- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
Hoca hanım yılbaşında mesaj at tam onikide iyi yıllar yaz.onu düşündüğünü anlasin hemde bakalım cevap yazacak mi. Donusunboylemiolacakti hoşgeldin kız arada bak arada çalış işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsim yazmayın lütfen, farkında olmadan reklam yapıyorsunuz, reklam yasakevett
Hemde uzmanların uzmanı
korkuttu mune abla ya öyle pat diye çıkılır mı ortaya. Kalp var bendeİsim yazmayın lütfen, farkında olmadan reklam yapıyorsunuz, reklam yasak
korkuttu mune abla ya öyle pat diye çıkılır mı ortaya. Kalp var bende
Ne ara arkadas oldunuz facetenYok Canım sevgilisi Yok. Artık eminiz
Faceden arkadaşız artık. hiç bi şekilde sevgili ile alakalı bişey Yok. Bildiğin sap benim gibi. erkeklerle hep takılıyo arkadaş
Senden korkmamak mümkün mü abla
Ay özür dilerim ablacım, korkacağınızı düşünemedim
Kız kaç aydır ortada yoklardi çok sular akmış :))Ne ara arkadas oldunuz faceten
Çok iyi yapmışsınBi arkadas tanistirdi bizi faceden yaziyo bu. Ama benim isim var yazamiyorum. Kiz Bu demesin mi gizemli olmaya calismayalim,dogal olalim falan. Neymis efendim geç cvp verince ya vazgecerse ymismis. Tamam ben vazgectim hadi by yazdim. Yaa
Bizimkinde ilerleme var.bi ara omrumuzu yemisti amaKız kaç aydır ortada yoklardi çok sular akmış :))
Dogrudur yegam dondurmustum guya sinava kadar actirmayacaktimda dayanamadim actirsim iste cok ozledim yaDonusunboylemiolacakti hosgeldin kuzum.ozledim valla.mazef hesabi dondurdu diye yazmis.okuyunca cok uzulmustum.sana sonra ozelden yazcam firsat bulunca
Bende oyle diyerek aktif ettimde dunden beri bi cikamadim surdan ya Allahim halime acisinHoca hanım yılbaşında mesaj at tam onikide iyi yıllar yaz.onu düşündüğünü anlasin hemde bakalım cevap yazacak mi. Donusunboylemiolacakti hoşgeldin kız arada bak arada çalış işte
Kizlar bir toplasin hele simdi ben evde kaldim ya
Bi zamanlar bana cikma teklif edip kendini parcalayanlari stalkliyorum caktirmadan tabi yanlislikla gecen virnin gonderisini begendim umarim cakmamistir
Simdi cogu evlenmis ikisi hala bekar
Biri okulu birakmisti zorla dondurmuslerdi ben teklifini kabul etmiyom diye hala hatirliyomudur acaba ben buna bi pist desemmipda evde kalmis bekar:)
Digeride normal kankamdi epeydir gorusmedik ama o bendne hoslaniyodu hatta senele evlebirdim ben ama benden buyk olmasaydin dmeisti 1 yas buyugum de
Bu mahkus talihi degistirmem lazim burnumun ucuyla attirmistim elemanlari cogu evkenmis cocuk buyutuyor.
Bekarlarda aha bole ne diyonuz hatunlar
Bence biz farkinda olmadan cok kisinin kalbini kirdik sonunda Allah bizim belamizi verdi ben oyle hissediyorumama sen o cocuga bi pışt de senin icin okulu birakmayi dusunmusse unurmamistir herhaldeKizlar bir toplasin hele simdi ben evde kaldim ya
Bi zamanlar bana cikma teklif edip kendini parcalayanlari stalkliyorum caktirmadan tabi yanlislikla gecen virnin gonderisini begendim umarim cakmamistir
Simdi cogu evlenmis ikisi hala bekar
Biri okulu birakmisti zorla dondurmuslerdi ben teklifini kabul etmiyom diye hala hatirliyomudur acaba ben buna bi pist desemmipda evde kalmis bekar:)
Digeride normal kankamdi epeydir gorusmedik ama o bendne hoslaniyodu hatta senele evlebirdim ben ama benden buyk olmasaydin dmeisti 1 yas buyugum de
Bu mahkus talihi degistirmem lazim burnumun ucuyla attirmistim elemanlari cogu evkenmis cocuk buyutuyor.
Bekarlarda aha bole ne diyonuz hatunlar
Kiz sus bende diyom zaten ulen bu hallere nasil dustum diyeYaa senin gibi birisi nasil bu durumlara dusebilirki
Kitlik mi var senin orda yoksa
Tabi allah belamizi verdi bana biri surekli.mesj atiyodu bende kufrediyodum sonra oglan cafede kobusalim dedi bende kizlari topladin yurttan gittik oglan askini ilan etti bende hayir ben dusunmuyorum gonul iliskisi sana bisey hisettmiyorun dedim oglan ayaga kalkti ellerini masaya vurdu kendinizi bir b.k sanmayin dediBence biz farkinda olmadan cok kisinin kalbini kirdik sonunda Allah bizim belamizi verdi ben oyle hissediyorumama sen o cocuga bi pışt de senin icin okulu birakmayi dusunmusse unurmamistir herhalde