- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 44
gerçektenmi sakın ilaç içmeNe işe yarayacak ki ? Merak mı ettirmek amacımız burda anlamadım canım :)
Bu arada hasta ol hasta ol dediniz hasta oldum ya :/
akşam acile gidecek misin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçektenmi sakın ilaç içmeNe işe yarayacak ki ? Merak mı ettirmek amacımız burda anlamadım canım :)
Bu arada hasta ol hasta ol dediniz hasta oldum ya :/
Sormaz.. biraz tanıdıysam sormaz :)Merak edecekmiş ne tepki verecek soracakmi sana niye geç kaldın diye gibi gibi
İlaç içtim yatıyorum :)gerçektenmi sakın ilaç içme
akşam acile gidecek misin
geçmiş olsun canım hastalığada sevinilirmi ama sen birazcık kötüleşirsen akşam hocayı ara eğer ilgisi varsa açığa çıkar canımİlaç içtim yatıyorum :)
Ya sorarsaSormaz.. biraz tanıdıysam sormaz :)
O kadar kötü değilim henüz boğazlarım ağrıyo Fazlasıyla ama :)geçmiş olsun canım hastalığada sevinilirmi ama sen birazcık kötüleşirsen akşam hocayı ara eğer ilgisi varsa açığa çıkar canım
sormaz vallahi bak tanıyorum artıkYa sorarsa
yandıkipeqbojuqu sahneyi sana birakiyorum
Napim canım hiçbirşey beğenmiyoryandık
ahahahahNapim canım hiçbirşey beğenmiyor
Hic istee, dallasa dondu vallaahahahah
bunlarda zerre cesarwt yok mazef. bence birinin gözünün içine bakıp da belli etmek zor değil. aynı ortamdasın aynı okuldasın. adam aynı sokakta.
Gecmis olsun kuzum herseyde bir hayir vardir bakarsin hasta olmanda ise yararO kadar kötü değilim henüz boğazlarım ağrıyo Fazlasıyla ama :)
Sağol canım benim :)
Yani kendini beğenmişlik yapmayınca ben olsam.simdiye çoktan bir sonuca bağlamıştır. Naneli evlenmişti bileahahahah
bunlarda zerre cesarwt yok mazef. bence birinin gözünün içine bakıp da belli etmek zor değil. aynı ortamdasın aynı okuldasın. adam aynı sokakta.
Aahaa sende her lafi naneliye getirmesen catlarsin ayolYani kendini beğenmişlik yapmayınca ben olsam.simdiye çoktan bir sonuca bağlamıştır. Naneli evlenmişti bile
Getiririm tabi sadicim o benim hem dört koca eskitmis hatunAahaa sende her lafi naneliye getirmesen catlarsin ayol
Hoca efendi 5 dk sonra tekrar arıyormus hoca hanım taksi çağırdım sizi hastaneye götürmek birazdan gelir kapiyaAcilin bakim lmnt hastamisin oh oh ne guzel
Simdi al teli eline kisilere gir hoca efendiyi tikla
Hoca efendi-aloo
Lmnt-hocacim oho oho cok hastayim atesim bile var bir tanidik yok gurbet ellerde beni hastahaneye goturumusunuz
Hoca efendi- aa ee evet tabi hazirlanip iniyorun asagiya
Geriaide senin cesaretine kalmis lmnt
akbil gönderiyomuş cimriymiş taksi çok yazae diyomuş....Hoca efendi 5 dk sonra tekrar arıyormus hoca hanım taksi çağırdım sizi hastaneye götürmek birazdan gelir kapiya