Doğuma Hazırlık Oğluşuma isim bulalım mı teyzeleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
türkiyede 1 Mesmerina varmış ;
- anası kafasına terlik fırlatmış
- babası bi ton dayak atmış
- abisi camdan itmiş
- mune cımbızlamış
- mesmerina hani bana münafık demiş....

bu ayet yada hadis değil inanmak zorunda değilsiniz. bu ilimler din ilimlerinden çıkar. tasavvufta tarikatte öğretilen bir ilim .

Teyzoşlar Yiğit Ali ye çevirebildim ancak... Güzel bir isim bence. Yine içinde Ali var ama yapacak birşey yok napalım...
Merhabalar öncelikle Allah bebeğini Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,yorumları okurken gözlerime inanamadım , sadece öneri vermek yerine bu şekilde yorumlar gelmesi çok acı,neden Din , Kuran gibi konulara giriliyor anlamıyorum ,zaten herkes bu tür konuların farkındadır ve ona göre seçim yapabilecek konumdadır,Neyse konuya dönersek bence bu kadar isim arasında eğer ismin biri mutlaka Ali olacak ise , Yiğit Ali çok güzel olmuş, hem Ali'nin Yiğit bir kişi olduğunu vurgulamış hemde Yiğit ismi başlı başına güzel bir isim,

Merhabalar öncelikle Allah bebeğini Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,yorumları okurken gözlerime inanamadım , sadece öneri vermek yerine bu şekilde yorumlar gelmesi çok acı,neden Din , Kuran gibi konulara giriliyor anlamıyorum ,zaten herkes bu tür konuların farkındadır ve ona göre seçim yapabilecek konumdadır,Neyse konuya dönersek bence bu kadar isim arasında eğer ismin biri mutlaka Ali olacak ise , Yiğit Ali çok güzel olmuş, hem Ali'nin Yiğit bir kişi olduğunu vurgulamış hemde Yiğit ismi başlı başına güzel bir isim,
Çok teşekkür ederim. Bende öyle düşündüm. İlerde Ali yi kullanmak istemez ise sadece Yiğit'i de kullanabilir hem :) Hem ikisi yan yana iken bile çok hoş bencede :) ilgin için teşekkür ederim tekrardan tatlı teyzoş :)

X