- Konu Sahibi sunshine900
-
Maasallah öğretmenler velilerin mesleklerinden de faydalanmak mi istiyor ne...Kendi keyfinden sormus, baba mesleğini sor diyen kanun kural mi var.En sevmediğim şeydir okulda bu gibi sorular...
öğretmenle konusun bı nabzını yoklayın. mutlaka ondan da dınleyın. sonuç yok ise müdürle konusun. önce ona şikayet edın. müdür bi şey yapmaz olayı kapatır ise öğretmen ve okul idaresını milli egitime şikayet edın.ne yapalım arkadaşlar ilk başta öğretmenle mi konuşalım yada müdüre mi gidelim ? bu çocuğu biz okula nasıl yollayacağız sınıfını değiştirsek mi ? okul değişikliği imkansız ama
konuya inanmayanlar: evet ben de bana ilk anlatıldığında şaka sandım hatta çocuk o öyle olmamıştır felan dedim ama küçük bir yerde yaşıyorlar veliler arası muhabbet de sıkı. onlar da doğrulamışlar hatta onlar da küçücük çocuğun kalbini neden kırıyor felan demişler yani. olaya da bütün sınıf şahit sizce işe yarar mı ? keşke olay şaka yada yalan olsa çünkü ben de böyle birinin nasıl öğretmenlik yaptığına hayret ettim. bu arada öğretmen erkek değil bayan. 3 yıldır o okulda çalışıyormuş.
Ne sonuç almayı düşünüyor ya da bekliyorsunuzki?... nereye şikayet etmeliyiz ve bir sonuç alabilir miyiz ?
Sikayet edince ne olacak... olabilecek en makul durum bir daha ayni terbiyesiigi baska cocuklara yapip onlarin psikolojilerini bozamayacakNe sonuç almayı düşünüyor ya da bekliyorsunuzki?
Anlatımlarınızdan öğretmenin öğrenciye her hangi bir kastı husumeti yok.
Sadece yalan söylememesi gerektiğini beklenmeyen bir durumda söylemiş.
Şikayet ettin diyelim ne olacak?
Ödül mü verecekler Mehmet'e ya da ailesine...
Ya da öğretmeni öğretmenlikten mi atacaklar.
Hadi diyelim öğretmen ceza aldı en fazla uyarı alır alırsa onuda sanmamda.. Ne olacak artık öğretmen mehmetlere velilerin beklediği gibi mi davranacak?
Biraz mantık ve empati...
Ateşe körükle gidilmez.
Gidip dostane ya da samimi bir şekilde öğretmene durumu anlatın o da mehmetle daha çok ilgilenecektir. Büyük aşklar nefretle başlarmış...
Şikayet ettiniz ne olacak çocuk ona hep soğuk davranacak öğretmende ona soğuk olacak... çözüm bu değil
Pislik herif, kimbilir o cocugun kalbinde nasil bir yara acmistir. Hem hakkaten bu hocalar ne diye cocuklara ailesinin meslegini sorar? Cok merak ediyosan, yap bi veli toplantisi sor ne soracaksan.Hic unutmam. Ortaokulda hoca herkesle tanışıyordu, tabi babalarinin mesleklerini de ogreniyordu sanki onlara ne.!
Neyse bi arkadasima sira geldi. Ve cocuk dedi ki serbest meslek.
Hoca da aynen sunu dedi: " serbest meslekmis, yani işsiz, bos gezen, serbest meslek demek bi isin olmamasi demektir"
Ahh nasil icim acimisti. Allahin cezasi pislik herif demistim. Cocuk da cok uzulmustu belli. Hic aklimdan gitmez, Fettah hoca kulaklarin cinlasin.
Bence aile gidip hocayı uyarsin diyecegim ama simdi giderlerse onlara da avam muamelesi yapip ezmeye kalkar. En iyisi sikayet edin yuksek mercilere. Cocuklarin uzulmesini asla istemem.. Onlar benim canlarim. Yazik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?