- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
Salı günü doktor randevum var o gün söyleyeceğim artık
bence soyleyin gitsin, boyle uzadikca daha cok basiniza bela olacak.
esiniz de yan cizecek gibi, onleminizi alin siz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Salı günü doktor randevum var o gün söyleyeceğim artık
Bende öyle hissediyorumbence soyleyin gitsin, boyle uzadikca daha cok basiniza bela olacak.
esiniz de yan cizecek gibi, onleminizi alin siz.
Bende bunu anlamıyorum niye sadece erkek tarafının babası koyuluyor bir de özellikle siz istemişsiniz
ben cok eminim ki esiniz babasinin adini da yazdiracak kimlige....Sence bu durumda bir iş çevirme var mı ben var gibi diyorum ama hamilelik hormonlarım mı tavan bilmiyorum
Herkese merhabalar ❤ Eşimle birlikte oğlumuzun ismine yaklaşık 2 ay evvel filan karar verdik. İlk zamanlar hani olurda değişir fikir bu diye kimse ile paylaşmadık . Fakat bir süre sonra ben artık ailelere söylememiz gerektiğini eşime belirttim. Çünkü kp kendi isminin konulmayacağını bilsin istediğim içindi . Daha önce bir konuşma esnasında kv başka birisi üzerinden kp ismini koysalar ne olurdu ki gibi birşey söyledi bu yüzden bizden de böyle birşey beklendiğini düşünüyorum. Eşim ailenin en küçüğü ve tek erkek ( evet saçma ama ben babasının ismini koyacağımızı bekledikleri düşüncesindeyim.) Bir aydır artık söyle şöyle diyorum oda söyleriz ya filan diyerek beni geçiştiriyor . Gel gelelim asıl olaya dün akşam eşim nöbetçiydi mesajlaşırken ben biraz tehdit ettim artık ismi şöyle eğer sen söylemezsen ben söyleyeceğim whatsappa durum atarım herkes görür. Doğum olmadan söylemiş olalım sonra ailen surat asacak yanıma gelip lütfen çift isim olsun babamın adını da koyalım diyip emrivaki yapma gerilmek istemiyorum gibi şeyler söyledim. Eşimde dün görümcemle telefonda konuşurken konuşma nereden ilerledi bilemiyorum ama görümcem demiş ki babam bebeğe kendi adını koyacağınızı umuyor gibi demiş. Eğer koymayacaksanız da söylerken gönlünü alarak şöyle filan demiş. Eşimde daha sonra annesiyle konuşurken kuzeninin bebeği doğacak ona ne isim koydular diye sormuş . Kv 2 isim galiba bilmiyorum karıştırmışlar demiş. Ardına siz ne koyacaksınız diye sormuş eşim de karar vermedik daha tek isim koyacağız demiş. Ardından anne babam kendi adının koyulmasını istiyor mu diye sormuş ( nabız yokluyor bence o an eşim ) kv de oğlum baban böyle şeylere bakmaz siz ne istiyorsanız koyun demiş. Ben şöyle düşünüyorum kv ile görümcem iş birliği yapmışlar sanki. Görümcem neden tutup eşime böyle söyleyip yönlendirme yapıyor diye düşünüyorum . Ben onun yerinde olsam bilsem bile hiç birşey söylemezdim kardeşime. Eşimde gelecek yorumlardan çekindiği için ismi kimseye söylemiyor son anda söyleyecek gibime geliyor . Sinirlerim bozuldu bu işe bir çözüm bulmak istiyorum kızlar. Görümceme de bozuldum ayrıca bunu bir şekilde belli etmek istiyorum
Öyle birşey yaparsa ki yapamaz da olay çıkartacağımı biliyorben cok eminim ki esiniz babasinin adini da yazdiracak kimlige....
