- 19 Mart 2016
- 6.678
- 9.326
- 36
Sorma ya kazen abi en sonunda kolumuzdan tuttugu gibi bizi sitenin dısına postalamassa sansliyizKizceler lmnt nin sayfasını babamızın ciftligine cevirdik
lmnt piyasada yok biz at kosturuyoruz
Tabi canım bizi su an için anlamaları mümkün değil.ben ablama şu satte yaliyi yollayıp rahmetli ali kocla evleniyorum desem abuzittin çocuk sabahın köründe kalkıyor beni uyandırma ne ictiysen bana da yolla der.ipeqbojuqu
Kiz biz bu gece iyi cosmusuz kardeslerimle konisuyordum yali istiyom doyr bize bu deden kalma yalinin rwsmini yolladim
Kardesimden cevabi aynen yolluyom
Evvel beymenden çanta bigazdan yalı bakıyoesa yarin öbürgün suratimiza bakmayacak demektir
Cok costuk kiz cok espiri uapayim dedim boyle bi cevap aldim acama ruhumdaki elit kisiligi fazla mi aciga cikardim
Yok kiz takiliyoz zaten ortaligi isgal etmeyelim diye bizim topigi geyige tasidilar yabaska topık acalımm oxaman
Yok ben burayi mesken tuttum hiç bir güç başka topice taşıyamaz .mune ablayabbile biz tasinmayiz sen topici taşı dedikbaska topık acalımm oxaman
Pardon canım görmemişimBende birkac gun once klibiyle beraber kendisine armagan etmustim klibide tam bizim hocaefendiyle hocahanimi anlatiyor kacmalar kovalamacalar
Tabi canım bizi su an için anlamaları mümkün değil.ben ablama şu satte yapıyı yollayıp rahmetli ali kocla eğleniyorum desem abuzittin çocuk sabahın köründe kalkıyor beni uyandırma ne ictiysen bana da yolla der.
bunların bizi anlamları için yapımızın bahçesinde capicino içip cemiyeti sürdürmeleri lazım.
bakalım onlarda allahin kulu dislamayalim arada gelsinler
kız ablam nickimi biliyor olursa bir tarafıyla guler
Onemli degil canim burdaki laf kalabaliginin arasinda girmen mucize olurdu zatenPardon canım görmemişim
Ablam uye degil izliyorOnlar o teknenin motorunun sesinden ne anlayacaklar
Aman bilmesin sen ablanin nikini biliyomusun peki
Ben ablamin beni gormus olavileceginden supheleniyorum aktif kullanicidirda kendisi :) insallah gormemistir beni
Butun sirlarimi ogrenmis olur Allah muhafaza
Ben güzel kavga ederimno panic kavga çıkarsa geçin arkama bende!
L
hangi dua nerede şöyle çabuk bu günden tezi yok baslayayim
Yok kiz nerden gorecek yuzlerce topik var yani insallah gormezAblam uye degil izliyor
Yaliyi görünce seni taniyabilr
Kiz sen bakma onun uye degilim dedigineAblam uye degil izliyor
Yaliyi görünce seni taniyabilr
Bak @yegaaa da gelemiyor.bence de haklı birde deli gibi kendi kendine gülmek varipeqbojuqu kiz bir keresinde bdv de bi uye esim kadinlar kulubune girmemi istemiyor diye konu acmisti deli mi ne ne olacak diye dusunmustum
Enisteyi simdi cok iyi anliyorum bildigin madde bagimliligi gibi oldu