öğrencim omzumu ısırdı ve su an kolum ağrıyor kuduz olur muyum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Isırılmalarda enfeksiyon riski korkutucu olabliyor. Ben geçen ay zehirsiz bir böcek tarafından ısırıldim, enfeksiyon kaptım, konu açmıştım hatta. 6 paket 1000 mg Lik antibiyotik kullandim.

Şurada, zehirsiz böcek ısırdı, korkuyorum diye konu açsam dalga geçilirdi oysa 6 paket antibiyotik sonunda resimdeki durumdaydım;

Eklentiler

• IMG_20220720_220618.webp
    IMG_20220720_220618.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 54
Isırılmalarda enfeksiyon riski korkutucu olabliyor. Ben geçen ay zehirsiz bir böcek tarafından ısırıldim, enfeksiyon kaptım, konu açmıştım hatta. 6 paket 1000 mg Lik antibiyotik kullandim.

Şurada, zehirsiz böcek ısırdı, korkuyorum diye konu açsam dalga geçilirdi oysa 6 paket antibiyotik sonunda resimdeki durumdaydım;

Geçmiş olsun. Son durum nedir , daha iyi misiniz ? Fotoğraftaki bölge iyileşti mi ?

Geçmiş olsun. Son durum nedir , daha iyi misiniz ? Fotoğraftaki bölge iyileşti mi ?
Evet evet, genel cerrah müdahale etti. Hala sertlik vs.var ama ağrısı bitti en azından. Ben hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım.
Böbrek taşı düşürmüş insanım oysa.
Allah kimseye yaşatmasın.

Allah herkese ruhen,bedenen,zihnen sağlıklı evlatlar nasip etsin. Özel çocukların anne,baba ve öğretmenlerine de güç,kuvvet ,kolaylık nasip etsin.

Konu sahibi özel eğitim öğretmeniymiş , gün olur belki yaşça daha büyük öğrencisi de olabilir , belki şu anda da vardır.

Özel çocukların bazıları ses , ışık hassasiyeti ile daha sert tepkiler verebiliyor.

Baştan panikle konu eksik kalmış ,4.sayfada durum netleşmiş zaten. Konu sahibinin mesajını dikkate alıp okuyanlar da yorumlarını buna göre yapmış ; siz de aynı sayfada yeni duruma göre yorum yapmışsınız.
Amin inşallah kimse böyle bir sınav vermesin gerçekten çok zor . Ya zaten iki buçuk üç yasinda olan çocuğun bile yaptığı sorgulanmaz çocuk deriz zaten .

Magnifiaque Magnifiaque mesajınızdaki videonun içeriğine baktınız mı ?

110 yaşını geçmiş , tam yaşı ve akli melekelerinin yerinde olup olmadığı bilinmeyen ; program çekiminden 4 gün sonra vefat etmiş bir kadının yüksek izlenme için , çarpık bir başlık atılmış videosunu paylaşmanızı beğenmedim.

Konu sahibinin açıklamaları sonrası "konu sahibi kafaniz cok guzel" yazmanızı da beğenmedim.

Üye panikle konu açmış , başlığa şaşırmış olabilirsiniz. 2019 da insan ısırığı için kuduz aşısı uygulanan bir hasta haberi yapılmıştı. Sonradan kalan dozların vurulması iptal edildi. Üyenin aklına ilk etapta o haber dahi gelmiş olabilir.

Çalıştığı kurumda biri "Ne olacak en fazla kudurursun" diye espri yapıp, gülmüş olabilir.

Üye saatler önce durumu açıklamışken , halen kendisiyle alay edilmesini yersiz buldum.
bende cocuga kuduz demesini yersiz buldum
ogrencim beni istirdi dese anlardik
Ayy Kizlar kuduz olurmuyum fazla oldu minnacik bir cocuga kopek muamelesi yapmak cok fazla
ayrica begendim begenmedim umrumda degil bunun icin savasamam dedigim gibi ilk kez begenmedim atmayinca sordum zaten Her konuda bir begenmedim atip gidiyorsunuz kisisel algiliyorum artik
durum tamda bana vidéoyu hatirlatti
yasli kadin icin duyar kasarken kucuk cocuga da ayni duyarsa olsaniz keske
uye cocukla alay ediyor ben uyeyle degil

