- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
Ya birinden hoslanincada insan kilitleniyor.sacmaliyor bir garip iletişim şekli
bana üniversitedeki bir anımı animsatiyorkendini görüyorum lmntde
Ben birinden hoslaniyordum oda hoşlanıyor gibiydi hep mükemmel olmaya çalışıyordum çalıştıkça batiyordum
bu ara yurtta sular eksikti lavabolar les kızlardan biri hadi gidip yibo vardı yurdun karşında gece gidip onun bahçesine iseyecegim deditoplastik yurttan kizlarla el ayak çekilince yibo nun bahçesine gittik
ben gozcuydum bana sıra gelmeden bekçi farketti hey napiyorsunuz dedi.
biz vinn diğer kızlar pantolon ayak bileklerine kaciyor
nasıl olmuşsa bu önünde kulağına gitmiş siz gece yibonun bahçesine cisinizimi yapıyorsunuz dedinasıl utanmistim.
valla ben masumum sıra bana gelmeden yakalandık demistim
Kendini kastikca rezil oluyor insan
yani kızlar biri karşınızda sacmaliyors bilimi ki size asik
Ay hakkaten cok fena olmus
Birde iyikide sıra sana gelmemis nasil kızlarmıs onlar oyle disarda tuvaletini yapmak falan birde onlad yuzunddn sen rezil olmusun
Bende birinden hoslaninca cok fazla heyecan yaparim mesela dershaneye giderkdn bi hoca vardi (ben liseyi falan disardan okudum)hoca benle yasit nasil kibar varya
Bi gun kendisiyle ders dışinda konusma fırsatim oldu ay anlatamam resmen ayaklarim titriyo ilk defa böyle birsey hissermistim butun acaba far etti mi diye dusynmustum
Ayni hoca bigun ogretmenler odasinda baska hocanin testlerini goturmusum hocam bunlar ahmet hocanin ona verirmisiniz dedim güldü güldü ahmet hocaya mi dedi evet ahmet hocaya dedim sonra ayyy halbuki ahmet hoca kendisi adınıda biliyorum artık adı bilinc altımda ne kadar kalmissa iste onunla konusurken onun adinida bsskasina koyuyorum
Bi ara felsefe hocası demisti bazel dil sürçmesi falan bilincaltindandir diye ayyy anladi mi diye aklim cıktiydi
Bazende aman adını bile bilmedigimi dusunmustur diye dusunup kendimi avutmustum