onuda hesapladım. erken başladıysa okula 17 olma ihtimalı varArtik liseler 4 yil ama bi de hazirlikla 5 yil oluyo. Ben 19umda bitirdim..
valla o zaman kılıçlar çekilirdi heralde:))bu normal bakanlar,bu çocuk kız olsaydı ne düşünürdünüz. öğretmeniyle bunu yaşasaydı
İşte bende de tecrübeyle sabit olabilir
O yüzden şaşırdım üst üste birkaç kişi birden yazınca bende mi anormallik var diye
Aboov sus sus çaktırma o zamanValla bana anormal geldi.
22 yasinda mezun olsun o da en erken 2 yil ozelde calismis 24 atanmis 25 en az 25 yasinda olmali yani yas farkim yok dese de orayi ayarlayamamisyaşınızı merak ettim açıkçası... çok samimi yazmışsınız.. yaptığınız doğru değil ama sizi kınamıyorum.. aramızda çok yaş farkı yok emişsiniz.. peki neden ayrılığı seçiyorsunuz .. üstelik aşık olmuşsunuz
bir açık daha22 yasinda mezun olsun o da en erken 2 yil ozelde calismis 24 atanmis 25 en az 25 yasinda olmali yani yas farkim yok dese de orayi ayarlayamamis
Aboov sus sus çaktırma o zaman
gerçekten kurgu mu bilmiyorum ama gerçekse üzüldüm.. aramızda ki yaş farkı belli bile değil demiş.. birine bekaretini verip ve wsonra hiçbirşey olmamış gibi gidebilecek bi bünye nasıl bi bünyedir anlayamadım ben.. 1 günlük zevk uğruna değmezdi. aşık olmak bekaretini vermek değildir.. bari aşık oldum demeseydiniz değil mi ama22 yasinda mezun olsun o da en erken 2 yil ozelde calismis 24 atanmis 25 en az 25 yasinda olmali yani yas farkim yok dese de orayi ayarlayamamis
olasılıkları düşünmeye gerek yok. olay ortada.gerçekten kurgu mu bilmiyorum ama gerçekse üzüldüm.. aramızda ki yaş farkı belli bile değil demiş.. birine bekaretini verip ve wsonra hiçbirşey olmamış gibi gidebilecek bi bünye nasıl bi bünyedir anlayamadım ben.. 1 günlük zevk uğruna değmezdi. aşık olmak bekaretini vermek değildir.. bari aşık oldum demeseydiniz değil mi ama
Hikaye kurgu mu degilmi bilmem ama 2004 yilinda bir hocam vardi bana asik oldugunu herkes biliyordu asla olumlu bakmadim oda yil 2014 oldu hala hic kimseyle evlenmedi . Bana karsi en ufak bir saygisizligi ahlaksizligi olmadi ask bu ne diyebilirimki, kuzenime benim evlenip evlnmedigimi hala soruyormus uzuluyorum sadece. 5 yil ogretmenimdi simdiyse meslektasiz yinede bana etik gelmiyor.bu normal bakanlar,bu çocuk kız olsaydı ne düşünürdünüz. öğretmeniyle bunu yaşasaydı