Doğuma Hazırlık Oğluşuma isim bulalım mı teyzeleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
merhaba arkadaşlar ben 19 haftalık hamileyim ve nasipse bir oğlum olacak.. Eşim koyu bir Beşiktaş taraftarı o yüzden oğlumuzun adını Kartal koymak istiyor..İlk başta kulağıma hoş geldi ama şimdi tuhaf geliyor..Sizce nasıl bir isim? :KK43: fikrinizi rica edebilir miyim?

Mrblar bence takımla ilgili isim koymayın direk çocuğun seçeceği takımı zorluyo gibi oluyo. Biz de gsliyiz aslan koyalımmı diye sorddum eşime o da böyle dedi. Bi öğrencim var adı arda turan ama çocuk gsli deil. Yine de siz bilirsiniz tabi. İsim konusu çok zor. Biz erkek ismi bulamadık bi türlü sonra kız dedi doktor. Kız ismimiz hazırdı. Koyduk kurtulduk :))) kolay gelsin.

Sizi defalarca ikaz ettim, bu sitede cifir mifir isme göre tecavüz, ölüm, ıvır zıvır yazmayın diye.
İnsanlar çok isterse gider bir hocaya danışır, Kuran'da bile yeri olmayan hurafelerinizle insanların moralini bozmayın burda!

Bişey demiyorum demiyorum ama gerçekten çok munafıksın. sitede fal baktırıyosun. ama falın helal olduğunu hangi ktaptan öğrendin

isimin manasında güzellik aranı ama ismler saan yazılmış olan kaderi saklar bu ise meleklerin konuştuğu SÜRYANİCE ile çözülür. Daha önce burda bir anket yayınladım fakat admin de ön yargıları yüüznden konuuy hemen sildi tekrar o anketi yayınlayım bu bizzat benim 56 yasemin ile yaptığım bir sözlü yazılı anketin sonucudur

isminde YA hecesi gecen 56 yaseminle konuştum

40 yasemine amca yada dayı oğlu tecavuz etmiş
10 yasemine tanımadığı yabancı lar tecavuz etmiş
5 Yasemine özabisi/öz babası tecavuz etmiş
1 yasemin hiç birşe olmamş (Ya bana sölemek istemedi yada yalan söyledi bilemicem)
ay psikopatmısın sen ya ne saçmalıyorsun

isimin manasında güzellik aranı ama ismler saan yazılmış olan kaderi saklar bu ise meleklerin konuştuğu SÜRYANİCE ile çözülür. Daha önce burda bir anket yayınladım fakat admin de ön yargıları yüüznden konuuy hemen sildi tekrar o anketi yayınlayım bu bizzat benim 56 yasemin ile yaptığım bir sözlü yazılı anketin sonucudur

1 yasemin hiç birşe olmamş (Ya bana sölemek istemedi yada yalan söyledi bilemicem)

kabus gibisin.saçmalama arkadaşım.
Allah şifa versin canım :KK53:

benımde tanıdıgım 3 yasemın var ve hıc oyle durumları yok
onlar ne ayak : d

TUİK gibi mübarek tüm türkiyede sadece 56 yasemin var :KK70: gerçi bu 56 sınında yalan olduğu aşikar ama
Allah gerçekten şifa versin

okudum kahkaha attım ya ne garip tipler var Allah'ım.

keşke bi de kazen ismini araştırsaymış acaba kazenlerden kaçı ne yapmış :eek:

Öncelikle eşimle ilk hamileliğimi öğrendiğimiz zaman eşim kız olursa karışmam sen koyarsın ama erkek olursa ismini ben koyacağım demişti. ( Kız erkek evlat gibi bir ayrımımız yok, hatta kendisi sağlıklı olsun ama kız olursa sanki daha çok sevinirim cilveli olur diyordu. ) Neyse kız olsa idi bebiş ismi tamamdı. Ama Bebeğimiz erkek teyzoşlar ve uyuz babası tutturmuş abisinin yani bebeğin amcasının ismini koyacakmış. Abimin ismi Ali. Tamam güzel bir isim olabilir ama ben bunu istemiyorum. İlk babamın (benim kendi babamın kayınpederimin değil) ismini koyalım istersen dedi hayır ismiyle kimseyi yaşatamıyorsun istemiyorum dedim. Vefat etmiş olmasına rağmen bunu istemedim. Ama şimdi tutturmuş Ali diyor başka da birşey demiyor. Ya çok saçma değil mi ? İkna edemiyorum. Bir ismi Can olacak dedim ses çıkarmadı ama hala Ali diye tutturmuş vaziyette. Eğer çok güzel bir isim bulursam vazgeçirebilirim sanıyorum. Sonuna Can koyacağım Allah'ın izni ile ismin. Ali Can gibi.. Şimdiden teşekkürler teyzoşlar :)
Ali Can isimikulağa hoş gelmiyor. Ali ismi geleneksek ve güzel bir isim (çok severim ) yanına daha seküler bir isim bulun ama Can:KK43: Süha da çok güzel bir isim ki Ali Süha da çok hoşşş:) Ayyy çok özendim inşallah kendi oğluma koyarım:) hayırlısı... Sevgiler.

ismi içinde CAN /GÜL hecesi geçen kişilerin bahtı gayet kapalıdır. işleri hep ters gider çok kolay nazara gelir. bastığı yer kurur tuttuğu dal kırılır ve zorlu bi hayatı olur
ha hahaha:)) çok tatlısın bunlar ne yorummuş be:)

tecrube ile mi söylüyorsun yoksa biyerden mi aldın. Ben de içinde gül simi geçen isimlere ısınamyorum.

:-) arkadaş espri yapıyordu, anlamamışsınız:KK66:
Neyse ben ihtarımı yineliyeyim, sitede cifir vb konular hakkında yazmayınız, isimler hakkında cifirli vb yorumlarda yazmayınız yasaktır.

X