öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz olur muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
abla gerçekten piskolojik destek almalari şart degil mi?o_O bdv de bende bu tür insanlarla karşılaştım daha neleri var ...:silah:

İnsan ısırıkları ve sonuçları diye bakarsanız ; okb ve anksiyete sahibi olmasanız dahi aslında çok ciddiye alınması gereken bir olay olduğunu görebilirsiniz.

Çocuk 2,5 yaşında olduğu için ; boynunuza sokulan kendi çocuklarınız ve yeğenlerinizi düşünerek , şiddetli bir ısırık olmayacağını düşünüyorsunuz. Konu sahibini endişelendirecek kadar şiddetli bir ısırıkmış demek ki.

Dün oğlumun kolunu kreste bir arkadaşı isirmis ama nasıl isirmak... Ben bile böyle endiselenmedim, ki paranoyak bir insanim.ki siz okul oncedlsi öğretmenisiniz..tedavilik duruma gelmiş gibisiniz

Çocuğunuzun derisinde açılma varsa , lütfen ihmal etmeden en yakın sağlık merkezine başvurun.

Sevgili arkadaşlarım öğrencim dişlerini geçirdi canım çok yandı o panikle buraya konu açtım daha önceden ciddi sağlık sorunları geçirdim ve en ufak bir şey yaşadığımda anksiyete durumum tetikleniyor aklıma en kötüsü geliyor ayrıca tedavide oluyorum burdaki insanlar neden bu kadar acımasız yorumlar yapıyor ne kadar kötü kalplisiniz ben ayrıca özel eğitim öğretmeniyim öğrencim de otizmli bir çocuktu özel çocuklarla çalışanlar varsa bilirler zorluğunu ve manevi boyutunu da. Lütfen biraz daha iyi kalpli olmayı deneyin 💓

Konunuzu açarken bu detayları da belirtseydiniz keşke.

Okb ve anksiyeteniz olmasa dahi, insan ısırıklarında da dikkatli olmak gerekir.

Isırılan bölgeyi su ve sabunla yıkadığınızı düşünüyorum. Derinizde kanama ve açılma varsa en yakın sağlık merkezine giderek yarayı bir uzmana gösterin. Geçmiş olsun.

Z zxshermine derdini ogrenebilirmiyim Hayir sormuyorum geciyorum diye begenmedime basip duruyorsun
Her konuda ayni derdin illa senin begenebilecegin yorumu yapmak zorundamiyim
kendine gel istersen bu kacinci oluyor artik kisisel algiliyorum yeter

Son düzenleme:
Sevgili arkadaşlarım öğrencim dişlerini geçirdi canım çok yandı o panikle buraya konu açtım daha önceden ciddi sağlık sorunları geçirdim ve en ufak bir şey yaşadığımda anksiyete durumum tetikleniyor aklıma en kötüsü geliyor ayrıca tedavide oluyorum burdaki insanlar neden bu kadar acımasız yorumlar yapıyor ne kadar kötü kalplisiniz ben ayrıca özel eğitim öğretmeniyim öğrencim de otizmli bir çocuktu özel çocuklarla çalışanlar varsa bilirler zorluğunu ve manevi boyutunu da. Lütfen biraz daha iyi kalpli olmayı deneyin 💓

Öğrenciniz 2.5 yaşında! Ne Öğretmenisiniz? Çocuğa ne yaptınız da ısırdı sizi?

Alt komşunun oğlu 2,5 yaşında ve sevgisini ısırarak gösteriyor. Ama normal bir ısırma değil. Özellikle duygularının coştuğu aşka geldiği anlar var. Annesinin, anneannesinin, babasının bir yerini kanatıp morartmadan sakinleşmiyor. O anda dikkatini hiç bir şeyle dağıtmıyorlar. Öyle 2,5 yaş ne olacak yazan arkadaşlar var ama ben bizzat o ısırık yaralarını gördğm.

Z zxshermine derdini ogrenebilirmiyim Hayir sormuyorum geciyorum diye begenmedime basip duruyorsun
Her konuda ayni derdin illa senin begenebilecegin yorumu yapmak zorundamiyim
kendine gel istersen bu kacinci oluyor artik kisisel algiliyorum yeter

Magnifiaque Magnifiaque mesajınızdaki videonun içeriğine baktınız mı ?

