- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
Kız ne yenge ci adam aslan
22 temmuz dedi konu sahibi . 22 temmuz yengeç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız ne yenge ci adam aslan
Ha daha önce aslan demişti ordan aklımda kaldı.yengeçler işi kolayilgi iltifat tamamdir duygusal adamlar aglak tipler eve düşkün iyidir yani eniştem yengeç anlam oğlak süper anlaşıyorlar lmnt de oğlak anlatırlar yani22 temmuz dedi konu sahibi . 22 temmuz yengeç
Valla ben masumum lmnt facede rontgenciligi yanlış yapmisipeqbojuqu yengeçmiş adam yanlış ihbar almışız başlarda
Kiz ben gelemem dur yurtdisindayim.onceden haber ver ona gore ayarlayalim kendimizi.saka bi yana sen o gunleri gor de insallah biz olmasakta olurYarin gidiyimde okulda bi selam vereyim barii ayy cekinmesin canim yaa ne gerek var cekinecek ki gercekten bu is olursa bunlari ona tek tek teeekk okutucam ya beni kimden ister bilmiyorum ama olur da Allah nasip ederse, dugunumde kesinlikle sizde olmalisiniz. Karsilikli oynamaliyiz bizler bence bu isi basarirsak bu hepimizin zaferi olacak netice de
Kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarınaaaaSaka maka ben cok fena kapildim gidiyorum yaa
Yok ne isigi adamin umrunda degildim :) oyle bian geldiler iyiki de gelmisler.Yaa cok guzel yaaa. Allah daim etsin mutlulugunuzu insalllah :) cok masallah. Allah nazarlardan korusun sizi :)
Ne guzel cesaret etmissiniz... cok guzel.
Keske o cesaret birazcikta bende olsa.. gerci adamdan hoslandigim kulagina gitti. Istese illa ki bi adim atardi yaa.
Siz bi isik gorerek mi soylemistiniz esinizden, yoksa deli cesareti dedikleri seyle mi soylediniz :)
Adamın tepkisi ne oldu pekiYok ne isigi adamin umrunda degildim :) oyle bian geldiler iyiki de gelmisler.
nasıl yanı noldu ayagıma kadar geldi derken ay ozet gecmesene ya.Firsat resmen ayagima kadar geldi konusmak icin.ama ben agzimi acip bisey diyemedim :/ sanki dilim tutulmus gibiydi. kendime cok kizdim sonradan ama konusamadim ayy aglicam simdii yaaa :`( ayni sekilde o da oyle.. ya sanki o da boyle bi utaniyo da konusamiyo gibii. Ama belki de gorustugu biri varsa yada bana karsi bossa umut vermemek icin muhatap olmamistir bilemiyorum. Sonucta adam biliyo benim dusuncelerimi ya. Erkek sonuctaa onun biseyler yapmasi lazim gelmez mi ?? eger o da bos degilse tabi..
Ben bu gidisle uzaktan uzaga bos bos hayal kurarim ben :/
En iyisi hoslandigimi soyleyen arkadas gidip acik acik konussun benim haberim yokmus gibi. Olmaz mi ?
Kız az oldurecem seni nasıl dilin tutulduuu anlat cabukFirsat resmen ayagima kadar geldi konusmak icin.ama ben agzimi acip bisey diyemedim :/ sanki dilim tutulmus gibiydi. kendime cok kizdim sonradan ama konusamadim ayy aglicam simdii yaaa :`( ayni sekilde o da oyle.. ya sanki o da boyle bi utaniyo da konusamiyo gibii. Ama belki de gorustugu biri varsa yada bana karsi bossa umut vermemek icin muhatap olmamistir bilemiyorum. Sonucta adam biliyo benim dusuncelerimi ya. Erkek sonuctaa onun biseyler yapmasi lazim gelmez mi ?? eger o da bos degilse tabi..
Ben bu gidisle uzaktan uzaga bos bos hayal kurarim ben :/
En iyisi hoslandigimi soyleyen arkadas gidip acik acik konussun benim haberim yokmus gibi. Olmaz mi ?
Dimi ama bak o da var. Gorustugu olsa soylerdi direk :/ya görüştüğü birisi olsaydı demez miydi o arkadaşına, sen yakıştırıyosunda benim zaten hayatımda var biri demez miydi? derdi. ben görüştüğü biri olduğunu düşünmüyorum. belki de işi ağırdan almak istiyodur ''kadın geldi benle konuştu ben de hemen gidip onla mı konuşayım koşa koşa'' diyodur. ya da utangaçtır vs.. ama sanmıyorum görüştüğü biri olduğunu..