- Konu Sahibi lalezaranne
-
Evet öyle bir soru çok yanlış en ahlaklı dese hadi bir nebze o da yanlış da.tabikide din dersi hocasinin ahlakli diye alkislatmasi hosuma gitmedi ben orda.sadece arkadaslari oglumu secmis cok degisik bi cocuk olsa arkdaslri secmezdi diye dedim ayrica ogretmenle ekim ayinda gorustum toplantidan once degisti beni dinlemiyor diyor toplantida gorustugumde ben durumunu sordugumda cok iyi diyor
Yoo değilim tam olarak.Hanımefendi yetişkin bi insanın küçük bir çocuğu dışladığının farkındasınızdır umarım??
İlk girdimi tekrar okursanız varsayım üzerine konuştuğumu anlarsınız.Yoo değilim tam olarak.
Siz emin oldunuz yani?
Anlatan bile emin değil tam onun için konu açmış ama siz emin oldunuz.
Hadi oldunuz diyelim başka çözümü yok gibi sopa mı bu çözüm?
sopa hak ediyor yani.
din dersu hocasinin yaptigi yanlis olabilir sinif ogretmenide basknlik seciminde sinif baskani secildi cok ters ogrenci ols arkadaslari sevmezdi diye ben her seferinde konustum gecen senede konustum ogretmenimizle oglumun yalani cikmadi cocuk yalanda soyleyebilir dikat cekmek icin bugunki konuyuda konuscam ogretmeniyle ogretmeni bu sefer her seyi annene soyluyorsun diye cocugumun ustune gelmesinden cekiniyorum nasil konusmam gerek olurun birakayim diyorum icim rahat etmiyorEvet öyle bir soru çok yanlış en ahlaklı dese hadi bir nebze o da yanlış da.
Orda zaten çocuklar en sevdiği arkadaşını söyler geniş düşünüp söylemez ki.
Ben öyle bir soruda eminsem bu nasıl soru diye giderdim öğretmene mesela.
Ahlaklı arkadaşlarınız kimler diye sormuş ne yani geri kalan ne oluyor adı söylenmeyen?
Ben o hocayı daha yanlış buldum anlatılan doğru ise ama sonuçta çocuğunuz söylemiş belki soruyu yanlış hatırladı size anlatırken.
Öğretmeni için de bir şey diyemiyorum gidip konuşup olay neymiş tam olarak anlarsanız daha sağlıklı yorum yapılır bence.
Mış,miş ile yorum yapmak olmaz.
Bence sizin öfke kontrol probleminiz var. Olayları biraz fazla abartmıyor musunuz?4. Sınıfa giden bir çocuğun ifadelerine ne kadar güvenilir bilmiyorum ama gerçekten bir dışlanma söz konusuysa durum çok vahim. Küçücük çocuktan ne istiyosun yaaa??
Öğretmenle ya da müdürle sert bir şekilde konuşulmalı.
Sonra haber yapıyolar bir de, neymiş öğretmenler dayak yiyor. Şimdi böyle bi öğretmen sopa haketmiyor mu????
Öğretmenler kadar midebulandırıcı bir meslek grubu daha yok.
Sözde kutsal mesle.
Yersen.
Ortada bir şiddet yok ama şiddetle yaklaşım yaparak çözüme ulaşabileceğini sanıyor işte. Her çıkmaz durumda birbirimize sopayla girişelim oh misYoo değilim tam olarak.
Siz emin oldunuz yani?
Anlatan bile emin değil tam onun için konu açmış ama siz emin oldunuz.
Hadi oldunuz diyelim başka çözümü yok gibi sopa mı bu çözüm?
sopa hak ediyor yani.
Bu konuda haklı olabilirsiniz.Bence sizin öfke kontrol probleminiz var. Olayları biraz fazla abar haklı olabilirsiniz
evet lilalilyum ogretmenle daha once bu konulari telefonla gorustum velilerin oldugu yerde bana cocugunuz iyi diyor toplulukta oglum baba bunlari sir gibi anlattigi icin oglumun haberi yoktu ogretmeniyle telefon gorusmrlerimden ve ogretmenle gorusmrlerimden sonra ogluma ogretmenin nasil diye sordugumda ogretmenim iyi diyordu problemi oglumla degilde benimle mi pndemi yaptigi iyiliklerden dolayi mi ben hic bir zaman beklenti icinde olmadimÖnce öğretmenle kibar dille konuşun. Problem var mı öğrenin. Eğer öğretmen düzgün bir tepki vermezse ya da sonuca ulaşamazsanız daha ileriye gidersiniz. Maalesef her mesleğin içinde olduğu gibi öğretmenlikte de mesleğin hakkını veremeyen ayrımcı insanlar var. Çocuğunuz eğer öğretmenden kötü muamele görüyorsa ve bu şekilde dışlanıyorsa haksız yere onun arkasında dik durun. Hiçbir öğretmenin bunu yapmaya hakkı yok.
bende ondan korkuyorum gecen sene agliyordu bu sene de uzuluyorBenim ilkokul hocam travmam oldu…
Lütfen hocaya haddini bildirin.
