- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
Taşınırsa makaradan ban yemez kimse:) geyiğe taşırsa mune abla rahat konuşuruz uyarı alan arkadaşlar olmştasınsın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taşınırsa makaradan ban yemez kimse:) geyiğe taşırsa mune abla rahat konuşuruz uyarı alan arkadaşlar olmştasınsın mı
Kıskanma riski kıskanıp da karışamamak falan:)Platonikte avantajlı bir kere aldatilma riskin yok
tabı canımm :) bu arada yenı nıkıne bayıldık senı bojuuuukk senııPlatonikte avantajlı bir kere aldatilma riskin yok
Canım diğer öğretmenler getiriyor mu? Geçenlerde yine kek götürmüştün peşpeşe olcak hem birileri anlamasın? Ben beklemen ve beyfendinin de adım atması taraftarıyım. Çünkü böyle durumlarda ilişki başlayıp Allah korusun bi sıkıntı olduğunda insanlar çirkinleşebiliyorVallahi beklerim bak son dedigini sizden
Tasinsin yoksa ya atilacagiz uyari aliyoruz ya da konuyu kapatackslr biz gelismeleri ogrenemeyecegiztasınsın mı
yanı pek getırmıyolar aslında bende dırek sevdıcegıme teklıf ederım olmadı :)Canım diğer öğretmenler getiriyor mu? Geçenlerde yine kek götürmüştün peşpeşe olcak hem birileri anlamasın? Ben beklemen ve beyfendinin de adım atması taraftarıyım. Çünkü böyle durumlarda ilişki başlayıp Allah korusun bi sıkıntı olduğunda insanlar çirkinleşebiliyor
Kek çırpmakla niye uğraşıyorsun öyleyse? Pankart aç seni seviyorum diyeyanı pek getırmıyolar aslında bende dırek sevdıcegıme teklıf ederım olmadı :)
nası tasıncakTasinsin yoksa ya atilacagiz uyari aliyoruz ya da konuyu kapatackslr biz gelismeleri ogrenemeyecegiz
Platonikte avantajlı bir kere aldatilma riskin yok
oda yakındır zateeenKek çırpmakla niye uğraşıyorsun öyleyse? Pankart aç seni seviyorum diye
Bdv den tasinmis sanirim konu duygular iliskiler diye bi badliga tasinmis sanirimnası tasıncak
burda kalsa da mı sorun olurBdv den tasinmis sanirim konu duygular iliskiler diye bi badliga tasinmis sanirim
tasınmıs baska bıyerlere amaaMune abla konuyu geyik top icine tasirmisin sana zahmet lütfen bizi atmayın konuyu da kapatmayin rica ediyoruz ben ve hamile arkadaşım yegaaa uyarildik bizi taşıyın lutfen
Ya biz şimdi bazen fazla şımarık geyik yapıyoruz konu dışına çıkıyoruz o yasak mis bende ciddi takilamiyorumburda kalsa da mı sorun olur
Valla mesaj geliyor arkadaşlardan uyarı geldi diye korkudan acmiyorum deli numarası yapiyorum
Ahhahaha kaçamazsın lmnt uyudu sen gel bana taktik ver mesajda geyik de serbestValla mesaj geliyor arkadaşlardan uyarı geldi diye korkudan acmiyorum deli numarası yapiyorum