Panik atak anksiyete de bir psikolojik rahatsızlık hanfendi cok biliyormuş gibi konusup yazacağınıza önce bir araştırın lütfen
Ya o yüksek kaygıyla buraya yazarsan millet çocuğa kuduz dediniz diye tabi acımasız yorum yapar, seni tanımıyoruz, minik görmüyoruz e napalim özünde iyidir de panikle yazmış canım benim mi diyelim. O yüksek kaygıda yazmayın bence buraya en yakın birine yazın öyle rahatlayın

Unide ilk yardim dersi aldik ve insan isirigi konusu da ayrica işlendi. Ozellikle cinsel iliski sirasinda isildigi icin başvuruluyormuş ve ayri bir tedavi protokolu de varmış. Kuduz olmaz da hepatit olur, sonucta ortalik virüs kaynıyor. Neden hemen konu sahibi meslegine kadar linçlendi anlamadim. Bundan 4 sene once biri suratıma hapşırdı ölür müyüm diye konu acsam ayni bu sekilde linç yiyecektim ama ciddi cidi bu sekilde milyonlar öldü son 3 senede dünyada. Sakin olalım, sinirlerimize hakim olalım.

Konu sahibi hastaneye basvurmasaniz bile evde yara yerini batikon ile dezenfekte edip antiseptik bir krem uygulamanizda fayda var. Geçmiş olsun.

Ruhun düşüncelerin nickimle çok uyumsuz,sevimsiz ve yüksek ihtimalle hasta, geçmiş olsun bence istifa et ve ilk öğrencilerine karşı nasıl konuşulup davranacağın hakkında kendinizi bir egitin
Öğrencilerimle nasıl konusup davranacağımı sizden öğrenecek değilim hanımefendi , ayrıca demissiniz ya nasıl davranman gerektiği hakkında kendini eğit diye 4yıl eğitim fakültesinde yeterince eğitim aldım siz merak etmeyin cocuga rahatlamasını sağlamak amacıyla sarıldım ve tepki aldım malum öğrencim otizmli ve böyle tepkileride olabiliyor ama sizler malesef eminim ki lisans mezunu bile değilsinizdir 4yıl bu işin eğitimini alıp öğretmen olan kişilere sallamak ordan işinize gelen ..

Şans eseri hayatta kalmışız çocukken. Şimdilerde düşününce ya da en azından yetişkin aklıyla düşününce mikrop yuvasıymışız :D

Kan kardeşi olmak için parmak uçları genelde iğne ile, biraz daha fazla cesaretiniz varsa bıçak ile kesilir, kanlı parmaklar birbirine sürülür ve "kan kardeşi olduk, ölümüne kankayız" gibi sözlerle yemin edilir.

"Koluna saat yapayım mı?" diye sorup, var güçle karşı tarafın kolu ısırılır, fazla ısırılır ki saat uzun ömürlü olsun.

Koşarken yere düşüp dizi kanayanın yarasına tükürmek suretiyle temizlik sağlanır :D

Konu başlığındaki kuduz kelimesi olmasa sanırım bu kadar tepki gelmeyecekti, ama tepki verenlerin (aşırı tepki verenlerin) sebebini merak etmiyor değilim. Mesela konu sahibi aşırı tepki verenleri tek tek alıntılasa ve "sizin çocuğunuz da birilerini ısırdı galiba, ondan bu kadar kişisel algıladınız" dese olaylar daha da büyür, öte yandan kadına geber diyenler olmuş, sensin kuduz diyen olmuş, öf bir sürü şey işte, ne gerek vardı?

Çocukları adeta kutsal tapınak sanan ve çocuk üzerinden açılan herhangi bir konuya bile aşırı tepkiler veren buldumcuk annesi siniri bu, nerede görsem tanırım. Herhangi birine sırf takıntılı veya komik bir konu açtı diye öl geber diyebilen biri umarım anne değildir ama Allah yardımcınız olsun. Böyle yaşamak da zor.
Çok şükür Anneyim
Buldumcuk hiç değilim tanıyamadın olmadı bu sefer iltihaplı arkadaş tutmadı