Terbiyesiz herif…
Sert bir dille konuşun devam ederse oglunuz alsin telefondan videoya milli egitim bakanlığına şikayet edin.bende ondan korkuyorum gecen sene agliyordu bu sene de uzuluyor
evet ekim ayinda konustugumda ogluma cok kizginim sana soz hakki vermicem ve oglumdan dolayi beden dersine cikarmamis arkadaslarida oglumun ustune gelmis beden dersine cikamadik diye ogretmeniyle konustugumda ben Yasin den beklemiyordum dedi oyuzden ona ceza verdim oglumda daha fazlasi olana vermiyor cezayi ceza verebilir ama cezalarda esit olmaliki cocuk dislanmis hissetmesinSert bir dille konuşun devam ederse oglunuz alsin telefondan videoya milli egitim bakanlığına şikayet edin.
Boyle insanlar ruh hastasi bence disini biledigi sesi fazla cikmayan terbiyeli cocuklara yapiyorlar en fazla.
Benim yaşadıklarımdan dolayı hiç bir zaman okula rahat gidemedim stres içindeydim hep…
öğretmeninizin yaptığı yanlışevet ekim ayinda konustugumda ogluma cok kizginim sana soz hakki vermicem ve oglumdan dolayi beden dersine cikarmamis arkadaslarida oglumun ustune gelmis beden dersine cikamadik diye ogretmeniyle konustugumda ben Yasin den beklemiyordum dedi oyuzden ona ceza verdim oglumda daha fazlasi olana vermiyor cezayi ceza verebilir ama cezalarda esit olmaliki cocuk dislanmis hissetmesin
Bence ögretmene bu kadar karısmayin. Çocukla sa çocuk olmayın. Olur oyle şeyler deyin geçin..o kadar ciddiye almişsinizki çocuk da problem var sanacak. Ogretmenin seni sevdigi icin yapmis deseniz daha iyi olur. Ogretmen bana sorunlu gelmedi zira tablet bile vermiş halbuki oyle bir zorunlulugu yok. Ayrica kadın niye beklenti icine girsin et verdi diye. Artniyetli misiniz nesinuz. İyiki igretmen değilim veliler insanı dert sahibi yapar.iyi akşamlar hanımlar, 4. sınıfa giden oğlum var sınıfta en ufak bi hata yapsa ögretmeni sınıfta rencide ediyormus diger arkdaslarina da yapiyor mu oglum dedigimde hayir bana daha sert cıkıyor diyor ögretmeniyme konustugumda ben Yasin den beklemiyordum o yuzden diger cocuklara degil Yasin e ceza verdim diyor sana cok kizginim sana söz hakki vermicem demis en dusuk notu türkce 82 hemen ogluma sen degistin demis surekli sen degistin diyormus diger cocuklara hicbisey demiyor mesela sınıfinda Oguz diye bi cocuk var ogretmeni sormus kim oturmak ister Oguzla diye kimse parmak kldirmamis benim oglumda üzülmüs Oguz a ben otururum demis dun Oguz benim oglumun kartlarini montunun cebinden calmis o yuzden biraz rahatsizlik duymus oglum Oguzda ögretmenim Yasin ofluyor ben baska yere gitcem demis ogretmende hemen ogluma o ceza yalniz basina oturcaksin cezalisin demis ogretmeni oglumun sevkini kiriyor sinif baskani secildi onu devam ettirtmedi daha iki gun once Din dersi hocasi sinifinizda ahlakli arkadasinizi soyleyin demis siniftakiler Yasin le Halil demis erkeklerden sinifta alkislatmis pandemide bizim tablet bozulunca ogretmeni tablet verdi ama eski tablet oldugu icin ogretmeninin tabletide ise yaramadi canli ders varken bir kac sefer kurban kesmis et verdi bende altta kalmamak icin annemler gelen 5 litre zeytin yagini verdim acaba ben size verdim etrafimda dolanin mi demek istiyor bi tane daha kucuk oglum var ogretmenimiz surekli etkinlik yapar kucuk cocugum oldugu icin erkinliklere katilamiyorum neden herkese adaletli dvranmiyor ben cezaya karsi degilim ama diger cocukta fzlsiyla yaparken benim cocuguma ceza vermesi zoruma gidiyor daha dogrusu iki senedir diger ogretmenlerden velilerden arkadaslarindan basarili sakin cocuk denilen oglum bu ogretmen tarafindan dislaniyor yarim donemimiz kaldi napicm oglumdaki yarayi nasil kapaticam
okul cıkısında tatlı bi üslupla konusacagimöğretmeninizin yaptığı yanlış
çocuğunuzun arkasında durun lütfen
konuştunuz mu bu arada
pandemide verdim dedim ben ztn istemedim cocugum dislanmis hissediyor dedim ne zaman ogretmenle konussam bir iki ay cocuguma karsi duzeliyor ben hep bu sekilde konusmaktan yoruldum demek istemedim ve hep telefonla gorusmelerim oldu oglumun gorusmelerimden haberi yok gorusmelerimden sonra ogluma sordugumda norml davraniyor.ogretmenim diyorBence ögretmene bu kadar karısmayin. Çocukla sa çocuk olmayın. Olur oyle şeyler deyin geçin..o kadar ciddiye almişsinizki çocuk da problem var sanacak. Ogretmenin seni sevdigi icin yapmis deseniz daha iyi olur. Ogretmen bana sorunlu gelmedi zira tablet bile vermiş halbuki oyle bir zorunlulugu yok. Ayrica kadın niye beklenti icine girsin et verdi diye. Artniyetli misiniz nesinuz. İyiki igretmen değilim veliler insanı dert sahibi yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?