- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala burda misiniz siz hala su kizlara koca bulamadiniz miDisipline Girmis BirKadin sende gel tam.olsun yavru kusum
bu ara etiketleme olayı meşur oldu ya. öyle sandım olayı.Ahaaa buda dustuu kizim geyik topigindeyiz huuu amma kirkuyonuz kiz mudurden
AHSHAHAHahahahahahhahhhhhhahahahahahananeelimoonn apla avatardaki şahlanmış atın mâğnasını sorabilirmiyim? çok merak ettim
Yemesinler kardisimmmAhahahahahahah @koremanya konu hangi başlıkta baksana, geyiğe taşınmış bende öyle sanmıştım
Ahahahahahah naneelimoonn hep senin suçun beaahhh ahahahah
Merak edecek ne var kiz saha kalkmis isteindirdik zati panik yokAHSHAHAHahahahahahhahhhhhhahahahahaha
Anacim seni dusundugum icin etiketledim ask olsun
Ilk evligimde buraya gelin geldim fransadayim ben,ilk esimden 2 cocugum var,evet benimle birlikteler:)
Bosandiktan sonra burda kaldim gitmedim trye kendi cabalarimla ayakta durmaya calistim cocuklarimla ee nasip kismet simdiki esim cikti karsima ve evlendik:)
Esim 28 yasinda e boyu posu yerinde masallah:)benim icin onemli olan vicdanli olmasi ben onun yuregini sevdim..
Insaat sektorunde calisiyor..rabbim sizlerin de karsisina once vicdanli hayirli ve sonrasinda istediginiz kriterlerde olan helal sut emmis beyler nasip etsin insallah kuzum @ipeqbojuqu seninde tatlim
Ahah V Vinka alinti yapmisim cvbin ordananeelimoonn apla avatardaki şahlanmış atın mâğnasını sorabilirmiyim? çok merak ettim
Kendi fotonu koysaydin keşke
Evli oldugum donemlerde bosanmadan ogrenmistim biraz sonrada zaten hersey basa dusunce illa ogreniyosun:)sagol canim benim aminn cumlemizin insallah,evet turklerin yogun olmadigi bolge yok zaten artik ama bizim pek tanidigimiz yok az ve oz bir cevremiz var...Allah mutlulugunuzu daim etsin insallah sen dil biliyormuydun fransa almanya gibi turklerin yogunlukta oldugu bi memleket mi yani bosandiktan sonra is guc durumlarini ne yaptin nasil idare ettin yinede masallah valla cesaretine hayran kaldim
Avatardaki hatuna az biraz benziyorum idare ediver kuzumKendi fotonu koysaydin keşke
Neysem bununla idare edelim artıkAvatardaki hatuna az biraz benziyorum idare ediver kuzum
He hee ediver artikNeysem bununla idare edelim artık