Eneee bana yakin tokattayim amasyali cok var burda sorustursammki acepppprofilinde yaş 26,ilişki durumu:karmaşık bri ilişkim var:):)
amasyada yaşıyormuş..
Hikaye konusu çok derin arada kaynadı gitti seninki zaten.
Kardesim 20 yasinda mezun oldu.onuda hesapladım. erken başladıysa okula 17 olma ihtimalı var
Valla hikayeyi okurken aklımdan geçti erkek öğretmen kız öğrenciye böyle yapsa ne diyeceklerdi ?bu normal bakanlar,bu çocuk kız olsaydı ne düşünürdünüz. öğretmeniyle bunu yaşasaydı
Hikaye kurgu mu degilmi bilmem ama 2004 yilinda bir hocam vardi bana asik oldugunu herkes biliyordu asla olumlu bakmadim oda yil 2014 oldu hala hic kimseyle evlenmedi . Bana karsi en ufak bir saygisizligi ahlaksizligi olmadi ask bu ne diyebilirimki, kuzenime benim evlenip evlnmedigimi hala soruyormus uzuluyorum sadece. 5 yil ogretmenimdi simdiyse meslektasiz yinede bana etik gelmiyor.
Kesin kurgu cnm onca unv de saklamis vermemis ozelde calismis vermemis gitmis ogrencisine vermis bekaretini kurguyu da biraz mantikli kursaymis iyi olurmusgerçekten kurgu mu bilmiyorum ama gerçekse üzüldüm.. aramızda ki yaş farkı belli bile değil demiş.. birine bekaretini verip ve wsonra hiçbirşey olmamış gibi gidebilecek bi bünye nasıl bi bünyedir anlayamadım ben.. 1 günlük zevk uğruna değmezdi. aşık olmak bekaretini vermek değildir.. bari aşık oldum demeseydiniz değil mi ama
ne alaka.. her üniversiteye giden ''veriyor'' mu ?Kesin kurgu cnm onca unv de saklamis vermemis ozelde calismis vermemis gitmis ogrencisine vermis bekaretini kurguyu da biraz mantikli kursaymis iyi olurmus
asdfghjklşiBen evde tuvalet temizlerken,millet neler yaşıyor..
Konuyu saptırmayalım lütfenne alaka.. her üniversiteye giden ''veriyor'' mu ?
ben mi saptırıyorum yoksa bu cümleyi yazan arkadas mı ?Konuyu saptırmayalım lütfen
Tabiki vermio ama yani oralarda olgun davranmis yapmamis gitmis 26 yasinda ogrencisiyle yapmis olgun davranamamis ne nilim garip degilmi bune alaka.. her üniversiteye giden ''veriyor'' mu ?