yorumlarına bayılıyorum yaaBirşey kacirmadin hala ilk mesajda ayak.dur ediyoruz.bir adım yok böyle cezalı gibi bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yorumlarına bayılıyorum yaaBirşey kacirmadin hala ilk mesajda ayak.dur ediyoruz.bir adım yok böyle cezalı gibi bekliyoruz
en son ozet gectımm ust yorumlarda bı arkadasaAyy herşeyi kaçırmışımm 500 mesaj olmuş bile
utandırıyosun benıı :d :dBirlikte yapacakları çok fırsatı vard lmnt hoca efendi yi görünce olay mahalini terkedip firar oluyor:/
canım ben soylemedım. bı arkadas vardı okuldan sana bırını yakıstırdım dıyee. hocacıgımda bunu duyduktan sonra ogretmenler odasına pek bır sık takılır olmustu. sonrasında bız gecenlerde bu kısıyle okula gıderken karsılastık. oyle konustuk falan fılan derken..... o gun okula gıdınce ortak arkadasa bana kımı yakıstırdın dıye sormus. arkadasta benım oldugumu soylemıs. oda boyle bır sok ama mutlu gıbı olmus. sonra arkadasta kapılmıs gıtmıs. eger dusunursen bıseyler kız senden hoslanıyo sanırım. hanı adım atarsan olumlu olur demııs. bu daha cok sevındım. bu konusma olduktan sonra tam bı kac dakıka sonra karsılastık bız hocacıgımla. o ara ben fotokopı cekıyodum. bana gulerek kolay gelsın hocam dedı.
sonrasında zaten uzaktan uzaga kafa selamı verırsek verıyoruz. konusamıyoruz bıı turlu
bu kadarr
Okudum tamam bence gene güzel ilerleme var en azından hoşlandığından haberi varr ve küçük selamlaşmalar hoş yanien son ozet gectımm ust yorumlarda bı arkadasa
ıste bı utangaclık bı cekıngenlık var nıyeyse hoslasmayı ogrendıkten sonra :) ne ben konusabılıyorum ne de o. ama onun neden konusmadıgını bılmıyoruz tabı henuz. belkıı yuz vermek ıstemıyoduur :)Ayyy nrnde tek tek yorumlari okuyorum eee bakalim hayirlisi canim hic muhabbet etme firsatiniz olmuyor mu yada okulla ogrenvilerle alakali konusma durumlariniz falan yani maksat muhabbet ilerlerse belki bi sekilde daha yakinlasirsiniz diye
kafa selamıyla tabı bu selamlasmalar. otesı olmuyoo :)Okudum tamam bence gene güzel ilerleme var en azından hoşlandığından haberi varr ve küçük selamlaşmalar hoş yani
Ya valla bizim komşu dişçiye aşıktı bir fiil tüm dişlerine bakım dolgu çekim minumum kaplama yaptırdı servet harcadiNe diyodun ya
Bende sanayorumlarına bayılıyorum yaa
ıste bı utangaclık bı cekıngenlık var nıyeyse hoslasmayı ogrendıkten sonra :) ne ben konusabılıyorum ne de o. ama onun neden konusmadıgını bılmıyoruz tabı henuz. belkıı yuz vermek ıstemıyoduur :)
bende bu cok bılmıslık varken daha cok beklerım adam gelsın dıyeeYa valla bizim komşu dişçiye aşıktı bir fiil tüm dişlerine bakım dolgu çekim minumum kaplama yaptırdı servet harcadi
su an evliler kız hamile
guzel dıleklerın ıcın sag olasın canım benım. ınsallah dedıgın gıbı olurr. burdakı herkes benımle yasıyo heyecanımı sag olsunlar :) ınsallah senınde kalbın en kısa zamanda hayırlı bırı ıcın boyyle carpaar :)Bence şu aralarda soguk davranma ama sende kendini bi agirdan al belki onun adim atmasina vesile olursun boylelikle hep platonik yasadim yada kalbim hep imkansizlara atti inşallah senin hikayen güzel bir masal gibi mutlu sonla biter
Sonra su evlilikle ilgili toliklere konu acarsin yok sozdur nisandir ceyizdir gelinliktir
Ben be hryecan yaptim seni dusunmek bile istemiyorum
Ya valla bizim komşu dişçiye aşıktı bir fiil tüm dişlerine bakım dolgu çekim minumum kaplama yaptırdı servet harcadi
su an evliler kız hamile
Ne guzel olur yaLmnt bak siz evlenirseniz bu site hala duruyor olursa bu yorumları çocuklarına bile okutabilirsin
Bende çalıştığım hastahanede bir doktor vardı adama gidip nefesim daralıyor diye hastalık uyduruyordum muayene etti bahardandir hemşire hanım biseyiniz yok demişti okuzDesene degmis sonunda basarmis biz ne yapalim demekki işin hikmeti meslekte ben staj yaptigim hastanede idari pozisyondakilerden birinden hoslanmistim benimde hastaneye mudur olarak mi atanmam lazim saka bi tarafa zaten evliymis adam Allah esine cocuguna basiglasin
Bende çalıştığım hastahanede bir doktor vardı adama gidip nefesim daralıyor diye hastalık uyduruyordum muayene etti bahardandir hemşire hanım biseyiniz yok demişti okuz
Branjlariniz ne bilmiyorum ama ondan yardım iatemen gereken mantıklı bir mesleki yalan lazım bizebende bu cok bılmıslık varken daha cok beklerım adam gelsın dıyee
Nasıl dua ettim canım anlamadım da lmnt yuzunden bende kafa kalmadiipeqbojuqu ayyy boyle dua ettimde belki vardir birisi yukardako bu yorumuna bakarak boyle dua ettim hani demissin ya
Ben bu bilmislikle daha cok beklerim diye