Saka maka ben cok fena kapildim gidiyorum yaaAbdala malım olurmuş ogrencin bile farkı fark etmiş
Hadi bakalım hayırlısı arkası yarın gibi hemen yarın olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saka maka ben cok fena kapildim gidiyorum yaaAbdala malım olurmuş ogrencin bile farkı fark etmiş
Hadi bakalım hayırlısı arkası yarın gibi hemen yarın olsun
Olsun canimÖğrendin hadi çabuk etute marş marş yalnız ne merakliyiz
Bizde kapıldık bize ne oluyorsahayırlısı olsun bu güzel duyguyu ozlemisimSaka maka ben cok fena kapildim gidiyorum yaa
ne demek sıze ne oluyosa canım :)) sızsız yasanır mı bu mutluluk :)Bizde kapıldık bize ne oluyorsahayırlısı olsun bu güzel duyguyu ozlemisim
benım soylettıgımı dusunurse :))Ayy o çocuğu organize etse ya arkadasınız gidip hoca efendiye de soylese aynı cümleleri :)
benım soylettıgımı dusunurse :))
yok ben dusunmedım. ay sanmıyorum yaa oyle degıldır heralde yanı cocuklar cok saflar temızler ayy ne bılıyım bılemedımm vallahı :/Sen düşündün mü pekii hoca Efendi söyletmiş olabilir mi?
Yaaa çok heyecanlı inşallah güzel güzel başlar aşkınız...
Yaa varya cansiniz siz caann :)
Oncelikle sabah okula giderken bizzat adamin kapisinin onunden gectim ama ne yazik ki karsilasamadik buguun okul yolunda :/
Okulda da ne yazik ki bugun nobetciydi kendisileri :)
Bi ara karsilastik. Benim arkadasim bisey sordu ona. Oyle cevapladi ama benimle bizzat konusmasi olmadi. Bende o ara muhabbete dahil olamadim zaten, baska biseyle ilgilendigimden o sirada..
Ve asil benim icin onemli olan sey, bugun bi ogrencim bana, benimkini tarif ederek dedi ki ``ogretmenim sen onunla evleneceksin, ben onun gozlerinde seni gordum`` dedi. Ben sok oldum tabi. Boyle bi gozlerim falan doldu.. oglum dedim ne diyosun sen :) birinden bisey mi duydun ? Yok dedi oyle hissediyorum. Icimden biri bana oyle dedi dedi. Peki dedim sen bizi gordun mu hic birlikteyken, hayir gormedim dedi. Hani yakistirdi da mi soyluyo acaba diye dusundum... Ama gormemis imkansiz yani. Emin olmak icin goster bana o ogretmeni bakiyim dedm. Ve gitti bana o kisiyi gosterdi.. oturdum agladim ya
tamam yarın mutlaka sohbet edeceeeuuuzz ınsallah :) ahh o adımı atabılseydık bıı :))Olaylar olaylaar hadi inşallah :) ama böyle susarak olmaz biraz sohbet edin konuşun ama yaa neden konuşmadın bugün yarın mutlaka sohbet edin : D bi adım atın gerisi kolay
senınde mı basına boyle bısey geldı yoksaBak sen velede ya Bu ogrenci milleti fena. Aman diyeyim ogrencilere karşı dikkat. Yoksa benim gibi yalan üstüne yalan uydurmak zorunda kalirsin cocuklara
ben cocuga gıt soyle dersem varya cocuk gıder ogretmenım gonderdı benı der kesın der bak bunu. ay rezıllık dız boyu
bak nasıl da nasıl da dolduruyooo benıı :)Burçlardan ben de anlarım ama bu konuda konuşan başka bi arkadaştı Bu kadar emin olma bence bilemezsin ki belki o çocuk da emir kulu
Sevgilimle aynı okuldayim iki yildirsenınde mı basına boyle bısey geldı yoksa
olmaz mı yanıı22 temmuz yengeç . Yengeç zor burçtur ailesine ,sanata ,lezzetli yemeklere düşkündür . Siz oğlaksınız o yengeç ikinizde lidersiniz ve zıt burçsunuz bildiğim kadarıyla .