- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
Ali guzel isim ben severim ama tek basina cok basit duruyo. Ben olsam ali omer. Ali kerem. Ali ayaz falan koyardimEvet öyle hiç düşünmemiştim aktör ismine benziyor öyle :) zaten eşimde koymuyor Ali den başka birşey :)
Bizde bugün Yiğit Ali de karar kıldık. Hoşuma gitti benim bakalım kısmet :)Ali guzel isim ben severim ama tek basina cok basit duruyo. Ben olsam ali omer. Ali kerem. Ali ayaz falan koyardim
Evet doktorlar dizisinde izliyorduk ama dini anlami cok guzel olan bir isimBatin mi batin karin demek bizde
Can ismini cok severim. Ali ismi de guzel. Ama Alican guzel olmuyo:) Can Ali de cin Ali gibi oluyo :) bu iki isim yanyana olmuyo..
Yasir Ali..
Ali Eren..
Can Ahmed..
Emir Can..
Kerem Can..
özellikle isimlerde YA hecesinden kaçınmaya çalışın. bu hece tehlikelidir. Bu hecenin enerjisi kalçada toplandığı için bu hece hangi isimde varsa ismin sahibinin kalçası erken gelişir ve ergenlikten önce yataciz ya tecavuz görür. eğer olmassa bu etki muhtemelen onun çocuğuna geçer .
bu hece ekseriyetle opsesif kompulsif bozukluğa yol açar
ya ne kadar ilginç şeyler duyuyorum tövbe yarabözellikle isimlerde YA hecesinden kaçınmaya çalışın. bu hece tehlikelidir. Bu hecenin enerjisi kalçada toplandığı için bu hece hangi isimde varsa ismin sahibinin kalçası erken gelişir ve ergenlikten önce yataciz ya tecavuz görür. eğer olmassa bu etki muhtemelen onun çocuğuna geçer .
Erkekte Yasir, Kizda Asya ismini cok seviyorum. Her ikisinde de ya hecesi mevcut. Yorum icin tesekkurler. Neye dayanarak yapiliyor? İsmin anlaminin guzel ve anlamli olmasi Peygamber Efendimiz sav. Tarafindan tavsiye edilmekte.. Anlam guzelligi yeterli degil mi isim koyarken?
isimin manasında güzellik aranı ama ismler saan yazılmış olan kaderi saklar bu ise meleklerin konuştuğu SÜRYANİCE ile çözülür. Daha önce burda bir anket yayınladım fakat admin de ön yargıları yüüznden konuuy hemen sildi tekrar o anketi yayınlayım bu bizzat benim 56 yasemin ile yaptığım bir sözlü yazılı anketin sonucudur
isminde YA hecesi gecen 56 yaseminle konuştum
40 yasemine amca yada dayı oğlu tecavuz etmiş
10 yasemine tanımadığı yabancı lar tecavuz etmiş
5 Yasemine özabisi/öz babası tecavuz etmiş
1 yasemin hiç birşe olmamş (Ya bana sölemek istemedi yada yalan söyledi bilemicem)
Meleklerin suryanice konustugu nerede yaziyor?
İlk vahiy Efendimiz'e ikra/oku emriyle Arapca olarak geliyor.
çok ilginç gerçk mi bunlar. peki ya ile başlayan erkek isimlerindekilere ne oluyor. yakup yasin vs.isimin manasında güzellik aranı ama ismler saan yazılmış olan kaderi saklar bu ise meleklerin konuştuğu SÜRYANİCE ile çözülür. Daha önce burda bir anket yayınladım fakat admin de ön yargıları yüüznden konuuy hemen sildi tekrar o anketi yayınlayım bu bizzat benim 56 yasemin ile yaptığım bir sözlü yazılı anketin sonucudur
1 yasemin hiç birşe olmamş (Ya bana sölemek istemedi yada yalan söyledi bilemicem)
çok ilginç gerçk mi bunlar. peki ya ile başlayan erkek isimlerindekilere ne oluyor. yakup yasin vs.
özellikle isimlerde YA hecesinden kaçınmaya çalışın. bu hece tehlikelidir. Bu hecenin enerjisi kalçada toplandığı için bu hece hangi isimde varsa ismin sahibinin kalçası erken gelişir ve ergenlikten önce yataciz ya tecavuz görür. eğer olmassa bu etki muhtemelen onun çocuğuna geçer .
isimin manasında güzellik aranı ama ismler saan yazılmış olan kaderi saklar bu ise meleklerin konuştuğu SÜRYANİCE ile çözülür. Daha önce burda bir anket yayınladım fakat admin de ön yargıları yüüznden konuuy hemen sildi tekrar o anketi yayınlayım bu bizzat benim 56 yasemin ile yaptığım bir sözlü yazılı anketin sonucudur
Aynı etkinin görülmesi şu şekilde oluyor ya yine tecavuz taciz (çünkü tecavuze uğramış erkek çocuğu olan aileler ile görüştüm isim analizinden de budluk bunları)
yada cinsel organları ile ilgili sorunlar yaşayorlar. Örneğin AYŞE ooğlu YAKUP anne ve kendi isminde gelen bu hece etkiyi katlayark çoğalttı eğer bu kişi taciz yada tecavuze uğramaz ise Cinsel organlarından muzdarip olur yada çocukları bu durumamazur kalı en kötü yanı ki isim analizlerinde çıkıyor çocukları sakat olur
Sizi defalarca ikaz ettim, bu sitede cifir mifir isme göre tecavüz, ölüm, ıvır zıvır yazmayın diye.lütfen biraz araştırın . ilk vahiy ile meleklerin konuştuğu dil ne alaka.??????????????
facebookta bi geri zekalıda şu soruyu sordu "madem melekler süryanice konuşuyo cebrail a.s peygambere vahiy götüürürken tercüman mı kullanıyo "
işteo beyinsiz geri zekalı "selmanı farisi hadisini " bilmediği için kendini rezil ediyo. size demiyorum sare hanım sizi tenzih ederim
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.merhaba arkadaşlar ben 19 haftalık hamileyim ve nasipse bir oğlum olacak.. Eşim koyu bir Beşiktaş taraftarı o yüzden oğlumuzun adını Kartal koymak istiyor..İlk başta kulağıma hoş geldi ama şimdi tuhaf geliyor..Sizce nasıl bir isim?fikrinizi rica edebilir miyim?