- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
Ya aynwn skandal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya aynwn skandal
Bigun geliyo Allah begenmedigimiz o salaklari mum isinda arattiriyo degilmi ipeqbojuquAma o da cok salak yaa
Buyuk konusmak istemiyoorumm evvel ahir amaBigun geliyo Allah begenmedigimiz o salaklari mum isinda arattiriyo degilmi ipeqbojuqu
Valla korkutmak icin soylemiyorum tecrubeyle sabittirBuyuk konusmak istemiyoorumm evvel ahir ama
Ne noldu kizHist bocukum fark ettimde ilk konusmamizdan bu yana bende bi gelisme var merak ediyormusun ne oldugunu
3lu prizim var artik gecen yil siz muhabvetin dibine vururken benim sarjim bitiyirdu ya bu yil bitmeyecekNe noldu kiz
Hahah valla aklima geldi evvel birazdan gider dmeistim icimden3lu prizim var artik gecen yil siz muhabvetin dibine vururken benim sarjim bitiyirdu ya bu yil bitmeyecek
Vatana vede millete hayirlisi olsunHahah valla aklima geldi evvel birazdan gider dmeistim icimden
Iyi gozumuz aydin
nedenVatana vede millete hayirlisi olsun
Allah gecen yilki kadar keyiflendirsin bizi sanki hepimiz bu sene biraz buruk kırık gibiyiz
Bi basiniza yaslaniyoruzda ondan kuzum
Enbuyuk derdınız bu olsun yaa.Ama asık oldunuz mu hic?Bi basiniza yaslaniyoruzda ondan kuzum
Miniiii sen su İlhan uckan ın taktiklerini bize de ver hele bakıyım :))Enbuyuk derdınız bu olsun yaa.Ama asık oldunuz mu hic?
Yaa adama ultimatom vermemiz lazım hocamm.Olmaz boyle romantık romantıkCidden yaşlanıyoruz yalnız he :)
Ya bugün okula birlikte yürüdük ama pek bişey olmadı öyle havadan Sudan konuştuk. Yarim ya çok seviyorum kıııızzz :) Hava yağmurluydu romantik romantik anlat duygularını kızım dedim kendime. Ama sonradan yağmuru pekte romantik bulmadığım geldi aklıma ve vazgeçtim
3lü prizin vatana millete bizlere hayırlı uğurlu olsun canım benimmmmmm
Valla ne veriyorsak verelim artık bende sabır kalmadı çünküYaa adama ultimatom vermemiz lazım hocamm.Olmaz boyle romantık romantık
Anlattiklarindan ilgili duruyo bazi insanlar vardir mesela yavas yavas yurumek yerine bir kerede ciddi adimlar atmayi tercih ederler yani flortten gezip dolasmadan hoslanmazda seni iyice taniyip evlilim teklif etmeyi dusunuyirdur belkide tabi bu sadece bir varsayim belki daha once talihsiz bir tecrube yasamistir daha dikkatli davranmak istiyordurYengeç burcu Canım. 22 temmuzmuş Doğum günü.
Aynen ediyo merak. Ailelerle ilgili konuşmuştuk zaten öncesinde. O da bende anlatmıştık işte bişeyler. Geçenlerde şey sordu mesela durduk yere hemde. Anne babanlar nasıllar dedii ben şok tabi. İçimden iyiler seninle tanışacağı günü bekliyorlar dedim. Ama dışımdan söylemem gerekenleri söyledim tabi o ayrı hakkımda sorular soruyo. Kendi hakkında anlatıyo bişeyler ben sormadan üstelik. Mesela dün akşam evde değilmiş. Nerede olduğunu kiminle olduğunu falan anlattı kendince.
Bi keresinde otobüste karşılaşmıştık. Bana nereden geldiğimi sordu. Arkadaşımla buluştum dedim. Cinsiyetini sormuştu mesela arkadaşımın.
Bakış dediğin olay zaten hep var canım. onun farkındayım. Öyle gözlerinide kaçırmıyo hani. Gözgöze geldiğimizde sırıtmadan dönmüyo.
Bi keresinde ben Bi hocayla konusuyodum erkek hocalardan. Sırtım kapıya dönüktü o da nöbetçiydi zil çalınca gelmiş ama ben onu görmedim. Ve o ara gayet neşeliydim gülerek konusuyoduk sonra gülerken kafamı arkaya çevirmemle onunla gözgöze geldim durmuş bize bakıyodu. Ben dönünce çıktı gitti hemen.
Hani ilgisi var gibide ama anlamadım. Olsa neden susuyo bişey yapmıyo onuda bilmiyorum. Cidden artık bişey bilmiyorum ya. Resmen ikilemdeyiz.
İnşallah bu işin sonunda kanka olmayız :-O ipeqbojuqu