- 21 Mart 2007
- 462
- 282
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok Dark, yerel değil, ulusal şşş kimse duymasın :)
Beyazmelek öğretmen olmadığım için farklı bir başlık dedim ya canım. Unuttum senin de dershanede öğretmen olduğunu. Ama olsun yabancı sayılmam benim de eşim öğretmen :) Dark sen bilirsin, eşimiz de izin yapacak mı, okuldan izin verecekler mi onlara 3 gün? Gerçi benim eşimin idare pek bir anlayışsız, eğer mazeret izni olacaksa onu bile vereceklerine emin değilim
Sağol Nisanur, peki sözleşme yasalaştı mı? Bu arada eşinin fikri de süpermiş :))) Umarım doğumun hayırlısıyla gerçekleşir. 5 güne çıkartılması da anlamlı çünkü zaten ders ücreti kesilecekti değil mi?
Sağol Nisanur, peki sözleşme yasalaştı mı? Bu arada eşinin fikri de süpermiş :))) Umarım doğumun hayırlısıyla gerçekleşir. 5 güne çıkartılması da anlamlı çünkü zaten ders ücreti kesilecekti değil mi?
Komşum öğretmen yeni sezaryan yaptı 2 ay oldu.Ona sordum sezaryanda 3 ay izin var mı diye.Yok dedi.Yani doğum şekliyle iznin alaksı yok.
Sadece ikiz gebeliklerde 2 hafta fazla izin oluyor.
Fater senin okul işi bitti sanırım :)
Bende 3 haftayı devirdim ya zaman yavaş geçiyor gibi gelsede aslında hızlı geçti.
Bayramdan sonra 1 haftam kaldı.İnşallah onu da sağlıklı bir şekilde atlatırım.
kızlar 6 ekim tarihinde doğum iznine ayrıldım. sevk kağıdına yazdı doktor iznini kullanması uygundur diye. sadece bu sevki okula teslim etmemiz yeterlimi yoksa ayrıca bir dilekçe ile izin talep etmemiz gerekiyor mu? idarecim ben gerek yok desem de bana illa dilekçe yazdırdı da.
siz nasıl yaptınız merak ettim..