- 12 Ocak 2023
- 31
- 13
- 3
- 34
- Konu Sahibi lalezaranne
iyi akşamlar hanımlar, 4. sınıfa giden oğlum var sınıfta en ufak bi hata yapsa ögretmeni sınıfta rencide ediyormus diger arkdaslarina da yapiyor mu oglum dedigimde hayir bana daha sert cıkıyor diyor ögretmeniyme konustugumda ben Yasin den beklemiyordum o yuzden diger cocuklara degil Yasin e ceza verdim diyor sana cok kizginim sana söz hakki vermicem demis en dusuk notu türkce 82 hemen ogluma sen degistin demis surekli sen degistin diyormus diger cocuklara hicbisey demiyor mesela sınıfinda Oguz diye bi cocuk var ogretmeni sormus kim oturmak ister Oguzla diye kimse parmak kldirmamis benim oglumda üzülmüs Oguz a ben otururum demis dun Oguz benim oglumun kartlarini montunun cebinden calmis o yuzden biraz rahatsizlik duymus oglum Oguzda ögretmenim Yasin ofluyor ben baska yere gitcem demis ogretmende hemen ogluma o ceza yalniz basina oturcaksin cezalisin demis ogretmeni oglumun sevkini kiriyor sinif baskani secildi onu devam ettirtmedi daha iki gun once Din dersi hocasi sinifinizda ahlakli arkadasinizi soyleyin demis siniftakiler Yasin le Halil demis erkeklerden sinifta alkislatmis pandemide bizim tablet bozulunca ogretmeni tablet verdi ama eski tablet oldugu icin ogretmeninin tabletide ise yaramadi canli ders varken bir kac sefer kurban kesmis et verdi bende altta kalmamak icin annemler gelen 5 litre zeytin yagini verdim acaba ben size verdim etrafimda dolanin mi demek istiyor bi tane daha kucuk oglum var ogretmenimiz surekli etkinlik yapar kucuk cocugum oldugu icin erkinliklere katilamiyorum neden herkese adaletli dvranmiyor ben cezaya karsi degilim ama diger cocukta fzlsiyla yaparken benim cocuguma ceza vermesi zoruma gidiyor daha dogrusu iki senedir diger ogretmenlerden velilerden arkadaslarindan basarili sakin cocuk denilen oglum bu ogretmen tarafindan dislaniyor yarim donemimiz kaldi napicm oglumdaki yarayi nasil kapaticam