- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
Drotker nerede piyasada yok
Sendikal eylemlerde olabilir yada parklarda uyuyakalmista olabilir
Pardon unutmusum onun sevdicegi vardi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Drotker nerede piyasada yok
Kız oldu mu er im; (kız o mustafa koç degilmiydi; (Kız felaket tallalı gibi olmayimda sanirim bi kac ay evvel hakkin rahmetine kavustu yaslida degildi ama iste
Ama dert etme buluruz sanada cemiywtten birini
Artik o 657 den gelin arayan teyzelerinde parklarda gunesten beginleri kaynasin
ben bide kavga etmeyide beceremem var ya
Ha pardon ya dogrusur mustafa koctu o sanirim ayyy devreler karistiKız oldu mu er im; (kız o mustafa koç degilmiydi; (
az daha dul kalacaktim
o zaman sanatçılardan bu layim bir tane
Er immm yasiyormuHa pardon ya dogrusur mustafa koctu o sanirim ayyy devreler karisti
benim gülesim geliyooo.Ama napım ya cok komik.Bi de benim kafa zırt gidiyo.bi konuda kalamam.Kiz bende hic beceremem ya gecen arkadasin biri bagiriyo cagiriyo biseyde demisligim yok sirf kendi siyasi fikri icin korkudan agzimi acamiyom
Ama bir sorun var ben oyle hediye paketi gibi giyinip stileto larla evin iccinde tikir tikir yuruyemem.
milli kıyafetin esofmanla dolaşırım sorun olurum acaba sosyete rezil olurmuyumki
Borcamla gelirmisiz ev gormesine millo hediye nede olsaLmnt de is yok ben ali kocla evlenecegim yalinin bahcesinde hediyesiz gelmeyin yolarim
lmnt uyudu herlade
kızlar 40 gun ne dersiniz o olur.benden soylemesi...Borcamla gelirmisiz ev gormesine millo hediye nede olsa
Kız gülmekten karnım agridiCemiyete rezil olmak miaslaaa
Bende giyonemiyom ama hissedirorum icimde cok elit bir ruh var
Icimozdeki o elit kisilikleri cikarip hediye paketi gibi kahvaltıya inicez
Ondan sonrada manolya severler dernegine gidip cemiyet arkadaslarimizla bulusup dunyayi kurtaricaz
Sonra o yorgunlugunun üstünede SPA ya gideroz artik
Ne 40 gunu ben fransiz kaldim acikkızlar 40 gun ne dersiniz o olur.benden soylemesi...
Sen borcami getir bende başkasına hediye götürürüm.Borcamla gelirmisiz ev gormesine millo hediye nede olsa
40 gün sonra bitter ziyagil gibi yasayacagiz. Onu diyorNe 40 gunu ben fransiz kaldim acik
bi dua vardı diyorumm 40 gun yaparsan sonunda evleniyomussunNe 40 gunu ben fransiz kaldim acik
Ben güzel kavga ederimno panic kavga çıkarsa geçin arkama bende!Yaparım sen topiğin afilli kavgalarına denk gelmemişsin Donusunboylemiolacakti