pıcakkla onuu bojuuuumm. okula gel cuma gunuBosver ozaman okuzu belki var belki yok ama kensi bisey yapmiyor bostan korkulugu gibi bekliyor.yorucu bir tip hiccc yuzverme sikmasin canimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pıcakkla onuu bojuuuumm. okula gel cuma gunuBosver ozaman okuzu belki var belki yok ama kensi bisey yapmiyor bostan korkulugu gibi bekliyor.yorucu bir tip hiccc yuzverme sikmasin canimi
Niye cumapıcakkla onuu bojuuuumm. okula gel cuma gunu
Niye cuma
Tamam dostum hic merak etme bittin sen okuz efendipıcakkla onuu bojuuuumm. okula gel cuma gunu
eyvallah cıgerım o iş bende :) temiz temiz gıydırırım senıTamam dostum hic merak etme bittin sen okuz efendi
Sende ben kodesteyken bana don atlet filan getir
Tmm cuma gunu ikindi namazini.mutakip dalagini cirparim bagirsaklrindan kokarec yaparim onuneyvallah cıgerım o iş bende :) temiz temiz gıydırırım senı
Ee artik sansina kussun artik cok gecccYa öküz efendi cumartesi günü sana açılmayı dusunuyorsa
Ya oda sana mesaj attida sende onu gormediysenipeqbojuqu beklerım bebeım her zaman okulun kapıları acık sana ama okulda benı tanımıyosun ona gore
Mazef bekledı bekledı de cumarteesımı aklı basına gelecegı tuttu hııııhhhh
Kiz sen felaket telalimisin kimin tarafibi tutyorsunYa oda sana mesaj attida sende onu gormediysen
Ben gicikliktan yanayimKiz sen felaket telalimisin kimin tarafibi tutyorsun
bak ya nasılda vıcdan yaptırıyo banaaYa oda sana mesaj attida sende onu gormediysen
ya bı kız var aslında sımdı farkettım tekrar gezınce okuz efendının profılınde. ama bu kız cok kartlasmıs yaa. oncekı okulunda bırlıkte calısmıslar sanırım aynı donemde. kız bunun herseyını begenmıs facede. usenmeden kızın begenılerıne de baktım bu da kızınkılerı begenmıs. ay ben sook. barı benım gıbı hanımhanımcık cıtı pıtı guzel bırıyle olaydıı. ay yok o kız olamaz demı sevgılısı yaa. olursa cıdden cok uzulurum bunun ıcın mı benımle olmuyo dıyeeYok olum bu herifin dirisi laIm bize bunun sevgilisi kimse onu bulaim ya ardan cekil ya topuklarinla vedalas diyeyim
Sonrada okuz efendiye kizin agzindan mesaj atalim ben seni hak etmiuorum sen yokken ben yoldan ciktim dahada iflah olmam yazalim
Boylece okuz efendi bize kalir
Yalniz adami topu halde alioz mazef cekil ardn kocan gebertir seni
Kartlasmissa yakinda sisli etfal morguna kaldirilarya bı kız var aslında sımdı farkettım tekrar gezınce okuz efendının profılınde. ama bu kız cok kartlasmıs yaa. oncekı okulunda bırlıkte calısmıslar sanırım aynı donemde. kız bunun herseyını begenmıs facede. usenmeden kızın begenılerıne de baktım bu da kızınkılerı begenmıs. ay ben sook. barı benım gıbı hanımhanımcık cıtı pıtı guzel bırıyle olaydıı. ay yok o kız olamaz demı sevgılısı yaa. olursa cıdden cok uzulurum bunun ıcın mı benımle olmuyo dıyee
ben yaptım karısık daaaadlu tabagım dıdımBismillah modarator geldi
Serbetli tatli kesin parola tiklayani kodese atacak
Hemide madalyalarida var
kııızzz deme oyleee. ayy cıldırıcam sımdı bakk. al bu horozu sızın hastaneye kaldıır noluur. cekılsın aramızdaaanKartlasmissa yakinda sisli etfal morguna kaldirilar
bu okuzun heryerini begendiyse bisey vardir cunkubbu herif kimseyle samimi olmuyor kolay kolay.
Bosver ya sal cayira mevlam kayira