- 19 Mart 2016
- 6.678
- 9.326
- 36
hangi dua nerede şöyle çabuk bu günden tezi yok baslayayimbi dua vardı diyorumm 40 gun yaparsan sonunda evleniyomussun
Kız gülmekten karnım agridi
senle ben cemiyete girsek cemiyetekiler varosa göç ederler
kaplumbağaları kurtarma derneği kuralım pitircik caretta caretta ları kurtaralım tatile maldivlere gidelim teknemizle tura çıkalım lmnt ile hoca efendiyode alalım tekneye yazık garibanlar eglensinler
biz hayırsever godomanlardaniz
Kiz o degilde konuyu izleyenler bunlar ne diyor kafayi yemis diyeceklerNeyseki goruntulu degil bu topuk gulmekten kırıldım
Kiz bence onlara kolej falan acalim hem hayrimiz olur hemde cocuklar emin ellerde olue
Ama yok ya simdi iki gunluk kıytırik cemiyette bizim gibi godamanlarin cocuklarinin ne isi var biz amerikan kolejlerine falan yollariz
Vallaha mi okuyupta evlenem tanidigin var miL
hangi dua nerede şöyle çabuk bu günden tezi yok baslayayim
Kız ne koleji özel murrebiye tutarız.dadilar tutarız canımızı sık ani paramızla doverizNeyseki goruntulu degil bu topuk gulmekten kırıldım
Kiz bence onlara kolej falan acalim hem hayrimiz olur hemde cocuklar emin ellerde olue
Ama yok ya simdi iki gunluk kıytırik cemiyette bizim gibi godamanlarin cocuklarinin ne isi var biz amerikan kolejlerine falan yollariz
Kiz o degilde konuyu izleyenler bunlar ne diyor kafayi yemis diyecekler
ayyy işallllah tatlım vardır.Ayy ama ben ck heycanlym esime ddim yarn kan verıym dye oda alşmş yok yapma üzülüyosun snra kıyamyorum dyo
Uyuzlarr duayı öğrenip okumaya gittiler burası terkedilmiş mülteci kampına dondu
bende parktaki teyzeleri tavlarim uçak gibi tomofili olan oğulları varmis
KızDonusunboylemiolacakti millet nerede acaba hz goodman olduk diye bizden çekiniyorlarmi dersin
ses verin yalıda hepimize yer var kizceler
kazen abi dışında herkes sigar
Evet tabi biz halk tan iz ama tekneye binip zırt pırt gezelim demek yok.Bizde sizdeniz kızlar 30 odali bi yalimiz uçak gibi tomofilimiz olsada el jadar aynaya muzayede de apartman parasi versekte bizde sizdeniz kizlar biz geldigimiz yeri asla unutmadik demiipeqbojuqu
Bizden cekinmenize gerek yok
Evet tabi biz halk tan iz ama tekneye binip zırt pırt gelelim demek yok.
Cemiyet partilerinde kanepeleri 3er 5er mideye indirmek yok.
kırmızı şarabı üzerine dökmek doktuysen leke kalmasın diye tuz ekelemek yok.
size güveniyorum kizceler yapımızın kapısı acik tek tek girin nizami sırayı bozmayin