- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
Yok canım ya, sallamış...Baksana her sorana vicdanım rahat değil, konuşmak zorundayım diyor ama, yazısındaki tek sonuç ben artık güçlü bir kadınım mesajı. Resmen gidin aşın tabularınızı kızlar, ilk size bakan erkekle yatın; bakın nasıl olgun, nasıl güçlü hissedeceksiniz ondan sonra demeye getiriyor.
Oldu bacım, anladık seni biz
Bu nasıl yozlaşmışlık bu ne ahlaksızlıktır ya bir de marifet gibi anlatmış his katmak için de bol bol edebiyat parçalamışsın. Gözümün önüne oğlum geldi büyümüş de böylesi biriyle ... Allah korusun aklımı kaçıracaktım . O çocuktan ve başka gencecik çocuklardan uzak dur git kendi yaşıtlarınla yaşa ne yaşayacaksan
Oh be, benimle aynı şeyi yazan biri daha çıktıBu arada ilk deneyimden sonra tekrar nasıl birlikte oldunuz imkansız v.s. diyenler olmuş, neden olmasın yahu herkes acı duymak zorunda mı?
Eğer öyleyse bende bir anormallik var.
İlk denemesinde nirvanaya ulaşmış hatun, herkese tavsiye ediyor....hani alışma süreci falan oluyor normalde diyorlar ya ama yok öğretmenimiz belirtmiş zaten; oğlan çok olgun ve deneyimlievet
evet açıkca çekinmeyin yatın kalkın demeye getirmiş.
Olaya değil de şu yorumlara taktım ben, niye öyle diyorsunuz ki? Olabilir gayet de.
İşte bende de tecrübeyle sabit olabilir
O yüzden şaşırdım üst üste birkaç kişi birden yazınca bende mi anormallik var diye
Aboov sus sus çaktırma o zaman
Aman sus, şimdi azgın kadınlar olarak taşa tutulmayalım.Oh be, benimle aynı şeyi yazan biri daha çıktı
İnşallah öyledir canım ne bileyim ben öyle kolay kolay insanları yargılayamam, empati yapmaya çalışırım ama bu ahlaksızlığı okurken çok canım sıkıldı. Güçlü kadınmış pehhYok canım ya, sallamış...Baksana her sorana vicdanım rahat değil, konuşmak zorundayım diyor ama, yazısındaki tek sonuç ben artık güçlü bir kadınım mesajı. Resmen gidin aşın tabularınızı kızlar, ilk size bakan erkekle yatın; bakın nasıl olgun, nasıl güçlü hissedeceksiniz ondan sonra demeye getiriyor.
Oldu bacım, anladık seni biz
evet bu konunun gerçek dışı bir hikaye olması, nasıl bir yozlaşma içinde olduğumuzu değiştirmiyor. normal bişeymiş gibi anlatıp bir de yorum bekleyen insanlar var bu ülkede. rezalet iğrençlik. bunlara tepki verip rezil ettikçe belki utanmayı öğrenirler
yapan erkek olsa sapık oluyor da kadın yapınca niye ay canım aşık olmuş oluyor?bazen böyle anlar olabilir insanın hayatında....bu kadın diyor ki , ilk kez aşık oldum.. zaten böyle bir şeyi insan aık oldugu kişiyle yapar..
hehe onu bende yazacaktım, atladım,olayın ahlaki boyutuna değinmeden....
sistemde kayıtlı olan öğrencinin değil velinin telefon numarasıdır
ve gece yarısı da mesaj yazılmaz sanırım
öyle canın isteyince de tayin olunmaz, olsa ben buralarda gün saymazdım
ben bu hikayeyi tamamlayamadım, inandırıcı bulmuyorum
ki umarım da öyledir
çocuklarım diyorum hepsine ben...yaşı, olgunluğu ne fark eder!
Kaçmadı okula gitti aşkısıyla derstedir şimdiBirazdan kapanir konu konu sahibi yazdi kacti suphelerimize cevap verseydi bari
Ben bir anne değilim ama sizi çok iyi anlıyorum. Kendi yaşıtlarıyla ne yaparsa yapsın; iki tarafın rızası olduktan sonra beni ilgilendirmez ama hala lise sıralarında bir çocukla böyle bişey yaşayıp aman de ne güzel yapmışım, çok da mutlu oldum sonrasında, artık hayatıma daha güçlü devam edeceğim demesi traji komik. İradesine sahip olan insan güçlüdür. Konunun gerçek olduğunu hiç sanmıyorum ama Rabbim herkesin evladını ahlak ve vicdan yoksunu insanlardan korusun.İnşallah öyledir canım ne bileyim ben öyle kolay kolay insanları yargılayamam, empati yapmaya çalışırım ama bu ahlaksızlığı okurken çok canım sıkıldı. Güçlü kadınmış pehh
Bari tüm mesajlarımı alıntılamasaydınAman sus, şimdi azgın kadınlar olarak taşa tutulmayalım.