öğretmen kasım anneleri

kızlar dün doktora gittik ve doktorum 24 eylülde gel 37.haftaya kadar çalışabilir raporunu vereyim dedi...ayyy çok şükür aktarabiliyoruz izinleri...kafayı yiyecektim...saçmasapan fikirler soktu herkes aklıma burda...yani burda derken kk da değil okulda...

evet canım bende bugün aldım raporumu
37. haftaya kadar çalışabilir yazdı dr.um
ben 35. haftaya kadar çalışıcam dedim sekretere sorun olmaz dedi şükür
eğer bebeğim zamanında gelirse sorunsuz bir şekilde 2. döneme kadar izinli olabileceğim

Yok Dark, yerel değil, ulusal :KK66: şşş kimse duymasın :)

Beyazmelek öğretmen olmadığım için farklı bir başlık dedim ya canım. Unuttum senin de dershanede öğretmen olduğunu. Ama olsun yabancı sayılmam benim de eşim öğretmen :) Dark sen bilirsin, eşimiz de izin yapacak mı, okuldan izin verecekler mi onlara 3 gün? Gerçi benim eşimin idare pek bir anlayışsız, eğer mazeret izni olacaksa onu bile vereceklerine emin değilim :KK43:

Sağol Nisanur, peki sözleşme yasalaştı mı? Bu arada eşinin fikri de süpermiş :))) Umarım doğumun hayırlısıyla gerçekleşir. 5 güne çıkartılması da anlamlı çünkü zaten ders ücreti kesilecekti değil mi?

Doğum iznini vermeme gibi bir hakları yok canım.Ben de 5 güne çıkacağını biliyorum ama yürürlüğe girdi mi emin değilim.Kesin bişey öğrenirsem sana haber vereyim.

Dediğin gibi 5 gün olması gerekir.Çünkü 2 gün gitmeyince okula zaten o haftanın ek dersi gidiyor..

ben sırf bu yüzden Diyetisyene nasıl gideceğimi kara kara düşünüyorum.Olmazsa bu işi tanıdık hemşirelere havale etmeye çalışayım diyorum.
Bu hafta 2 kere gittim doktora.Gelecek haftada gidersem bu doğum öncesi 5 hafta çalıştığımın bi hayrını göremem.
Çok kötü oldu bu ek ders konusu.:1no2:
Eski hali çok iyiydi.

Hayırlı olsun Fatercim,
Bende 1 haftasını çalışmış oldum bile.Geriye kaldı 4 haftam ..
Hayırlısıyla onu da atlatsam süper olur.

Sağol Nisanur, peki sözleşme yasalaştı mı? Bu arada eşinin fikri de süpermiş :))) Umarım doğumun hayırlısıyla gerçekleşir. 5 güne çıkartılması da anlamlı çünkü zaten ders ücreti kesilecekti değil mi?

evet eşit işe eşit ücret adı altında 112ytl lik zammın verilmesi yasalaştığında o da vardı yapılan sözleşme maddeleri içeriğinde memurlarnette okudum ben kabul edilen maddeler arsındaydı yani kesin canım bzim heriflerde ballı anlayacankaydirigubbakcemile5

Çalışacağım 5 haftanın 1 haftası geçen hafta bitti.
Geriye kaldı 4 hafta.Allahııııımmm heyecanlı oluyor gittikçe..

kızlar ben yine bir şey sorucam ya
ben bayramdan sonra okula gitmeyeceğim bu durumu müdürüme bildirdim haberi var
benim tekrar rapor almama gerek var mı bayramdan sonrası için
yoksa hiç birşeye gerek yok mu?

teşekkür edrim darkinlife canım sağolasın
ay ben hiç bilmiyorum bu işleri yaaa

Komşum öğretmen yeni sezaryan yaptı 2 ay oldu.Ona sordum sezaryanda 3 ay izin var mı diye.Yok dedi.Yani doğum şekliyle iznin alaksı yok.
Sadece ikiz gebeliklerde 2 hafta fazla izin oluyor.

