Ögretmeni oğlumu istemiyor mu?

belkide kasitli yapmiyor zor bir meslek ogretmenlik adaleti saglamak bugun konustum yine eskisi gibi degil dedi gecen senede eskisi gibi degil diyordu zaten ondan oncesi pandemiydi

yok soylemedi eskisi gibi degil dedi cabuk toparlar dedi benim uzgn oldugumu gorunce sanirim

Eskisi gibi değil ne demek, somut neler sundu size? Dahası sizlerle rutin görüşmeler yapmıyor mu çocukların durumları ile ilgili?
Çocuklar zaten 1. sınıftasn 4. sınıfa geçerken yavaştan asileşme, dikkati toplayamama gibi durumlar oluyor. Bunun haricinde ciddi bir değişim olduysa çoktan sizi bilgilendirmiş olması gerekirdi. Artı rehberlik ile görüşmüş veya ona yönlendirmiş olması gerekirdi. Bence bir dahaki görüşmenize madem çok değişti rehberlik ne diyor bu konuda diye soruverin.

miş muş.. Çocukların kendilerini sürekli haklı gördüklerini biliyoruz. Sizd anlattığına hemen inanmışsınız. Siz sordukça abartacaktır. Herkese iyi bir tek bana kötü diyecektir..

Siz de kendi çocuğunuzu sınıftaki herhangi bir çocuk olarak değil de sizin çocuğunuz olduğu için özel görmek istiyorsunuz.

arkadaslar ogretmeniyle konustum eskisi gibi degil diyor hic verecegi örnekte yok ders notlarida düsük degil benim arada görünmem lazım okulda sanırım cocugum icin
Siz devamlı görünün bu adama, oğlunuz her size bu adamla ilgili bişey anlattığında gidip hayırdır bişey mi var gene oğluma ters davranılıyorum aba altından sopa gösterir gibi, aynı onun yaptığı gibi yapın…
El kadar çocuk bunlar yahu…
Öğretmenlik yapamıyorlar ise bıraksın bu tipler…

yok bu şekilde olmaz. çok üzücü öğretmenin yaptığı. daha sert bir dille konuşun olmazsa idareyle konuşun. ben de ilkokulda benzerini yaşadım hep. sınıfın en başarılısıydım. buna rağmen öğretmenim beni tebrik etmezdi sonuncuyu tebrik ederdi. çok gayret gösteriyorsun aferin gibilerinden. ben de çok üzülürdüm hep şevkim kırıldı nasıl olsa tebrik edilmeyeceğim diyerekten. muhakkak konuşun.

belkide kasitli yapmiyor zor bir meslek ogretmenlik adaleti saglamak bugun konustum yine eskisi gibi degil dedi gecen senede eskisi gibi degil diyordu zaten ondan oncesi pandemiydi
Eskisi gibi değil ne anlamadım onu, çocuklar hey ay değişir gelişir evrilir, kocamız gibi eskisi gibi değilsin triplerine giremeyiz yani. Ne kastediyor öğretmeniniz tam olarak anlayamadım ancak öğretmen çeşitliliği iyidir. Çocuğunuz bu vesile ile öz saygısını her şartta korumayı öğrenebilir çünkğ ileride idarecisiyle veya başka üstünde kişilerle böyle şeyler yaşayacak. O zaman bunları atlatması çok zor ama şimdiden böyle durumlarla başa çıkmayı öğrenirse ileride çok rahat eder. Bu yüzden öğretmenimi hedef almayarak, kim ne derse desin sen değerlisin. Hayatta bazen haksızlıklar ve yanlış anlaşılmalar olabilir ancak bunlar unutulup gider… sen hakkını savunduğun ve doğrusunu bildiğin sürece sorun yok.. bu gibi cümlelerle çocuğunuz için bu olayları fırsata çevirebilirsiniz belki

yok zaten problem yasadigi ogrenciler surekli rehberlige gidiyor bende kaynakli oldugunu düsünüyorum arada okula gidip ögretmrnle görüsmdm gerekli

dün ögretmenle görüstükten sonra oglum ögretmenin senden cok memnunmus dedim motive etmemiz lazim cocuklara cok haklisiniz daha yolun basindalar her zamsn biz yaninda olamayacagiz hayati ogrenmeleri gerek

sevkinin kırilmasi beni cok uzdu sizin yasadiginiz orneklerde yasadik

her anne cocugunun mutlu olmasini ister ben cocugumdaki dislanmisligi hissettigim icin uzuldum hayatimiza cikan tek ogretmen bu degil

Şimdi şöyle bir şey var gerçekten hep akıllı olan çocuk yaramazlık yapınca daha çok dikkat çekiyor ceza vermiyorum tabi ama şaşırıyorum sana ne oluyor sana yavrum niye değiştin sen diyorum kastı bir şey yoktur niye olsun ki konuşun sorun isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…