Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye kaçtığını kendi de bilmiyor dün gece bir rulo tuvalet kağıdı bitirdi aglamaktanVaaay kaçmalı kovalamalı eylem, tam benlik. Ben de öyleydim aşık olunca, yapı meselesi. Eeee iki sayfa önce gidip ciddi konuşçam diyen kadın niye kaçıyormuş onu da anlamadım. Ben asla konuşamazdım
Evet çok şey oldu çekirdek citlerken yakalandı kactiBim de bekliyordu bisi olmamisti orda da ondan sonra bisi oldu mu:))
Çok yazamasam da sıkı takipçisiyim konunuzunPenereden gordum. Okul bahcesindeydi. Okulda yani. Sanirim simdi kacma sirasi ona geldi ya
Ay canım benim sorunda o ya hiç romantik olamıyorum kimden hoşlanmam asker arkadaşı oluyoruz kanka ya bagliyoruzAmin amin hepimiz cok yasayalim.valla bu konu yuzunden hamilelik topigine ugramaz oldum.
Bence baskasina verdigin taktikleri biraz da kendinde uygula canim.o hoduk senin gibi bi kizi nasil kacirdi hic anlamis degilim.stres topu gibisin valla.insan da ne dert birakirsin ne tasa.bayiliyorum yorumlarina
Ay canım benim sorunda o ya hiç romantik olamıyorum kimden hoşlanmam asker arkadaşı oluyoruz kanka ya bagliyoruz
An be an okuyup o heyecani tatmak bana zevk veriyorAslinda kayda deger bi gelisme yok simdilik.ufak kipirtilar var ama.arkadaslarin yorumlari konuyu iyice renklendirdi.ben keyifle okuyorum o yuzden.o nedenle bastan okunmasini tavsiye etmistim
Ağzın bak yesin amin inşallah önce hoca hanımla hoca efendi yi evlendirmek sonra sıra bende sira mi kimseye vermemBi kac vakit sonra hemsire hanininda kacmali kovalamacali ask hikayesiniin takipcisi oluruz belki
Hem belki YAPIMCI hocahanim hocaefendi dizisinin finalinden sonra bunu koyarmis tv ye
Hayırlısıyla seninkinide bekleriz bir Doktor bir Hemsire masalı olur sizinkide
Kız kos çok şey kaciriyorsun baciii valla anlatmamBen telefonu sarja takiyorum insallah o arada gelismeler cok anlatilmaz
Ahada geldim noldu ozet gec kizKız kos çok şey kaciriyorsun baciii valla anlatmam
Valla niyeyse yorumlar falan banada cok samimi geldiDESTUR!
bişey farkettim diğer konularda herkes ne güzel kavga ediyor
bizim neyimiz eksik hiç kavga etmiyoruz
şaka bir yana sözleri hiç sanal görmüyorum iyiki varsınız konuyla alakasız oldu ama bunu da niye dedim bende bilmiyorum
Bende arkaya kaynak yapim bari nolur nolmaz lmnt belki ayagini suruyup gelmistir kismetimiz falan acilirmisAğzın bak yesin amin inşallah önce hoca hanımla hoca efendi yi evlendirmek sonra sıra bende sira mi kimseye vermem
Olur aksiyon olsunkızlar hazırlanın tam gece 11de kavga edecezValla niyeyse yorumlar falan banada cok samimi geldi
Ama eger cok kavga neyin istersen kaldıralım tum topigi ayaga
kim bilir nerede pusuya yattiipeqbojuqu kiz hocahanimin sesi cıkmıyo bence bunlar yemege falan ciktilar