sizinki iyiymiş benim oğlum olursa muhtemelen 4 isimli olacak. yazık evladımaHerkese merhabalar ❤ Eşimle birlikte oğlumuzun ismine yaklaşık 2 ay evvel filan karar verdik. İlk zamanlar hani olurda değişir fikir bu diye kimse ile paylaşmadık . Fakat bir süre sonra ben artık ailelere söylememiz gerektiğini eşime belirttim. Çünkü kp kendi isminin konulmayacağını bilsin istediğim içindi . Daha önce bir konuşma esnasında kv başka birisi üzerinden kp ismini koysalar ne olurdu ki gibi birşey söyledi bu yüzden bizden de böyle birşey beklendiğini düşünüyorum. Eşim ailenin en küçüğü ve tek erkek ( evet saçma ama ben babasının ismini koyacağımızı bekledikleri düşüncesindeyim.) Bir aydır artık söyle şöyle diyorum oda söyleriz ya filan diyerek beni geçiştiriyor . Gel gelelim asıl olaya dün akşam eşim nöbetçiydi mesajlaşırken ben biraz tehdit ettim artık ismi şöyle eğer sen söylemezsen ben söyleyeceğim whatsappa durum atarım herkes görür. Doğum olmadan söylemiş olalım sonra ailen surat asacak yanıma gelip lütfen çift isim olsun babamın adını da koyalım diyip emrivaki yapma gerilmek istemiyorum gibi şeyler söyledim. Eşimde dün görümcemle telefonda konuşurken konuşma nereden ilerledi bilemiyorum ama görümcem demiş ki babam bebeğe kendi adını koyacağınızı umuyor gibi demiş. Eğer koymayacaksanız da söylerken gönlünü alarak şöyle filan demiş. Eşimde daha sonra annesiyle konuşurken kuzeninin bebeği doğacak ona ne isim koydular diye sormuş . Kv 2 isim galiba bilmiyorum karıştırmışlar demiş. Ardına siz ne koyacaksınız diye sormuş eşim de karar vermedik daha tek isim koyacağız demiş. Ardından anne babam kendi adının koyulmasını istiyor mu diye sormuş ( nabız yokluyor bence o an eşim ) kv de oğlum baban böyle şeylere bakmaz siz ne istiyorsanız koyun demiş. Ben şöyle düşünüyorum kv ile görümcem iş birliği yapmışlar sanki. Görümcem neden tutup eşime böyle söyleyip yönlendirme yapıyor diye düşünüyorum . Ben onun yerinde olsam bilsem bile hiç birşey söylemezdim kardeşime. Eşimde gelecek yorumlardan çekindiği için ismi kimseye söylemiyor son anda söyleyecek gibime geliyor . Sinirlerim bozuldu bu işe bir çözüm bulmak istiyorum kızlar. Görümceme de bozuldum ayrıca bunu bir şekilde belli etmek istiyorum
Tövbe tövbe artık yani ne 4 ismisizinki iyiymiş benim oğlum olursa muhtemelen 4 isimli olacak. yazık evladıma
eşim le evlenmeden önce oğlumuz olursa hamza koyalım dedik. ikimizinde çok sevdiği bir isimdi. evlendik hamileyim eşim babamında ismini koyalım o zaman iki isim olsun dedi. tek erkek çocuk kendisi. kayın pederim de senin babanın ismini de koyalım dedi ettimi sana 3 isim. bende gıcıklığına madem senin babanın ismi konuyor o zaman bende başka bir isim daha istiyorum dedim 4 oldu. çocuk doğana kadar elememiz lazım yoksa 4 isimli olacak malesefTövbe tövbe artık yani ne 4 ismi
Çocuğa böyle bir kötülük yapmayın bence Hamza koyun bitti gittieşim le evlenmeden önce oğlumuz olursa hamza koyalım dedik. ikimizinde çok sevdiği bir isimdi. evlendik hamileyim eşim babamında ismini koyalım o zaman iki isim olsun dedi. tek erkek çocuk kendisi. kayın pederim de senin babanın ismini de koyalım dedi ettimi sana 3 isim. bende gıcıklığına madem senin babanın ismi konuyor o zaman bende başka bir isim daha istiyorum dedim 4 oldu. çocuk doğana kadar elememiz lazım yoksa 4 isimli olacak malesef
bence de ama bakalım ne olacak. en kötü kulağına öyle söylesinler kimlikte iki isim yazdırırımÇocuğa böyle bir kötülük yapmayın bence Hamza koyun bitti gitti
olay cikarsaniz ki ne olur sanki o saatden sonra. simdiden cok net ve kesin bir dille diyeceginizi diyin.Öyle birşey yaparsa ki yapamaz da olay çıkartacağımı biliyor
Valla dedim daha ne diyeyim kiolay cikarsaniz ki ne olur sanki o saatden sonra. simdiden cok net ve kesin bir dille diyeceginizi diyin.
Benim teyzemin yaptığını anlatmak isterim , teyzem Doğum yapıyor baba gidiyor kimliği bir getiriyor kayınvalide nin ismi yazılmış teyzem o hastaneyi inletiyor eve gider gitmez avukat tutuyor ve kızının adını kendi koymak istediği isimle değiştirip yeni kimlik çıkartıyor. Ayrıntıları tam bilmiyorum ama bunu teyzem tam 48 yıl önce yapıyor günümüzde de değil yani . Eniştemle boşanmadı 30 yıl da güzel bir evlilikleri oldu. Demem o ki tutuğunu koparan kararlı cesur bir anneden korkulurÖyle birşey yaparsa ki yapamaz da olay çıkartacağımı biliyor