım eminim benden baskalarida sormuştur. Ama cevap vermedi çünkü henüz o kısmı işlememiş öğretmen!
Ben yorumların hepsini okudum sadece tutarsızlık olduğunu söyledim tabiki yaniladabilirim amacım dedektiflik değil kırdıysam özür dilerimBakin burada amaciniz bana yardimci olmak mi ya da baska bir sey mi kendinizi dedektif mi saniyorsunuz ya da izlediginiz bir diziyi mi yorumladiginizi saniyorsunuz anlamiyorum. Ben defteri odasina biraktim ama ona söyledim önceden annemin defteri vs yardimci olur musunuz dedim o da inceleyecegini birakmami soyledi. 2 haftadir bu olay oldu dedim hastanede kaldı ziyarete gittim dedim siz yorumlari duzgun okuyun bana yalanci muamelesi yapmadan once lütfen.
Yardim edin demiyorum bana. Yardimci olmayacaksaniz daha da moralimi bozmayin anlaminda söyledim beni tanimiyorsunuz bile bu ofke niye20 sayfa yorum aldın.
yeterli değil mi?
Daha ne yardımı bekliyorsun ki?
Yardımcı olmayacak soru sormasın demişsin.
Ama yok ben anladim... Bu kadar kisi yardimci oldu diye bazi insanlar rahatsiz olmus.. ben sürekli kullanici değilim boyle bir derdim yok boyle bir amacim yok merak etmeyin
Yardim edin demiyorum bana. Yardimci olmayacaksaniz daha da moralimi bozmayin anlaminda söyledim beni tanimiyorsunuz bile bu ofke niye
Yanıtlamıyor çünkü çelişiyor konu. Kimliksiz bir bebek ve alan aile hemen kimlikte çıkarabiliyor fazla soru işaretleri var.
Ama yok ben anladim... Bu kadar kisi yardimci oldu diye bazi insanlar rahatsiz olmus.. ben sürekli kullanici değilim boyle bir derdim yok boyle bir amacim yok merak etmeyin
Peki benim çıkarım nedir gerçekten yardimci olanlara tesekkur ederim digerlerine de allah bir gun hayatta neler olabileceğini gostersin tabi kendi uzerlerinde degil.Sana yardımcı oldular diye niye rahatsız olalım? Çıkarımız ne olabilir ?
Sadece canimi yakıyor insanlarin hadi ordan diye dusunup inanmadigi seylere benim katlanmak zorunda olmamBakin burasi cok sesli bir platform. Bu kadar insan yardimci olmus inanmis iste bu size neden yetmiyor?
Hala inanmayanlara laf yetistirmeniz bile konunun inandiriciligini kaybetmesine yetiyor.
Peki benim çıkarım nedir gerçekten yardimci olanlara tesekkur ederim digerlerine de allah bir gun hayatta neler olabileceğini gostersin tabi kendi uzerlerinde degil.
Bakin burasi cok sesli bir platform. Bu kadar insan yardimci olmus inanmis iste bu size neden yetmiyor?
Hala inanmayanlara laf yetistirmeniz bile konunun inandiriciligini kaybetmesine yetiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?