- 17 Ekim 2015
- 5.451
- 5.308
Yaa nasıl bisey biliyor musun?Eskiden ben cok kafaya takardım,neden aramıyo,msj atmıyo falan.İste artık bigün taketti gittim bigun.Benim tarzımı degiştirdi ilk once.Giyinis,konusma vb..Ve ben cok hırsliyım ki bu benim işime acayıp yaradı.İnat ettim.Once faceyi düzenletti.Boyle renkli seyler falan.Giyinis dersen,seni daha modern,daha tarz kıyaferleri giydirdi.Dedi ki hic unutmam ''Hersey gösteriştir mine,bunu sakın unutma'' dedi.Ve ben bunu hayatımda hep rastladım.Yani rahat olmamız lazım.Ay evde kaldım vb. gibi seyler yok.İlk bulusmada ay begenicekmi bilmem ne yok.Kızlar valla ben bunu nasıl anlatıyım ki,hepsini yasayarak gördüm.Hatun benden 1 senede kadın gibi kadın cıkarttı.Tam tamına 1sene.Bugunumu dunden farklıolarak , heryeni gunume bisey katarak ilerlemeyi yemin ettim.Olacaktı.Baska caresi yoktu.Ya olacaktı, ya olacaktı.En basiti 1 kelime yabanci kelime ogrendim.Mutlaka ama.Hergun kendime bişey kata kata.Yepyeni bir mine dogdu.Bundan sadece ben degil, etrafımdaki herkes,mudurumden tutun,marketteki kasiyere kadar, mutlu oldu.Cunku ben mutluydum.Miniiii sen su İlhan uckan ın taktiklerini bize de ver hele bakıyım :))
Ha bunlar hepsi nasıl mı oldu??Sadece 5 saniye içinde karar verdim ve uyguladım.Hepsi eski mineyi begenmeyen bi saygıdeger beyefendi sayesinde oldu.O olmasaydı ben eski mine olarak,yanlişlarımla hayata devam ed(em)icektim.Hayatıma giren iyi kötu herkesi, herseyi cok ama cok seviyorum ve tesekkur ediyorum.Onlar olmasaydı, ben bu durumda olmazdım..Biraz uzun oldu ama,napıyım siz istediniz.