Ögretmeni oğlumu istemiyor mu?

Evet öyle bir soru çok yanlış en ahlaklı dese hadi bir nebze o da yanlış da.
Orda zaten çocuklar en sevdiği arkadaşını söyler geniş düşünüp söylemez ki.
Ben öyle bir soruda eminsem bu nasıl soru diye giderdim öğretmene mesela.
Ahlaklı arkadaşlarınız kimler diye sormuş ne yani geri kalan ne oluyor adı söylenmeyen?
Ben o hocayı daha yanlış buldum anlatılan doğru ise ama sonuçta çocuğunuz söylemiş belki soruyu yanlış hatırladı size anlatırken.
Öğretmeni için de bir şey diyemiyorum gidip konuşup olay neymiş tam olarak anlarsanız daha sağlıklı yorum yapılır bence.
Mış,miş ile yorum yapmak olmaz.

Hanımefendi yetişkin bi insanın küçük bir çocuğu dışladığının farkındasınızdır umarım??
Yoo değilim tam olarak.
Siz emin oldunuz yani?
Anlatan bile emin değil tam onun için konu açmış ama siz emin oldunuz.
Hadi oldunuz diyelim başka çözümü yok gibi sopa mı bu çözüm?
sopa hak ediyor yani.

Yoo değilim tam olarak.
Siz emin oldunuz yani?
sopa hak ediyor yani.
İlk girdimi tekrar okursanız varsayım üzerine konuştuğumu anlarsınız.
Evet haklısınız sopa haketmez. Eğer gerçekten dışlama varsa böyle bi insanın acilen meslekten ihrac edilip ruhsal tedavi merkezine yatırılmalı.

din dersu hocasinin yaptigi yanlis olabilir sinif ogretmenide basknlik seciminde sinif baskani secildi cok ters ogrenci ols arkadaslari sevmezdi diye ben her seferinde konustum gecen senede konustum ogretmenimizle oglumun yalani cikmadi cocuk yalanda soyleyebilir dikat cekmek icin bugunki konuyuda konuscam ogretmeniyle ogretmeni bu sefer her seyi annene soyluyorsun diye cocugumun ustune gelmesinden cekiniyorum nasil konusmam gerek olurun birakayim diyorum icim rahat etmiyor

Bence sizin öfke kontrol probleminiz var. Olayları biraz fazla abartmıyor musunuz?

Yoo değilim tam olarak.
Siz emin oldunuz yani?
sopa hak ediyor yani.
Ortada bir şiddet yok ama şiddetle yaklaşım yaparak çözüme ulaşabileceğini sanıyor işte. Her çıkmaz durumda birbirimize sopayla girişelim oh mis

Önce öğretmenle kibar dille konuşun. Problem var mı öğrenin. Eğer öğretmen düzgün bir tepki vermezse ya da sonuca ulaşamazsanız daha ileriye gidersiniz. Maalesef her mesleğin içinde olduğu gibi öğretmenlikte de mesleğin hakkını veremeyen ayrımcı insanlar var. Çocuğunuz eğer öğretmenden kötü muamele görüyorsa ve bu şekilde dışlanıyorsa haksız yere onun arkasında dik durun. Hiçbir öğretmenin bunu yapmaya hakkı yok.

Benim ilkokul hocam travmam oldu…
Lütfen hocaya haddini bildirin.
Terbiyesiz herif…

evet lilalilyum ogretmenle daha once bu konulari telefonla gorustum velilerin oldugu yerde bana cocugunuz iyi diyor toplulukta oglum baba bunlari sir gibi anlattigi icin oglumun haberi yoktu ogretmeniyle telefon gorusmrlerimden ve ogretmenle gorusmrlerimden sonra ogluma ogretmenin nasil diye sordugumda ogretmenim iyi diyordu problemi oglumla degilde benimle mi pndemi yaptigi iyiliklerden dolayi mi ben hic bir zaman beklenti icinde olmadim

bende ondan korkuyorum gecen sene agliyordu bu sene de uzuluyor
Sert bir dille konuşun devam ederse oglunuz alsin telefondan videoya milli egitim bakanlığına şikayet edin.

Boyle insanlar ruh hastasi bence disini biledigi sesi fazla cikmayan terbiyeli cocuklara yapiyorlar en fazla.

