Madem sordunuz cevap vereyim. Doktor değilim ama online eğitimde hepsini kaldıramam. Hem öğretmen, hem avukat, hem doktor olamam ben de insanım.
Ben gayet doğruya doğru, yanlışa yanlış diyorum. Bebek ısırmasına kuduz diyen arkadaşa "daha neler" tadında bir cevap vermişim. Sanrısının yanlış olduğunu düşünerek. Bu arkadaşa "öl geber" diyen size de üslubunuzun yanlış olduğunu söylemişim. Burada sıkıntı yok bence :)
Anneyim ve öğretmenim. Otizmli bir oğlum olsaydı ve oğlumun öğretmeni panik bozukluk ve anskiyete sıkıntısı yaşasaydı, muhtemelen oğlumun öğretmeni olmasını istemezdim. Ki bunu da kendisine yazdım. Ona uygun bir meslek olmadığını belirttim. Bakın yine doğruya doğru, yanlışa yanlış demişim.
Ancak buna rağmen kendisinin ölmesini ya da gebermesini istemez bunu ona söylemezdim. Çünkü benim nazarımda, otizmli öğrencinin kuduz olduğunu sanıp panik yapan bir kişinin "tedavi" olması gerekiyor ise, bu konuyu okuyup "öl geber seni lanet olası pislik, ataşlara düşesin kurşunlara gelesin" şeklinde garip tepkiler verenler de tedavi olmalı. İki taraf da normal değil, iki tarafın da tepkileri normal değil. Doğruya doğru dediğime göre, sağlıklı bir toplum dileyerek çekiliyorum :)
Daha online kardiyoloji dersine giricem işim gücüm var.