yıne ne yapmıs ıyı alıstı hee cıkmıyo ıcerdeenDün mapustaydi o yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yıne ne yapmıs ıyı alıstı hee cıkmıyo ıcerdeenDün mapustaydi o yine
amaan bosveerr yaa suanda hıc hatırlamak ıstemedıgım bıseyler. aslında gayette normal seylerdı :) anlamadım bak nıye cevap yazmadı hala aklım almıyoobu aarada mesaja ne yazmistin sen hocam
*okuduysamda unttum :)
hahahaamaan bosveerr yaa suanda hıc hatırlamak ıstemedıgım bıseyler. aslında gayette normal seylerdı :) anlamadım bak nıye cevap yazmadı hala aklım almıyoo
Yarın yemeğe cikacaklarCiktim kodesten
Ben yokken neler oldu lmnt okuz efendiyle varmi gelisme
Gercekmi bak ben mapostan yeni ciktim artik cok tehlikeliyimYarın yemeğe cikacaklar
sakın ol agaaam buralarda en buyuk sensınBiri bana picakimi getircon mazef in yuzunden bana tekrar kodes yolu gorundu
Ama ben seni çok ozledimBiri bana picakimi getircon mazef in yuzunden bana tekrar kodes yolu gorundu
Bende oLedim ama ben artik eskisi gibi cici kiz degilim mapislik beni cok degistordi artik cok tehlikeli biriyimAma ben seni çok ozledim
canım sevgılısı var sanırım. ben gecen hafta yokken bı konu gecmıs arkadasımla aralarında. kız arkadasım uzakta gıbı bıseyler demıs. yanı sevgılısı var adamın yanı bıldıgın galıbaBende oLedim ama ben artik eskisi gibi cici kiz degilim mapislik beni cok degistordi artik cok tehlikeli biriyim
Harbi ne oldu ya okuz efendiyle lmnt tamammi devami
begenılmek hosuna gıttı zanlımcaa. serefsız okuz efendııSevgilisi varsa okuz niye dememis senin ondan hoslandigini soylen araciya.
Bisey yapma madem manitasi var sana hoca efendimi yok salla gitsin