Komşum öğretmen yeni sezaryan yaptı 2 ay oldu.Ona sordum sezaryanda 3 ay izin var mı diye.Yok dedi.Yani doğum şekliyle iznin alaksı yok.
Sadece ikiz gebeliklerde 2 hafta fazla izin oluyor.

anladım darkcım sanırım arkadaşımın bana demek istediği şuydu:
hani sezeryanda doğum beklenilen 40 haftadan önce oluyor ya
yani diyelim 38. haftada doğum oldu 38 ile 40, haftalar arasındaki 2 hafta arada kaynıyor ve iki hafta eksik izin kullanmış oluyoruz sanırsam

inşallah yine yanlış bi şey dememişimdirkaydirigubbakcemile3

Hı hı öyle demek istemiştir bencede :)))
Aman o kadar da olsun bişey olmaz, Di mi :) benim doktor tutabildiği kadar içerde tutuyor zaten bebeği.Sezaryan olsan bile..

Fater senin okul işi bitti sanırım :)

Bende 3 haftayı devirdim ya zaman yavaş geçiyor gibi gelsede aslında hızlı geçti.
Bayramdan sonra 1 haftam kaldı.İnşallah onu da sağlıklı bir şekilde atlatırım.

Fater senin okul işi bitti sanırım :)

Bende 3 haftayı devirdim ya zaman yavaş geçiyor gibi gelsede aslında hızlı geçti.
Bayramdan sonra 1 haftam kaldı.İnşallah onu da sağlıklı bir şekilde atlatırım.

evet canım yarın son Allah'ın izniyle
zaten sanırım ben sezeryan olucam son kontrolde oğlum ters dönmüştü
şimdi hesaplar karışı işte bakalım nasıl halledicez sonraya aktarma işini:CüvCüv:

Yerleri dar olsada canım son anda bile değişebiliyor bebeğin duruşu.
Oh ne güzel bitirdin sezonu,sahalara güzel bir şelikde dönersin artık 2. dönem :))

kızlar 6 ekim tarihinde doğum iznine ayrıldım. sevk kağıdına yazdı doktor iznini kullanması uygundur diye. sadece bu sevki okula teslim etmemiz yeterlimi yoksa ayrıca bir dilekçe ile izin talep etmemiz gerekiyor mu? idarecim ben gerek yok desem de bana illa dilekçe yazdırdı da.
siz nasıl yaptınız merak ettim..

kızlar 6 ekim tarihinde doğum iznine ayrıldım. sevk kağıdına yazdı doktor iznini kullanması uygundur diye. sadece bu sevki okula teslim etmemiz yeterlimi yoksa ayrıca bir dilekçe ile izin talep etmemiz gerekiyor mu? idarecim ben gerek yok desem de bana illa dilekçe yazdırdı da.
siz nasıl yaptınız merak ettim..

ben de dün ayrıldım 37. haftalık izne ondan önce de 32 hatada çalışabilir raporumu da senin dedğin gibi sevk kağıdına yazdırıp vermiştim dünki iznimde de izne ayrılması uygundur yazıldı götürdüm verdim başka da bişeye gerek yokmuş bazı müdürler çook teferruatçıoluyo sanırım biraz da işi bilmediklerinden olabilir

Elifdem dilekçe yz canım bi sorun olmaz.Ama dilekçesizde izne ayıran müdürler olabilir.Yine de en doğrusu hangisi bilmiyorum açıkcası.Eşime sorayım akşama bir.
Bende pazartesi 37. haftada izne çıkacağım.3 günüm daha kaldı:)

Bu arada Sezaryan yada normal doğum olması doğum iznini etkilemiyor.Şimdi nette gördüm alıntı yapamadım.Linki yapıştırıyorum:
http://www.e-gebelik.net/bilinmesi_gerekenler/dogum_izni.asp

Yeni 1 Ekim yasalarında doğum izni değişmiş diye denmişti (Galiba Gülçiçek demişti) Ben bununla ilgili bir araştırma yapıyorum nette.Ama şimdilik birşey bulamadım.Gülçiçek link koydu mu acaba bu konuyla ilgili?

forumda bir link yok. bende araştırdım ama doğum öncesi ve sonrası izni ile ilgili yapılmış bi değişiklik bulamadım. sanırım bu konuda yapılmış bi değişiklik yok.

X