• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz olur muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin gibi hadsiz terbisyesiz saçmasapan insanlari ruh sağlığınızi kontrol etmeden öğretmen yapanlarda suç.
Bir anne olarak inşallah sizin gibi birinin öğrencisi olmaz evladim.
Beyniniz var mi diye test yaptırın aşıdan önce.

Not: Gercek bir öğretmen olsaniz bu çocuk neden beni ısırdı? neyin tepkisini veriyor? Ben nasil katki sağlayabilirim ?diye düşünmeniz gerekirdi.

Ay cevaba koptum, bir buldumcuk annesi daha 😁😁 Çocuğunuz başka çocuklara kendiliğinden saldırıp, dövdüğünde falan "tepki vermiştir guzummm benimm döv annem" diyenlerden olma potansiyeliniz var.

Size ne hanfendi avukatı msnz

K KIR PAPATYASII ,konu sahibinin mesajında çocuğun yaş bilgisini görür görmez art arda son duruma göre yorum yapmışken , kendisine yönelik yorumlarınızı öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz olur muyum? konunun 11.sayfasında okuyabilirsiniz.

Aynı davranış size yapılsaydı , aynı yorumu bu defada sizin için yapardım.

Gerçeği söylemek , ortada bir hak varsa hakkı ve haklılığı savunmak için herhangi bir mesleğe mensup olmak gerekmiyor.

Hemde Avukatın hası🤣🤣

K KIR PAPATYASII ,konu sahibinin mesajında çocuğun yaş bilgisini görür görmez art arda son duruma göre yorum yapmışken , kendisine yönelik yorumlarınızı öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz olur muyum? konunun 11.sayfasında okuyabilirsiniz.

Aynı davranış size yapılsaydı , aynı yorumu bu defada sizin için yapardım.

Gerçeği söylemek , ortada bir hak varsa hakkı ve haklılığı savunmak için herhangi bir mesleğe mensup olmak gerekmiyor.
Hiç uğraşmayın oradaki yorumları okuyan onu da okur . Bazen insanlar birbirini eleştirerek rahatlamak istiyor bence . Kızacak birini bulamadiysa yüklenecek yer arıyor . En güzeli çok konuşmamak böyle davranış karşısında .

Öğrencilerimle nasıl konusup davranacağımı sizden öğrenecek değilim hanımefendi , ayrıca demissiniz ya nasıl davranman gerektiği hakkında kendini eğit diye 4yıl eğitim fakültesinde yeterince eğitim aldım siz merak etmeyin cocuga rahatlamasını sağlamak amacıyla sarıldım ve tepki aldım malum öğrencim otizmli ve böyle tepkileride olabiliyor ama sizler malesef eminim ki lisans mezunu bile değilsinizdir 4yıl bu işin eğitimini alıp öğretmen olan kişilere sallamak ordan işinize gelen ..

S sevimlisanssiz94 eğitim düzeyinin konunuzla ilgisi bulunmuyor.

Kişi ister ilkokul mezunu olsun , ister okuma yazma bilmesin ; bu kişinin yanlış bulduğu bir davranışı eleştirme hakkını elinden almaz.

Okullarda verilen teorik eğitimle , iş hayatındaki uygulamalar arasında farklılıklar olabilir.

Eleştiri kötü bir şey değildir ; doğru değerlendirilirse kişisel gelişime katkı sağlayabilir hatta.

Aa bir de "eminim ki lisans mezunu bile değilsinizdir" diyor. İyi ki bir üniversite okumuş, görmemiş ya. Onu da sütçü imam üniversitesi'nde filan okumuştur eminim. Böyleleri genelde üniversite okumanın zor bir şey olduğunu sanıyor.

Yanlışa yanlışla cevap vermiş; yetmemiş bir Üniversiteyi de aşağılamışsınız.

Sizin gibi hadsiz terbisyesiz saçmasapan insanlari ruh sağlığınızi kontrol etmeden öğretmen yapanlarda suç.
Bir anne olarak inşallah sizin gibi birinin öğrencisi olmaz evladim.
Beyniniz var mi diye test yaptırın aşıdan önce.

Not: Gercek bir öğretmen olsaniz bu çocuk neden beni ısırdı? neyin tepkisini veriyor? Ben nasil katki sağlayabilirim ?diye düşünmeniz gerekirdi.
Bu nasıl bir öfke? Gerçekten konu sahibine mi öfkeniz yoksa hayata öfkelisiniz de konu sahibinden acısını mı çıkarıyorsunuz? Yok gerçekten sadece konu sahibine öfkelenmişseniz bence toplum için tehdit oluşturuyorsunuz ve yardım almalısınız.

Arkadaşlar öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor herhangi bir hastalık geçme durumu varmı insan ağzında bir sürü mikrobik bakteri bulunuyormuş ve beyin iltihabına kadar bir çok hastalık yapabiliyormuş internetten biraz baktımda acaba panik oldum:KK43:
Ogrenci için endiselendim , insallah olmaz 😒

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back