oo masallah masallaah :)) darısı basımaa :)Sevgilimle aynı okuldayim iki yildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oo masallah masallaah :)) darısı basımaa :)Sevgilimle aynı okuldayim iki yildir
ben oglagım canımm. aynen ne yapıp edıp sohbete gırısmem lazıımHayır ikisi de birbirinden güzel ihtimaller annem bana derdi ki aşkın ilk hali farketmektir, bence seni farketti ama arayın soğutmayın bi sohbet yakışır artık bu arada yengeç burcu duygusal ve evcimen olur senin burcun ne
Aminnnnnnnnnn inşallah canimmmmm. İnşallah. Böyle konuları özledik vallahi. Iyi ki geldinoo masallah masallaah :)) darısı basımaa :)
o zaman sıkıntı yokk :)) olur bu ıs oluurYaa nolmuş oğlaksan benim sevdiceğim koç ben balık sorsan hiç anlaşamayız ama iki gönül bir olunca samanlık seyran oluyo sakiinn :) just pray
Evet evetttttttt
ayy ıyıkı gelmısım vallahıı sızlerı tanıdım ne guzel dee :)Aminnnnnnnnnn inşallah canimmmmm. İnşallah. Böyle konuları özledik vallahi. Iyi ki geldin
ne guzel duygular dusunceler bunlar boylee... son sozlerıne katılıyorumm herkes yasasın bu heyecanıı. ama sonu sonu kotu bıtmesın kımsenıın :)Ooo öğrencilere malum olmuş ne güzel yaa..
İnsan tuhaf mahlukat..
Şimdi şu halinize imrendim, o duygular o heyecan öyle güzel kiii
Ama bir adım ötesini istiyosun şiddetle, öyle değil mi?
Sevgili olunca da resmi adım atmak istenir.
Sonra evlenmek istenir.
Sonra bir bebemiz olsun isteriz.
Yetmez bi daha mı olsun ki deriz.
Sonra hooop başa dön, bu heyecanları özleriz..
Ahh neyse, herşeyin tadı başka.
Doğru insanla doğru zamanda güzel şeyler yaşa inşallah.. Herkes yaşasın
sonra dugunde halay basıına
olmaz mı yanıı
Biz de seni tanıdık. ;-) Iyi de oldu.ayy ıyıkı gelmısım vallahıı sızlerı tanıdım ne guzel dee :)
yaaa cıddı mısın olmadı senın ısın uzuldum. suan da goruyo musun pekı onu, aynı okuldaysan ?İlk atandığım gün okuldaki Türkçeçiye vurulmuştum , sordum soruşturdum bir de hemşeri çıktık,, o günden sonra okula Nası uçarak giderdim , onun bineceği otobüse denk gelmeye çalışırdım , sırf onun için iki vesait yapardım , çok tatlı duygulardı onlar ,ama ben biraz aceleci davrandım , çocuk da yanıt vermedi.. Sen de biraz ağırdan al , hoşlandığını çok belli etme
masallahh masallaahh.. burclara pekte ınanmamak lazım o vakıtBenim annem terazi babam aslan biri hava biri ateş yani zıtlar 45 yıllık evliler .
canımsınızz :)Biz de seni tanıdık. ;-) Iyi de oldu.
Sonunun güzel olacağını bilsen, beklersin sabırla.. Ama işteee duramıyor insan :)ne guzel duygular dusunceler bunlar boylee... son sozlerıne katılıyorumm herkes yasasın bu heyecanıı. ama sonu sonu kotu bıtmesın kımsenıın :)
canımsınızz :)
Çok oldu canım 9 sene önce ilk atandığım Zaman , şuan aynı okulda değiliz , eski ev arkadaşımla evlendiyaaa cıddı mısın olmadı senın ısın uzuldum. suan da goruyo musun pekı onu, aynı okuldaysan ?