110 yaşını geçmiş , tam yaşı ve akli melekelerinin yerinde olup olmadığı bilinmeyen ; program çekiminden 4 gün sonra vefat etmiş bir kadının yüksek izlenme için , çarpık bir başlık atılmış videosunu paylaşmanızı beğenmedim.

Konu sahibinin açıklamaları sonrası "konu sahibi kafaniz cok guzel" yazmanızı da beğenmedim.

Üye panikle konu açmış , başlığa şaşırmış olabilirsiniz. 2019 da insan ısırığı için kuduz aşısı uygulanan bir hasta haberi yapılmıştı. Sonradan kalan dozların vurulması iptal edildi. Üyenin aklına ilk etapta o haber dahi gelmiş olabilir.

Çalıştığı kurumda biri "Ne olacak en fazla kudurursun" diye espri yapıp, gülmüş olabilir.

Üye saatler önce durumu açıklamışken , halen kendisiyle alay edilmesini yersiz buldum.

Son düzenleme:
Konu sahibinin tek tuhafligi internetten veya sağlık ocağından bilgi almak yerine buraya sorması olmuş. İnsan isiriklarinda (deri açıldıysa) kuduz dahil pek çok bulaş için aşı yapılır. Normal yani sorması. Kötü öğretmen ilan edilmiş bir de ya....ay çok tuhafsıniz gerçekten

konuyu ilk okuduğumda saçma ve komik geldi ne yalan söyleyim ama şöyle bir araştırınca insan ısırdığının ciddi enfeksiyon ve bulaşıcı hastalıklara sebep olabildiğini öğrendim. aklıma gelmemişti. yeni bir şey öğrenmiş oldum. içiniz rahat değilse doktora gidin

Konuyu takip ederken siz de , K KIR PAPATYASII nın konunun öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz olur muyum? 4. sayfasındaki art arda yazdığı yorumları fark etmemişsiniz.

Çocuğun 2,5 yaşında olduğunu konu sahibi 4. sayfada yazmış. Üye de son duruma göre yorum yapmış.
Ayrıca son sayfalarda yazmış çocuk küçük değil özel eğitim gerektiren bir çocukmuş şimdi bilsem neden bu yorumları yazayım ? Ben öğretmen deyince aklıma direk 7-8 yaşlarinda bir çocuk geldi . Genelde anaokulu öğretmeni belirtir hiç küçücük bir çocuktan bahsettigimizi düşünmedim

Ayrıca son sayfalarda yazmış çocuk küçük değil özel eğitim gerektiren bir çocukmuş şimdi bilsem neden bu yorumları yazayım ? Ben öğretmen deyince aklıma direk 7-8 yaşlarinda bir çocuk geldi . Genelde anaokulu öğretmeni belirtir hiç küçücük bir çocuktan bahsettigimizi düşünmedim

Allah herkese ruhen,bedenen,zihnen sağlıklı evlatlar nasip etsin. Özel çocukların anne,baba ve öğretmenlerine de güç,kuvvet ,kolaylık nasip etsin.

Konu sahibi özel eğitim öğretmeniymiş , gün olur belki yaşça daha büyük öğrencisi de olabilir , belki şu anda da vardır.

Özel çocukların bazıları ses , ışık hassasiyeti ile daha sert tepkiler verebiliyor.

Baştan panikle konu eksik kalmış ,4.sayfada durum netleşmiş zaten. Konu sahibinin mesajını dikkate alıp okuyanlar da yorumlarını buna göre yapmış ; siz de aynı sayfada yeni duruma göre yorum yapmışsınız.

Allah herkese ruhen,bedenen,zihnen sağlıklı evlatlar nasip etsin. Özel çocukların anne,baba ve öğretmenlerine de güç,kuvvet ,kolaylık nasip etsin.

Konu sahibi özel eğitim öğretmeniymiş , gün olur belki yaşça daha büyük öğrencisi de olabilir , belki şu anda da vardır.

Özel çocukların bazıları ses , ışık hassasiyeti ile daha sert tepkiler verebiliyor.

Baştan panikle konu eksik kalmış ,4.sayfada durum netleşmiş zaten. Konu sahibinin mesajını dikkate alıp okuyanlar da yorumlarını buna göre yapmış ; siz de aynı sayfada yeni duruma göre yorum yapmışsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back