Benim yaşadıklarımdan dolayı hiç bir zaman okula rahat gidemedim stres içindeydim hep…

evet ekim ayinda konustugumda ogluma cok kizginim sana soz hakki vermicem ve oglumdan dolayi beden dersine cikarmamis arkadaslarida oglumun ustune gelmis beden dersine cikamadik diye ogretmeniyle konustugumda ben Yasin den beklemiyordum dedi oyuzden ona ceza verdim oglumda daha fazlasi olana vermiyor cezayi ceza verebilir ama cezalarda esit olmaliki cocuk dislanmis hissetmesin

öğretmeninizin yaptığı yanlış
çocuğunuzun arkasında durun lütfen

konuştunuz mu bu arada

Niye bu ülkede bir doktorun yaptığı ameliyat böyle mi yapılır buradan mı dikiş atılır v.s diye eleştirilmiyor ? Ya da neden bu ilaç bu hastaya verilir mi diye eleştirilmiyor? Ya da mimar bi çizim yaparken böyle de çizilmez ki terbiyesiz herif denilmiyor ? Ya da başka meslek gruplarında bu eleştiriler yapılamıyor da neden öğretmene yapılıyor ? Neden çünkü herkes doktor mimar mühendis olamaz ama herkes öğretmen olabilir ? Burada eleştiri yapan birçok insan sınıfa girip ders anlatabilir.Öğretmenin işine karışabilir.Gerekirse kavga edebilir ama diğer meslek gruplarında boyunları kıldan incedir.Ne yaparsa doğrusunu yapar diğer meslek grupları ama öğretmen öyle mi ? Öğretmen eğitimsiz öğretmen çocuk eğitmeyi bilmiyor ? Siz daha iyi biliyorsunuz neden çünkü çocuk dünyaya getirmişsiniz isterseniz öğretmenlik mesleğini rafa kaldıralım her anne olan yapsın öğretmenliği ?Öğretmenlik sözde önemli özde önemsiz meslek çünkü ???

Bence ögretmene bu kadar karısmayin. Çocukla sa çocuk olmayın. Olur oyle şeyler deyin geçin..o kadar ciddiye almişsinizki çocuk da problem var sanacak. Ogretmenin seni sevdigi icin yapmis deseniz daha iyi olur. Ogretmen bana sorunlu gelmedi zira tablet bile vermiş halbuki oyle bir zorunlulugu yok. Ayrica kadın niye beklenti icine girsin et verdi diye. Artniyetli misiniz nesinuz. İyiki igretmen değilim veliler insanı dert sahibi yapar.

öğretmenleri allah gibi görüyoruz da normal insan iyisi de var kötüsü de.

küçücük bir çocukla inatlaşan ve saçma bir şekilde böyle cezalandıran kötü öğretmendir.

kardeşimin de öğretmeni de nazi gestapo gibi ceza verirdi, kimse bir gün boyunca konuşmayacak kardeşimle diye. sonuç annem yıktı ortalığı.

öğretmenle sakin bir dille konuşun ama asla geri basmayın. kimse çocuğunuzu böyle harap edemez. çocuk diyoruz ama asla unutulmuyor bunlar.

gerekirse okulunu değiştirin. kıyamam ya çocuk nasıl üzülmüştür.

pandemide verdim dedim ben ztn istemedim cocugum dislanmis hissediyor dedim ne zaman ogretmenle konussam bir iki ay cocuguma karsi duzeliyor ben hep bu sekilde konusmaktan yoruldum demek istemedim ve hep telefonla gorusmelerim oldu oglumun gorusmelerimden haberi yok gorusmelerimden sonra ogluma sordugumda norml davraniyor.ogretmenim diyor

Bence gidip oğlum bunları anlattı,değişimden kastıniz nedir? Yapilabilecek birşey var mı? Birde sizden dinlemek isterim diye nazikce sorun. Bildiğinizi bilsin. Anlatsın ne kastettiğini. Yaşı itibariyle ergenlik vb durumlar olabilir. Belki öğretmeni sevmediği icin derse ilgisini kaybetmiştir. Anlatınca da "dersiniz siz motive etmek amaçlı uyanıyorsunuz belki ama tersine işliyor durum oğlumda ,dikkat ederseniz sevirim" vs şeklinde konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…