A aydogdu06 canim kizin bizimkinin butun fotolarini begenmesini cok onceden farketmistim. Ama o zaman Kizin profiline baktigimda gizliydi herseyi. Dun bidaha baktim. Acikti bu sefer biseyleri. Gecen senelerde eklenen fotolar acilmis. Ve baktim hemen hemen hepsini begenmis bizim okuz.
Soyle de bisey farkettim bizimki gecen sene bi foto eklemis ismini yazdirmis ozel bi sekilde hani yazdiroyolar ya.. Ve fotoda ufak bi yazi var, yazan kisi kendi imzasi gibi biseyde yapmis. Ayni yazidan kizin feysindede ekli ama kizin adi yaziyo. Ve o isimleri yazan kisinin imzasi var kizin paylastigi resimde de. Yani isimleri yazan kisiler ayni kisiler. Paylasilma zamanlari da ayni zamanlarda zaten... ve ikiside begenmis birbirlerinin o isimli fotolarini.
Ayricada okuzun bi kuzeni var. Bu kuzeniyle de facede arkadas bu kiz. Bunuda farkettim.
Ben hic bi arkadasimin kuzeniyle facede arkadas degilim. Demekki cidden var aralarinda bisey okuzle...
Bu arada canim kiz bizim okula yakin sayilir. Yani ayni ilcelerdeyiz. Uzak falanda degil.
Demekki o gun uzakta kiz arkadasim derken, baska okulda mi demek istedi artik..
D Demetrios canimm kesinlikle o kisi ben degilim. Mesajida gorup, bilerek cevap yazmadiysa bende neyim..
Bundan oncesinde nasil bisey yapmadiysam ona karsi, bundan sonrada hic bisey yapmicam bu durumda.
espoyraz canim adamin sevgilisi oldugu cok cok belli. Hoslandigim kulagina gidince bi taraflari kalkmis belliki hoslanilmak hosuna gitmis... bisey yapmicam artik, dusunmemeye de calisicam insallah..
ipeqbojuqu kizin feysini patlatabilirsek belkiimm icim sogur kiiz ama :)