öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz olur muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanımlar lütfen üsluplara dikkat edelim, evet konu garip gelmiş olabilir kuduz ne alaka da denebilir ama insan ısırıkları ciddi enfeksiyonlara neden oluyormuş, özellikle el yüz ve genital bölge hassas bir anatomik yapıya sahip olduğundan buraların ısırılması sonucunda enfeksiyon oluşursa böbrek yetmezliği, kalp kapakçığı hasarı vb bile olabiliyormuş, enfeksiyon kapma açısından insan ısırığı hayvan ısırığına göre çok daha riskliymiş.

Üyenin de panik atak/anksiyete hastalığını hesaba katarsak, endişe edip böyle bir soru sorması tuhaf görünse de normal.

Hanımlar lütfen üsluplara dikkat edelim, evet konu garip gelmiş olabilir kuduz ne alaka da denebilir ama insan ısırıkları ciddi enfeksiyonlara neden oluyormuş, özellikle el yüz ve genital bölge hassas bir anatomik yapıya sahip olduğundan buraların ısırılması sonucunda enfeksiyon oluşursa böbrek yetmezliği, kalp kapakçığı hasarı vb bile olabiliyormuş, enfeksiyon kapma açısından insan ısırığı hayvan ısırığına göre çok daha riskliymiş.

Üyenin de panik atak/anksiyete hastalığını hesaba katarsak, endişe edip böyle bir soru sorması tuhaf görünse de normal.
Tabi ki endise etmesi cok normal ama direk kuduz olur muyum diye sorması garip. Enfeksiyon kapar miyim diye sorsa kimse bu tarz tepkiler vermezdi.

Bence cocuğun enfeksiyon kapması daha olası 2,5 yaşındaki çocuk mu mikrop kapar koca kadınmı 🤷🏼‍♀️

Munecim tamam da 2 yaşında bebe beni ısırdı, kuduz olur muyum normal mi 🤣🤣🤣

Tabi ki endise etmesi cok normal ama direk kuduz olur muyum diye sorması garip. Enfeksiyon kapar miyim diye sorsa kimse bu tarz tepkiler vermezdi.
Panik atak, okb ve anksiyetesi olanların sorularını artık garipsemiyorum, eskiden yok artık insan bir şeyi bu kadar takıntı yapar mı diyordum ama sitede o kadar çok okbli, panik ataklı kişiye denk geldim ki olabiliyormuş.

Bence ısıtıldıktan sonra atak geçirmiş o kaygılı haliyle direkt kuduz olur muyum diye sormuştur, sonradan içeriği biraz düzenlemiş zaten.

S sevimlisanssiz94 yara derinse pansuman yaptırın ama netten biraz araştırdım enfeksiyon hastalıkları uzmanlarının makalelerine baktım, direkt elin üzeri ısırılmamışsa ve yüzeysel bir ısırıksa enfeksiyon kapma olasılığınız düşük.

iki yaşında ki yeğenim dört yaşındaki oğlumu ısırdı. Kudurmadi çok oldu ısıralı.
Hoş hiç aklıma kuduz gelmedi.

Size de birşey olmaz Ama aile hekimine gidip görüşebilirsiniz.

Bence cocuğun enfeksiyon kapması daha olası 2,5 yaşındaki çocuk mu mikrop kapar koca kadınmı 🤷🏼‍♀️
El ayak hastalığının çocuklar arasında olan bir bulaşıcı hastalık olduğunu biliyor musunuz peki?
Genelde çocuktan çocuğa geçiyor ve özellikle kreş çağındaki çocuklar arasında yaygın.

Kuduz olur muyum yanlış bir soru olmuş ama 2,5 yaşındaki çocuğunda tükürüğünde virüs bulunabilir.

Hasta olduğunu belirten birine karşı bu kadar acımasız bir yorum yapmanız gerçektenajsjwjej şaka şaka ülkece delirdik nasılsa, psikolojik hastalıklara karşı empati kuran yerlerim incindi. Hepimiz deliyiz! Ama yine de hırlamak falan ayıpajasjek
Sizde sanırım konu sahibesi avukatı oluyorsunuz ?

Tabi ki linç başına elli oyro alıyorum açun abi. Linç mi yiyorsunuz, kutsallarınıza mı laf ediliyor arayın sizi kurtaralım. Av. Şukufe adaletyayar her daim yanınızda.
Fiyatınız ucuzmuş :) bu öğretmen gibi sanırım online eğitim avukatlığı yapıyorsunuz siz de

Bayanlar çok gitmissininiz konu sahibinin üzerine ,evet kuduz olur muyum ? Diye sorulunca insan bir garip oluyor ama olmayacak şey de değil. Demek ki fazla ağrı hissetmiş ki bir gariplik mi var diye düşünmüş.

Ha konu sahibinin yerinde olsam buraya konu açmak yerine gider doktora pansuman yaptirirdim.

Panik atak, okb ve anksiyetesi olanların sorularını artık garipsemiyorum, eskiden yok artık insan bir şeyi bu kadar takıntı yapar mı diyordum ama sitede o kadar çok okbli, panik ataklı kişiye denk geldim ki olabiliyormuş.

Bence ısıtıldıktan sonra atak geçirmiş o kaygılı haliyle direkt kuduz olur muyum diye sormuştur, sonradan içeriği biraz düzenlemiş zaten.

S sevimlisanssiz94 yara derinse pansuman yaptırın ama netten biraz araştırdım enfeksiyon hastalıkları uzmanlarının makalelerine baktım, direkt elin üzeri ısırılmamışsa ve yüzeysel bir ısırıksa enfeksiyon kapma olasılığınız düşük.
abla gerçekten piskolojik destek almalari şart degil mi?o_O bdv de bende bu tür insanlarla karşılaştım daha neleri var ...:silah:

Dün oğlumun kolunu kreste bir arkadaşı isirmis ama nasıl isirmak... Ben bile böyle endiselenmedim, ki paranoyak bir insanim.ki siz okul oncedlsi öğretmenisiniz..tedavilik duruma gelmiş gibisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back