Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Farketmez amacım taksi parasını lmnt ödeyecek sonuctaakbil gönderiyomuş cimriymiş taksi çok yazae diyomuş....
Allah iyiligini versinakbil gönderiyomuş cimriymiş taksi çok yazae diyomuş....
hahah ben etiketle uğraşamıyorum yaipeqbojuqu Mazef @mangolubira L lmnt
Alacaginiz olsun kac sayfa kaynatmissinizda adim bi kere gecmemis insan bi etiket yapar hic bildirim gelmemis banada hepiniz zalımsiniz
Kiz hic mi dusunmuyon evvel bubca dedikodudan mahrum kaldi diye tabi evvel kim kihahah ben etiketle uğraşamıyorum ya
İstediğin etiket olsun gülüm Donusunboylemiolacakti al sana etiketKiz hic mi dusunmuyon evvel bubca dedikodudan mahrum kaldi diye tabi evvel kim ki
Yuhh ulen!ne dortu sadic ne ettinGetiririm tabi sadicim o benim hem dört koca eskitmis hatun
Kiz nsl buldun ikinciyi biz birni bulamiyoz da ayiptir aoylemsi evde kaldikYuhh ulen!ne dortu sadic ne ettin
Bir koca eskittim simdi ikinciyle evliyim cinimbaskada istemiyom kiz yeter bence artik
sesli guldum yahuuu allah iyiligini versin emiiakbil gönderiyomuş cimriymiş taksi çok yazae diyomuş....
Kiz hemide iki cocukla buldum aslan gibin delikanliyi bekardi da ustelikne bilem anacim sizde buyumu var ne var hic aklim.almadisiz cok ince dusunuyosunuz kizim armudun sapi uzumun copu derken zaman su misaliKiz nsl buldun ikinciyi biz birni bulamiyoz da ayiptir aoylemsi evde kaldik
nası buldun allah aşkına bana da anlat..Kiz hemide iki cocukla buldum aslan gibin delikanliyi bekardi da ustelikne bilem anacim sizde buyumu var ne var hic aklim.almadisiz cok ince dusunuyosunuz kizim armudun sapi uzumun copu derken zaman su misali
Sendemi leylasendemi evde kaldin kiz?nası buldun allah aşkına bana da anlat..
hangi arkadaş o nımarasını atSendemi leylasendemi evde kaldin kiz?
Sans isi valla ben hic aramiyordum ustelik,hayatima erkek sinek bilem.giremez!diyordum cok buyuk konustum
Arkadas araciligiyla tanistik oyle.ortamda iste sonra bu benim pesimi birakmadiarkadasima illallah gelmisti artik surekli ona diyomus naneliye vuruldum aramizi yap diye,bende kabul etmedim ilkin surundu bu bir ay boyunca sonrada konusayim tamam dedim deyis o deyis oldu 3 ay icinde evlendikikide cocugumuz var ilkindende 2 cocuk 4 cocuklu naneliye dondumivit hepsi bu kadar oldu bitti
Arkadas bahanee kismet sahanee yavrummmarifet arkadasta degilki ayol bendeeamma mutevaziyim diminasil carptiysam adami artik nerdeyse kapilarda yatiyorduhangi arkadaş o nımarasını at