Aras güzel bir yokluyayım bu akşam :)Aras ismini seviyorum ben ama Arascan nasil olur bilmem :)
Bedir de bilmiyorum ki Ali yi beğenen adam Bedir i beğenir mi şansımı deneyeceğim :)Bedir nasil
Berk ismine takık ne alaka ise koymaz onu :) Teşekkür ederim :)Can olsun istiyorsanız eğer Canberk olabilir.Birleşik yazılıyor :)
Dimi ama saçmanın da saçmasıAli Can olmasın ya, Küçükken neyse de büyüyünce çok komik bir durum oluyor. Alican gel Alican git. Birde mevki sahibi biri olduğunda Alican bey. ı ıhh :/
Senin ve eşinin ismi karışımı bişeyler olabilir.
Bende Umut olsun demiştim ama hayır dedi malesefİki isim olmasın bence çocuğa yazık oluyor sonrasında, büyükler başka bir isimle sesleniyor küçükler başka kafası karışıyor bebişin :)
Doruk, poyraz, kuzey, berke, umut aklıma gelenler bunlar :)
Aras ı söylüyorum hayır diyorAras, asil, asel, hazar, servan, güven, övünç, barkın, cem, tuna benim sevdiğim erkek isimleri.
Hiç birine can ikinci isim olarak uymaz sanırım. Oğlum olursa ikinci isim olarak güz ya da gün düşünüyorum ben, size de fikir olsun. Can çok güzel bir isim ama çocuklara yakışıyor bence. E bu hep çocuk kalmayacak ki, koca adam da olacak.
Batin gibi isimler asla koymaz zaten söyleyemez büyükler diyorBir arkadasim oglu olursa adini can batin koyacagini soyluyordu hem batin esmaul husnadan bence hos
Ya bunu bilmiyorduummismi içinde CAN /GÜL hecesi geçen kişilerin bahtı gayet kapalıdır. işleri hep ters gider çok kolay nazara gelir. bastığı yer kurur tuttuğu dal kırılır ve zorlu bi hayatı olur
Artık kayınvalidemler falanda Alican demeye başladılarİyice benimseniyor Çok canım sıkıldı iyicee ne yapacağım nasıl vazgeçireceğim bilmiyorum... Sanırım vazgeçmeyecek
Batin mi batin karin demek bizdeBir arkadasim oglu olursa adini can batin koyacagini soyluyordu hem batin esmaul husnadan bence hos
hmmm :) Yok içinde illla Ali olacak. :) Kerem Ali evet güzel ama Kerem görümcemin oğlunun ismi :) çok teşekkür ederim yine de :)Ayaz, omer, hatta ayaz omer pek hos olur, kerem, ali olsun istiyisa illa ali omer de olabilir, gurkan aklima bunlar geliyo
Hiç bilmiyorum anlamını ben :)Batin mi batin karin demek bizde
Bende anlamini bilmiyorum da mesela biz hastanin batini dedigimizde hastanin karni anliyoruz da okuyunca o geldi aklima :))) can batin beraber yabanci aktor ismi gibi duruyoHiç bilmiyorum anlamını ben :)
Evet öyle hiç düşünmemiştim aktör ismine benziyor öyle :) zaten eşimde koymuyor Ali den başka birşey :)Bende anlamini bilmiyorum da mesela biz hastanin batini dedigimizde hastanin karni anliyoruz da okuyunca o geldi aklima :))) can batin beraber yabanci aktor ismi gibi duruyo