- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
Ya benim kendi doktorumun ultrasonunda (En son 2 ay oldu gitmeyeli) 6 Kasım gözüküyordu doğum tarihi olarak.Aslında onu baz alarak böyle hesapladım.Eğer bu gittiğimde tarih kayarsa yine 11 kasıma doğru ben de bir hafat daha beklerim çalışabilir raporu için.Ama tarih öne gelirse de yapacak bişey yok artık pazartesi yazdırırım hemen.hımm sen doğumunu ekimin son haftası diye hesaplıyorsun sanırım ondan oluyor
ben doğumu kasımın 11 diye hesaplıyorum o zaman 3 hafta fazla çalışmam yetiyor
ayyy karışık işler bunlar ya ne yapalım nasip ne ise olur artık
Ay inşallah dönemi hayırlısıyla kapatabiliriz.
O zaman aktarmayıp 2 haftayı önce kullan canım sen de.valla elimden takvimi düşürmez oldum artık...kafamda sürekli hesap yapıyorum...
bende eğer 5 haftayı doğum sonrasına aktarırsam bunun 2 haftası sömestır tatilinde geçiyor...yazık oluyo canım 2 haftaya..
kızlar peki bu doğum iznini kullandıktan sonra rapor almayı düşünen varmı aranızda...ben düşünüyorum..
Yukarıda memurlar.net ten edindiğim bilgilere göre bu mümkün.3 hafta çalışırsın.Bu 3 haftayı sonraya aktarabilir şeklinde dokttorun rapor düzenler.Sonra gider geri kalanında izne ayrılacağın şekilde bir rapor düzenletirsin doktoruna.
Ben de senin gibi 2. dönem en azından bi 20 günlük rapor düşünüyorum.Hiç değilse bebeklerimiz 4 aylık felan olsun.
Tabi belli olan bişey yok canım.Artık doktorlarımızın tecrübesine güvenmek durumundayız.bu izin konusu benimde fena halde kafamı karıştırıyor, ben normal iznim dışında rapor yada ücretsiz izin kullanmak istemiyorum. müdürümde 2. dönem başlarsın diyor ama o zamanda iznimin tamamını kullanamıyacam sanki ya bilmiyorum zaten ne zaman doğum yapacağımız kesin değil fisfisfis
Ben 2. dönem şubat ayı için rapor düşünüyorum.Martta başlamayı istiyorum en azından.