öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz olur muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgili arkadaşlarım öğrencim dişlerini geçirdi canım çok yandı o panikle buraya konu açtım daha önceden ciddi sağlık sorunları geçirdim ve en ufak bir şey yaşadığımda anksiyete durumum tetikleniyor aklıma en kötüsü geliyor ayrıca tedavide oluyorum burdaki insanlar neden bu kadar acımasız yorumlar yapıyor ne kadar kötü kalplisiniz ben ayrıca özel eğitim öğretmeniyim öğrencim de otizmli bir çocuktu özel çocuklarla çalışanlar varsa bilirler zorluğunu ve manevi boyutunu da. Lütfen biraz daha iyi kalpli olmayı deneyin 💓

Evet olunca çocuğum ogretmenin kolunu isirirsa üzülürüm . Küçük bir cocuktan bahsetmiyorum . Ama çocuğunuz ilkokula gidiyorsa ve insanları isiriyorsa alindiysaniz lütfen alının
Çocuk 2 buçuk yaşında siz okumadn yorum yapmışsınız bence boşuna konusmayin

Konunun başında iki buçuk yaşında olduğu yazıyor muydu ? Yazmıyordu değil mi sizi benim yorumum da ilgilendirmiyor hep alıntı yapıp hemde emir veremezsiniz insanlara bence siz boş yapmayın
Konuyi takip etmeden araya konusyrsnz boş konusmak deniyor buna.

Konuyi takip etmeden araya konusyrsnz boş konusmak deniyor buna.
Ayyy size ne Allah aşkına ? Canınız sıkıldığında gözünüze birini kestirerek istediğinizi yazamazsiniz ben sizin çocuğunuz da değilim istediğimi yazarım görmezden gelirsiniz beğenmiyorsanız beni alıntılamayin

Arkadaşlar öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz vs herhangi bir hastalık geçme durumu varmı internetten biraz baktımda acaba panik oldum:KK43:(
Sen öğretmen olduğuna emin misin asıl bunu merak ettim o_O

Panik atak anksiyete de bir psikolojik rahatsızlık hanfendi cok biliyormuş gibi konusup yazacağınıza önce bir araştırın lütfen
Ben de biliyorum ama sizdeki onlardan daha farkli ve fazla bir durum, önce siz araştırin neyim var benim diye. Tedavi olmadan da çocuklardan uzak durun lütfen kendi psikolojiniz ve onların psikolojisi için.

Yorumu sizin atlamaniz ilginc keşke üzerinize alinmasaydiniz.Ayni kafa yapısindaysaniz size de yazık.Utanmasi gereken bu zihniyettekiler.
Insanlar çocuklarıni, bebeklerini emanet ediyor.Acmış burda omzumu ısırdı kuduz olurmuyum? diye soruyor .Bence siz okuduğunuzu idrak edemiyor oluşunuza gülün kahkahalarla.
Okumakla insan olunmuyor.Ögretmen asla.
İşini vicdanıyla hakkıyla yapan öğretmenler arkadaşları tenzih ederim.Ben okula bir aksilik sonucu geç kaldim diye; korkup ağlayan çocuğumu öğretmen kucağına alıp bana merak etmeyin diye video atıp ,okulun karşısında ki kafede kızım kucağında sarılarak beklemişti.
Gerçek öğretmenlerle konu sahibi ve sizi aynı kefeye koymam
Ya abartmayın isterseniz, kimse bizim çocuklarımızın derdini, sesini, ısırığını vs çekmek zorunda değil. Altı üstü ögretmen bu. Anası mı, babası mı çocuğun bu kadar kahrını çeksin.

İyi misin sen ya amacın ne şurda soru sorduk bende panik atak ve anksiyete var bilip bilmeden yermeye ne meraklısınız
Kuduz için değil de okb için iyi bir uzman bulup tedavi olmalısınız. Bu kadar vesvese, tahminimce aileden geliyordur. Var mı evde böyle biri? Evinizin içi çok mu huzursuz? Ortam değiştirmeyi düşündünüz mü?

Ogrenciyi bilmem de konu sahibinin bi doktora gorunmesu sart

Arkadaşlar öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz vs herhangi bir hastalık geçme durumu varmı internetten biraz baktımda acaba panik oldum:KK43:(
Yemin ediyorum güldüm başlığa 🤣 öğrencinize kudurmuş köpek mi demek istediniz.
Ciddi bir sonuç doğurur mu diye sorsaydiniz bari

Sizin gibi hadsiz terbisyesiz saçmasapan insanlari ruh sağlığınızi kontrol etmeden öğretmen yapanlarda suç.
Bir anne olarak inşallah sizin gibi birinin öğrencisi olmaz evladim.
Beyniniz var mi diye test yaptırın aşıdan önce.

Not: Gercek bir öğretmen olsaniz bu çocuk neden beni ısırdı? neyin tepkisini veriyor? Ben nasil katki sağlayabilirim ?diye düşünmeniz gerekirdi.

Bu yorumu yapan sizin: hemen her yorumunuzda, kızınızın babasının ikinci eşi için ; sürekli küfürlü hitapta ( o...) bulunması dışında sorun yok.

Aralardaki mesajları okumadan banlandıysanız ; çocuk 2,5 yaşındaymış ve sarılırken ısırmış.

Hahaha cok komik gerçekten 😀

öğrencim 2bucuk yaşında sarılırken ısırdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back