Öğrencilerimle nasıl konusup davranacağımı sizden öğrenecek değilim hanımefendi , ayrıca demissiniz ya nasıl davranman gerektiği hakkında kendini eğit diye 4yıl eğitim fakültesinde yeterince eğitim aldım siz merak etmeyin cocuga rahatlamasını sağlamak amacıyla sarıldım ve tepki aldım malum öğrencim otizmli ve böyle tepkileride olabiliyor ama sizler malesef eminim ki lisans mezunu bile değilsinizdir 4yıl bu işin eğitimini alıp öğretmen olan kişilere sallamak ordan işinize gelen ..
Sayın eğitim fakültesi mezunu ;) beni aşağıladın, lise mezunları aşağılık değil ve ben mühendislik fakültesi mezunuyum,17 senelik mühendisim, aynı anda iş güvenliği uzmaniyim ,aynı zamanda yüksek lisans mezunuyum. Hadi şu iç bebisim

Sayın eğitim fakültesi mezunu :KK66: beni aşağıladın, lise mezunları aşağılık değil ve ben mühendislik fakültesi mezunuyum,17 senelik mühendisim, aynı anda iş güvenliği uzmaniyim ,aynı zamanda yüksek lisans mezunuyum. Hadi şu iç bebisim
Aa bir de "eminim ki lisans mezunu bile değilsinizdir" diyor. İyi ki bir üniversite okumuş, görmemiş ya. Onu da sütçü imam üniversitesi'nde filan okumuştur eminim. Böyleleri genelde üniversite okumanın zor bir şey olduğunu sanıyor.

Çok şükür Anneyim
Buldumcuk hiç değilim tanıyamadın olmadı bu sefer iltihaplı arkadaş tutmadı

Tüh keşke yanılmasaymışım. Çünkü tahminimde yanıldıysam geriye bir seçenek kalıyor. Hastasınız ajsjsj. Çok geçmiş olsun. Durduk yere birine öl geber demek, bunu arzulamak hastalık belirtisi. Allah şifa versin.

Tüh keşke yanılmasaymışım. Çünkü tahminimde yanıldıysam geriye bir seçenek kalıyor. Hastasınız ajsjsj. Çok geçmiş olsun. Durduk yere birine öl geber demek, bunu arzulamak hastalık belirtisi. Allah şifa versin.
yaa pardon nickinizden anlamalıydım siz Doktorsunuz
ama yukarıda da bir arkadaşın size yazdığı gibi online Doktorluğunuzda Online Avukatlığınız gibiyse yanlış Teşhis
Doğruya doğru yanlışa yanlış demediğimiz için böyleyiz zaten
Aynı şeyi sizin otizmli çocuğunuza yapsalar
Bilmem "Anne misiniz" ama
Kuduz yaftası yapıştırsa güvenip emanet ettiğimiz öğretmeni hop oturtur hop kaldırtırsınız okulu
asıl siz bunu yapamıyorsanız siz Anne değilsiniz
Durduk yere mi demişim el kadar yavruya ve otizmli kendi öğrencisi olan çocuğa kuduz yakıştırması yapan varlığa demişim o cümleyi

Sayın eğitim fakültesi mezunu :KK66: beni aşağıladın, lise mezunları aşağılık değil ve ben mühendislik fakültesi mezunuyum,17 senelik mühendisim, aynı anda iş güvenliği uzmaniyim ,aynı zamanda yüksek lisans mezunuyum. Hadi şu iç bebisim
Yazdıgınız yazıdan cahilce yorumunuzdan öyle zannettim kusura bakmayın lütfen .. böyle su iç falan ergence laf sokmalar bana göre değil ayrıca ben lise mezunları aşağılık gibi bir cümle kurmadım lafları başka yöne çekmeyin..

yaa pardon nickinizden anlamalıydım siz Doktorsunuz
ama yukarıda da bir arkadaşın size yazdığı gibi online Doktorluğunuzda Online Avukatlığınız gibiyse yanlış Teşhis
Doğruya doğru yanlışa yanlış demediğimiz için böyleyiz zaten
Aynı şeyi sizin otizmli çocuğunuza yapsalar
Bilmem "Anne misiniz" ama
Kuduz yaftası yapıştırsa güvenip emanet ettiğimiz öğretmeni hop oturtur hop kaldırtırsınız okulu
asıl siz bunu yapamıyorsanız siz Anne değilsiniz
Durduk yere mi demişim el kadar yavruya ve otizmli kendi öğrencisi olan çocuğa kuduz yakıştırması yapan varlığa demişim o cümleyi
Kuduz yaftası yapıştırmadım okuduğunuz herşeyi neden başka yöne cekip kötü söylemlerde bulunmaya, saldırmaya meraklısınız böyle!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X